SV Terwolde

Mededelingen


27-12-2018 Marc Mölder hoofdtrainer bij SV Terwolde Marc Mölder volgt komend seizoen Harold Sneller op als hoofdtrainer van Sv Terwolde. Mede door de inzet van Karel Hoogeboom (technische commissie), zijn de club en Marc Mölder tot elkaar gekomen. De 44 jarige Marc Mölder stopt bij Voorwaarts als trainer van de JO19-1 en technisch coördinator van de jeugd.

Mölder is in bezit van het diploma EUFA A / TC1 en heeft door de jaren heen al heel wat ervaring opgedaan. Op zijn 18e is hij begonnen als pupillentrainer bij Sv Terwolde waarna hij vervolgens naar Voorwaarts vertrok als trainer van onder andere de C en A junioren. In 2005 werd Mölder hoofdtrainer bij vv Hattem. De daaropvolgende jaren heeft Mölder als hoofdtrainer ervaring opgedaan bij clubs als Kcvo, Markelo, VenL en Loenermark.

Naast zijn kunde als hoofdtrainer voetbalt Marc Mölder nog altijd met veel plezier bij de veteranen van SV Terwolde. SV Terwolde is zeer blij met deze uitkomst en wenst Marc Mölder een warm welkom toe en succes voor komend seizoen.

 


28.10.2018 Mededeling. Afgelopen maandag hebben wij het verdrietige bericht gekregen dat Thijs Liefers (JO15-1) is overleden. Uit respect voor zijn familie zijn er deze week geen activiteiten geweest. Maandag 29 oktober van 19:00 tot 20:30 is er gelegenheid afscheid te nemen en te condoleren in de Dorpskerk, Molenweg 2 in Terwolde. Namens SV Terwolde wensen wij familie en vrienden heel veel sterkte toe


31.05.2018 Er is een tijd van komen en er is (helaas) een tijd van gaan. Afgelopen zondag nam SV Terwolde afscheid van drie topspelers uit het 1e. Met respect en mooie woorden van de voorzitter werden de spelers een voor een naar voren geroepen. Tjardo Meulenbroek, Dik Nieuwenhuis en Jordi Meulenbroek zetten een punt achter hun carrière bij het 1e van SV Terwolde!Tjardo Meulenbroek, aanvoeder van het huidige 1e elftal. Mentor, aanjager en leider binnen het team. Ondanks aandringen om door te gaan heeft hij toch besloten op te stoppen. (1e wedstrijd basis in seizoen 1999/2000 - 450 wedstrijden in het1e). 


Dik Nieuwenhuis Onze zeer betrouwbare doelman die een hele fijne samewerking had met keeperstrainer Johnny Hafkamp. Is nu zzp-er geworden en bezig met zijn huis waardoor hij te weinig tijd heeft. Daarnaast is hij ook nog eens klusjesman bij de club.(Voor het eerst als reserve keeper in seizoen 1999 / 2000 en in 2002 als vaste doelman - 400 wedstrijden in het 1e).


Jordi Meulenbroek Jarenlang aanvoeder geweest van het eerste team. Hij had een zeer belangrijke rol bij de promotie naar de 4de klasse. (1e wedstrijd seizoen 2003 - 325 wedstrijden in het 1e) 


In de schijnwerpers en in de boeken!

Koen Appelo 350e wedstrijd in het 1e


Edwin Dommerhold 250e wedstrijd in het 1e


Afscheid na 26 jaar trouwe dienst bij SV Terwolde. Frans Mintjens neemt na 26 jaar afscheid van zijn functie als fysio / verzorger van SV Terwolde 1. Frans verzorgde ontelbaar veel spelers binnen de club, jong en oud. Iedereen kon altijd bij Frans terecht al was het even voor een opbeurend gesprekje. Het huidige team van verzorgers heeft veel van hem geleerd en zullen hem zeker missen. 27.05.2018 Nieuwe trainingspakken voor SV Terwolde 1. Sv Terwolde 1 heeft namens de sponsor Intermontage nieuwe trainingspakken gekregen. Wij willen Intermontage hiervoor hartelijk danken. 


 

zoeken
onze sponsoren