SV Terwolde


SV Terwolde onthulde zaterdag 21 mei 2016 het coolste reclamebord van Nederland bij de ingang van het hoofdveld. Op het bord staat de kern van ons sportiviteit- en respect-beleid samengevat in de vraag ‘Wat vind jij normaal?’. We gaan er van uit dat als iedereen zich normaal gedraagt, er vanzelf een prettige sfeer ontstaat op en om de velden van Terwolde. 

Maar wat is normaal? Wat vind jij normaal?. Dat zullen we elkaar moeten blijven vertellen. Daarom is het sportiviteit en respectbeleid van SV Terwolde in de eerste plaats gericht op het bevorderen van het positief aanspreken op gedrag. 

Wat we onder positief aanspreken verstaan staat ook op het bord. ‘Wij geven complimenten voor gewenst gedrag!’ en ‘Wij stellen vragen over ongewenst gedrag’. Als het lukt om op een positieve manier in gesprek te blijven over gedrag, dan zal iedereen de neiging hebben zich normaal te gedragen en ontstaat er vanzelf een prettige sfeer op onze vereniging. 

Het bord is een permanente reminder dat we samen, spelers, ouders, begeleiders, scheidsrechters, vrijwilligers en publiek, verantwoordelijk zijn voor de sfeer op de club.

Terug naar Respectzoeken
onze sponsoren