SV Terwolde


Pupillenjeugscheidsrechters

De jongens/meisje en leiders van JO15-1 zijn vandaag (21.06.17) geslaagd voor de cursus pupillenscheidsrechter. De cursus werd gegeven door Herman van Raalte. Herman van Raalte is al jarenlang verbonden aan de KNVB als docent. Onze voorzitter van de scheidsrechterscommissie, Jeroen Mulder, was names de club op deze avonden aanwezig. 

Koen van den Berg / Jennifer Witteveen / Robin Berends / Thimo Lueks / Stijn van de Pol / Hijmen Krijgsman / Tijs Spijkerboer / Thijs Brouwer / Tim Kleiboer / Jurian Nales / Jurrien Kamphuis / Jan Willem Kleiboer

De eerste cursusavond was op maandag 22 mei. Deze avond stond voornamelijk in het teken van theorie. Vragen die behandeld werden waren onder andere; Hoe groot is een pupillendoel? Op welke afstand dient de muur te staan? Hoe groot is het speelveld? Etc. 

De tweede cursusbijeenkomst was op zaterdag 27 mei. De eerste wedstrijd fluiten! Dit deden ze op het F en E toernooi bij S.V. Terwolde. Dit geheel gebeurde onder begeleiding van Herman van Raalte en de scheidsrechterscommissie. 

De laatste bijeenkomst was vanavond 21 juni. Op deze avond kregen ze het laatste theorie gedeelte en die werd vervolgens afgesloten met een toets. Nadat Herman en Jeroen de toetsen hadden bekeken en gecontroleerd werden de certificaten uitgedeeld.

Volgend seizoen worden de kersverse pupillenscheidsrechters ingedeeld op één F of E wedstrijd. Ze fluiten dan dus één wedstrijd na de cursus. Nadat iedereen heeft gefloten vindt er een evaluatie moment plaats. Hierin kun je aangeven wat je van het fluiten vindt, wat je van de begeleiding vindt en of je door wilt gaan met fluiten. Tijdens jullie wedstrijd worden jullie van begin tot eind begeleid. Ook bij deze wedstrijd staan jullie er dus niet alleen voor!

Wij zien jullie graag op maandagavond 22 mei in de kantine van S.V. Terwolde! Wij wensen jullie heel veel plezier tijdens de cursus en natuurlijk op het veld! 

Super gedaan!

            

            

            

            

            

           

  

zoeken
onze sponsoren