SV Terwolde


De scheidsrechterscommissie zorgt voor een professioneel scheidsrechters beleid bij 

SV Terwolde. Het doel van de commissie is het zorg dragen voor voldoende scheidsrechters van voldoende niveau en het creŰren van respect voor de scheidsrechter.


Het imago van een scheidsrechter is belangrijk en zijn autoriteit wordt zowel door spelers, trainers, bestuurders en toeschouwers regelmatig in twijfel getrokken. Plezier hebben in het leiden van een wedstrijd is sterk afhankelijk van de eigen leden, hun ouders en natuurlijk de spelers van de tegenpartij met aanhang. Zij dienen respect te hebben voor de “scheidsrechter”, immers ook hij kan een fout maken. Respect voor de scheidsrechter moet vanzelfsprekend worden bij SV Terwolde.


Het leiden van wedstrijden is ook een sport en voor een vereniging als SV Terwolde zijn verenigingsscheidsrechters van grote betekenis. Het leiden van wedstrijden bij              SV Terwolde moet een begrip worden, de verenigingsscheidsrechters moeten plezier hebben in het leiden van wedstrijden bij onze vereniging en moeten een duidelijke plaats krijgen in de totale verenigingsorganisatie. 


Scheidsrechters co÷rdinatoren 

K. Gruijters.  e-mail:      06-24799900

I. Mulder.      e-mail:     06-34867229

Activiteiten:

zoeken
onze sponsoren