Alle sportverenigingen uit de Gemeente Voorst werken samen in de MINILEAGUE met als doel......kinderen van 5 en 6 jaar leren voetballen met plezier.

Wij trainen op woensdag tussen 18:00 en 19:00 uur.

Wedstrijden & toernooien

Ben jij 5 of 6 jaar oud en wil je graag gaan voetballen in een echt SV Terwolde tenue!? Dat kan! Wordt dan lid wordt van SV Terwolde, afdeling Voetbal. Aanmelden als lid kan via ons aanmeldformulier. Je krijgt dan van ons een wit broekje en blauwe sokken, cool toch?

Eerst een keertje proeftrainen? Dat kan ook! Dan train je eerst eens een aantal keer vrijblijvend mee met dit Mini League team. Voor informatie of meedoen met een training, kan je contact opnemen met de co÷rdinator van de ML van SV Terwolde: Linda Terwel app: 06-15157675, email

In ons team spelen: Zilver Zweers, Mick Kluin, Silver Ruitenberg, Trijntje Kapper, Lasse Roeterd, Lasse Smit, Ferris Hekkert, Joep Lammersen, Teun Rolvink, John-Willem Smeenk, Louis Bos, Jorn Berends, Julian Bomhof, Silke Dronkert en Wessel ten Napel.

Onze trainers zijn: Thijs Brouwer & Rens Veldhuis met Evert Steinvoort en Wilco Roeterd ter ondersteuning.

Teamleider: Stephanie Kapper.