volleybal

Welkom bij de afdeling Volleybal, bestaande uit een Dames en een Recreanten-mix team. Al 40 jaar zijn we een actieve afdeling binnen SV Terwolde. Het Damesteam bestaat momenteel uit 8 actieve speelsters (en een aantal geblesseerde dames) en speelt in de 4e klasse. Het is een enthousiast team met vele vrijwilligers om zich heen, te denken bijvoorbeeld aan de tellers en scheidsrechters tijdens wedstrijden.
Maandagavond van 19:30-21:00 uur is de vaste trainingsavond in de gymzaal in Terwolde. De thuiswedstrijden worden gespeeld in de Jachtlust te Twello op donderdagavond.
Het Damesteam wordt gesponsord door Tom Smeenk Bedden, Boxsprings en Matrassen uit Deventer; ze hebben van Tom prachtige tenues gekregen.

Het Recreanten-mix team speelt geen wedstrijden, maar traint wel wekelijks op donderdagavonden van 20:00-21:30 uur in de gymzaal in Terwolde. Dit gezellige team bestaat uit 7 leden.

Lijkt het je leuk om met ons te volleyballen, kom dan een keer kijken of meetrainen.
Je kunt ons als volgt bereiken:

Voorzitter: Ria Sijbrand-Doeve                    email

Secretaris : Esther Berends-Kluin                email