SV Terwolde

Welkom!

Bij de afdeling voetbal van Sportvereniging Terwolde voegen we plezier en ambitie samen.
Recreatief en prestatie gaan binnen onze voetbalclub dan ook uitstekend samen. Het
respect voor elkaar, de tegenstander en de scheidsrechter is een herkenbare en positieve
clubcultuur geworden. Veel leesplezier! 

Nieuws / Wedstrijdverslagen / Activiteiten / Kampioenschappen / Mededelingen / Teams / Terrein & Clubgebouw
12-10-2019


Op woensdag 23-10-2019 wordt er een jeugd voetbaldag georganiseerd, jij komt toch ook?


________________________________________________________________________

04-10-2019


Nieuwe teamfoto's op website, onderstaand een vrolijke versie van MO17-1________________________________________________________________

25-09-2019

SV Terwolde bedankt SV Welsum voor het gebruik van het voetbalveld. Tijdens het 100 jarig bestaan van SV Terwolde kon er geen gebruik gemaakt worden van de velden op het complex van SV Terwolde. Na een zeer prettig gesprek met onze vrienden uit Welsum konden we voor 2 weken terecht op het veld bij Welsum. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om daar ook een aantal geslaagde clinics te geven. Ook was Welsum bereid om de deuren van het dorpshuis te openen tijdens onze trainingen/clinics. We willen Henk Stegink bedanken dat hij dit gedaan heeft. Als dank heeft voetbalvoorzitter Joost Boons van SV Terwolde een wedstrijdbal aangeboden aan voetbalvoorzitter John Hamer van SV Welsum.


Dit heuglijke feit gebeurde voor de eerste competitie wedstrijd van SV Welsum tegen AGOVV. Hierbij een klein verslagje. Met de nieuwe bal aan de aftrap begon de wedstrijd tegenvallend voor SV Welsum,want binnen een kwartier stond het al 2-0 voor de gasten uit Apeldoorn. Daarna werd er op hoog technisch en tactisch niveau overleg gepleegd binnen de begeleiding en spelers van de plaatselijke SV. Dit resulteerde in een mooie aansluitingstreffer 1-2. Nu werden de mouwtjes nog even extra opgestroopt en werd het na een Barcelona achtige aanval 2-2. Het leek wel samba aan de IJssel!! Net voor rust kwamen de bezoekers geheel ten onrechte op 2-3. Na de thee werd eerst nog even gekeken of de robotmaaier goed afgesteld stond,zodat deze niet onverwachts deel uit zou gaan maken van het spel. Nadat de selectie van Welsum alles rondom de maaier beoordeeld had, konden beide teams verder met de tweede helft. Welsum kwam fel uit de startblokken,wat resulteerde in een discutabele 3-3. Bij AGOVV dacht iedereen aan buitenspel,maar de goed leidende scheidsrechter van deze wedstrijd zag het goed en noteerde een geldig doelpunt. Vervolgens ontstond er een echt voetbalgevecht op het scherpst van de snede. De zware voorbereiding van Welsum begon echter zijn tol te eisen in deze eerste competitiewedstrijd! En het duurde niet lang of AGOVV liep uit naar 3-6. Dit was tevens de einduitslag. In de kleedkamer werd er nog nagepraat over de wedstrijd en de nieuwe wedstrijdbal,die toch wel erg glad was. Besloten werd om met de bal ook de eerste weken te trainen,dan zou de gladdigheid er wel af gaan................... Namens SV Terwolde nogmaals dank,en succes in de competitie!!

_______________________________________________________________________

31-08-2019

Talento is in gebruik!

Vanaf heden is Talento in gebruik. Alle teams, spelers en trainers staan er in. Het is nog niet volledig, om optimaal gebruik te maken van Talento moeten er nog mailadressen en telefoonnummers van trainers en leiders worden toe gevoegd. Inmiddels is een mail naar gebruikers gestuurd om hun account te activeren van wie deze informatie bekend is.

Nu gaat Talento verder gevuld en uitgerold worden. Aan een handleiding wordt gewerkt en Voor trainers wordt een instructie avond georganiseerd.

Talento is een spelersvolgsysteem om de prestaties van de individuele speler en teams inzichtelijk te maken.

Meer informatie website

Beheerder: Angelique Blok

________________________________________________________________________

25-8-2019

SV Terwolde wint in Nijmegen.

Zaterdag 24-8-2019 heeft de club geschiedenis geschreven want er is deelgenomen in Nijmegen aan Walking voetbal. De coach Anneke had alles top geregeld en de heen en terug reis is vlot per bus verlopen. In totaal hebben zijn we met 19 personen, spelers ,staf en toeschouwers, afgereisd naar Blauw Wit. Onder zeer tropische omstandigheden moesten we de strijd aan tegen Blauw Wit. De match werd gespeeld op de nieuwe kunstgras mat.  Arno Nikkels gaat de boeken in want hij was de maker van de allereerste walking voetbal goal namens SV Terwolde. Het spelletje was nieuw voor ons maar we hebben het voortreffelijk gedaan want 10x scoren in een uitwedstrijd is niet niks want uitgoals kunnen dubbel tellen als de stand na 2 wedstrijden gelijk is.

Eind uitslag Blauw Wit Nijmegen - SV Terwolde 9-10.


Doelpunten SV Terwolde: Arno Nikkels 4x Ap Roeterd 2x Wim Lueks 2x Jacob Oosterbroek 1x Gerard Segers 1x


14-08-2019

Interne trainerscursus voor wie?

Zoals bekend gaan we komend seizoen werken volgens ons nieuwe opleidingsplan.
Dit gaat kort gezegd betekenen, individuele aandacht voor ieder kind. Specifieke trainingsvormen per leeftijdsklasse en een rode draad qua speelwijze.
De jeugdtrainers krijgen op alle fronten begeleiding vanuit de JTC. Hieronder valt ook de interne trainerscursus, die vooral bestaat uit technische/taktische ontwikkeling.
Hiermee gaan we 24 augustus starten.
Graag willen wij ook overige geďnteresseerden binnen de club de mogelijkheid bieden om aan deze cursus deel te nemen. Interesse? Neem dan contact op met Evert Steinvoort
mail of via 06-48193703.
Hij zal u van verdere informatie kunnen voorzien.

JTC SV Terwolde.

________________________________________________________________________


25-05-2019

Het was een leuk seizoen voor onze 10 MiniLeague voetballers.
Zie foto: Lasse, Kari, Zoey, Zilver, Trijntje, Jorn, Silver en Remon.
En dan nog Saar en Mick ( niet op foto).
Op het hoofdveld bij S.V. Twello speelden de kinderen hun laatste wedstrijden.
Dit keer tegen CCW, Voorwaarts en Voorst.
Er werden samen veel doelpunten gescoord.
En hier en daar kregen we er een paar tegen.
En werden er nog glorieuze reddingen gemaakt op de doellijn.
Daarna mochten de kinderen op de foto met Kootje.
En kregen ze een medaille waar ze trots mee paradeerden tijdens het eten van een ijsje.

Op naar volgend seizoen.
Nu mogen eerst nog even de moeders aan de bak tegen hun kinderen op 15 juni. De traditionele afsluitende jeugdactviteit bij S.V. Terwolde.________________________________________________________________________

22-05-2019

Aanstormende voetbaltalenten trainen bij de MiniLeague, 18 enthousiaste kinderen krijgen voetbaltraining. 10 ervan hebben al meerdere wedstrijden achter de rug. 8 waren er woensdag voor het eerst. Het was een heerlijke trainingsavond.

Enthousiaste kinderen, concentratie tijdens de oefeningen, plezier in het spel, een vurrukkulukke avondzon en gezelligheid onder de aanwezige ouders. Volgende week woensdag mogen ze weer de wei in! Leuk!

        ________________________________________________________________________

17-05-2019 

Veel belangstelling presentatie Jeugdplan Sv Terwolde

Vrijdagavond 17 mei heeft er in de kantine van Sv Terwolde de presentatie van de vernieuwde jeugdafdeling plaatsgevonden van de afdeling voetbal. Onder grote belangstelling in een volle kantine zijn verschillende onderwerpen aanbod gekomen. De avond werd afgetrapt door de voorzitter van het voetbalbestuur Joost Boons. Hij gaf aan trots te zijn dat een kleine club vanavond gaat laten zien waar zij groot in kunnen zijn. De gehele jeugdafdeling heeft een nieuwe basis gekregen waar de club de komende jaren mee vooruit kan. Thomas Leurink en Evert Steinvoort namen vervolgens het woord over vanuit hun rol uit de Jeugd Technische commissie. Zij hebben laten zien waar de jeugd afdeling allemaal in faciliteert van de 3,5 jarigen t/m de 19 jarigen. Dit is binnen de Sv onderverdeeld in Smurfen en Mini’s, onderbouw en bovenbouw. Aanbod kwamen o.a. de visie, individuele ontwikkeling van een kind, Voetbalschool, en dat de Sv Terwolde meer is dan alleen voetbal. Samengevat gaat Terwolde werken om elke kind op haar eigen niveau te laten groeien, waardoor er meer plezier ontstaat. Op welk niveau je ook meedoet met het fantastische spelletje voetbal, de basis moet plezier zijn. Door een goede begeleiding van trainers, leiders en kinderen met als basis een rode draad hoe de jeugd van Sv Terwolde van jongs af aan gaat spelen brengt dit de club naar een hoger niveau. Trainers zullen geholpen worden door het inzetten van het programma Talento en meer aandacht voor het individu door het inzetten van specialisten. De Voetbalschool zal een najaar en voorjaar versie gaan krijgen op de vrijdagavond (tussen 6 a 8 avonden per periode). Aanbod kwam ook het onderwerp medische begeleiding. Marie-José Nijhof-Hurenkamp laat zien welke support wij als club allemaal bieden voor de leden. Binnen de vereniging zijn er twee sportmasseurs, één fysiotherapeut en één podotherapeut actief. Deze zijn er ter ondersteuning van de sporters om hen te helpen bij het herstel. Maar zeker ook ter voorkoming van blessures en/of bij jonge kinderen het adviseren wat wijsheid is t.a.v. intensiteit. Om dit neer te kunnen zetten is communicatie binnen de club naar de bestuursleden, commissies, trainers, leiders, kinderen en ouders van groot belang. Deze avond was dan ook de basis om iedereen die al lid is van Sv Terwolde te informeren, maar zeker om de omliggende dorpen te vertellen wat onze club kan doen voor hun kinderen. Bent u ook geďnteresseerd in onze vereniging kunt u ons contacten via het mailadres:

Foto: onderdeel presentatie door Marie-José Nijhof-Hurenkamp________________________________________________________________________

07.04.2019 SV Terwolde 100 jaar, SV Terwolde - Koninklijk UD Vorige week zondag was het zover. Het eerste herenteam van SV Terwolde speelde eindelijk hun eerste thuiswedstrijd in 2019. Lees meer 24.03.2019 SV Terwolde JO15-1 - ABS Bathmen JO15-1 SV Terwolde JO15-1 is op dreef en verrast meerdere tegenstanders! BLOED, ZWEET EN TRANEN zijn weer uit de shirts gewassen :) Lees meer24.03.2019 Terwolde VR1 - ST Lemelerveld Het is weer zondag, waar het thuisduel tegen ST Lemelerveld/Lemele VR1 op het spel staat. Lees meer


17.03.2019 De wedstrijd Heino VR1 – Terwolde VR1 Eindelijk na 2 weken rust een wedstrijd! Lees meer

_______________________________________________________________________

17.02.2019 SV Terwolde VR 1 – AZC/Sp Eefde VR 1. De éérste thuiswedstrijd van SV Terwolde Dames 1. In het kader van het 100 jarig bestaan van SV Terwolde was er een extra tintje aan gegeven Lees meer 20.01.2019 Markelo VR1 – Terwolde VR1. Op 20 januari een koude zondag morgen, mochten de wij (de vrouwen van SV Terwolde) weer aantreden. Lees meer

________________________________________________________________________

23.01.2019 Kowet Bier Games met SV Terwolde 2   Lees meer

________________________________________________________________________

10.01.2018 Werkgroep Veilig Verkeer Terwolde Werkgroep Veilig Verkeer Terwolde zet zich in voor een veiligere N-792 Lees meer

________________________________________________________________________

27-12-2018 Marc Mölder hoofdtrainer bij SV Terwolde Lees meer


15.12.2018 Sv Terwolde JO17-1 Najaarskampioen Lees meer13.12.2018 Hoofdtrainer Harold Sneller vertrekt bij SV Terwolde. Lees meer


12.12.2018 SV Terwolde JO15-2 Najaarskampioen 2018 Lees meer

_______________________________________________________________________

10.12.2018 SV Terwolde JO15-1 top team! Lees meer05.12.2018 SV Terwolde Vrouwen 1 – Activia Vrouwen 1 Lees meer
25.11.2018 Lemelerveld VR1- Sv Terwolde VR1 Lees meer

03.11.2018 SV CCW’16 VR2-Terwolde VR1. Lees meer


13.03.2018 Geslaagd voor trainerscursus pupillen. Afgelopen vrijdag was de laatste cursusavond van onze trainers. Deze cursus is georganiseerd door onze technische commissie vanuit de JPC. 

Tijdens de vier cursusavonden is er veel informatie gedeelt en zijn er allerlei trainingsvormen voorbijgekomen. Alle trainers hebben de verschillende vormen tijdens de praktijkavonden uitgevoerd onder begeleiding van Marcel Wagenhuis. Op deze vrijdagavonden hebben de meeste pupillenteams een extra training gehad. 

Afgelopen vrijdag was de laatste cursusavond en alle trainers zijn nu in het bezit van het certificaat "pupillen trainer". Trainers en trainsters, van harte gefeliciteerd met het behalen van dit certificaat. 

Albert Witteveen / Joop Siersma / Freddo Zweers / Mark Renssen / Oscar Hietbrink / Robin Berends / Thomas van der Linde / Tim Kleiboer / Jelmer Bellert / Leonie van Voorst / Amanda Leurink / Wilfred Jansen / Gert-Jan Spijkerboer

Alle pupillenteams, bedankt voor jullie aanwezigheid tijdens de extra trainingsavonden. 

 

 


07.02.2018 Grote Clubactie SV Terwolde. Vandaag zijn de beste verkopers van de Grote Clubactie op pad geweest om wat leuks te gaan doen. 

Eska / Zilver / Isis / Femke / Frey / Liam / (Lieke en Matthijs waren helaas afwezig). 

De kinderen zijn eerst naar de ballenbak geweest waar ze zich uitstekend vermaakt hebben. Omdat al dat bewegen veel energie kost hebben ze daarna ook nog even lekker gegeten bij Mike van De Zoete Inval. Dit alles is overigens gesponsord door mevrouw van Emden (Ballenbak Scherpenhof) en Mike (De Zoete Inval). 

De beste verkoopster is Eska Kleiboer. Ze heeft maar liefst 142 lootjes verkochte. Hiermee heeft ze een heerlijk TuT-bon gewonnen die gesponsord wordt door Salon Dusade. 

Alle jeugdleden en sponsoren bedankt voor jullie inzet en medewerking. De vereniging kan dit geld goed gebruiken en investeren in onze mooie club SV Terwolde. 04.02.2018 Teamuitje SV Terwolde MO15.  Afgelopen zaterdag nacht was het dan eindelijk zover: het teamuitje van de MO15. 

De meiden hebben zich met een overnachtingspakket verzameld bij de club om samen met leidsters Amanda Leurink en Leonie van Voorst een nachtje te slapen in de kantine van SV Terwolde. 

Onder het mom: “ Teambuilding en gezelligheid” hebben zij spelletjes gespeeld en opdrachten uitgevoerd, gehesen in onesies en slaapzakken. De kleedkamers, de kantine, alles mochten ze even beschouwen als eigen huis. Om 00:45 hamburgers van de Mac Donalds gegeten, rond 03:00 nog weer even gedanst, om 05:00 met pannendeksels de leiding wakker maken, elkaar beter leren kennen en vooral het gezellige samen zijn was al met al geslaagd. 

Alle neusjes staan de goede kant op gericht: een nieuwe uitdaging tot de zomer en dat met een nog sterker, fanatiek en vooral zo’n leuk team meiden.31.01.2018 SV Terwolde verlengt contract met trainer VR 1. Serge Kiezenberg blijft ook komend seizoen trainer van de voetbalvrouwen van SV Terwolde.


Serge is al een paar jaar trainer van dit hele leuke team binnen onze vereniging. Na een aantal jaren in de 5e klasse gespeeld te hebben, hebben Serge en zijn team vorig jaar promotienaar de 4e klasse gerealiseerd. Onder de bezielende leiding van hem maakt ook het team in de 4e klasse een positieve ontwikkeling door. De vierde klasse blijkt een leuke en sportieve uitdaging voor Serge en zijn speelsters. Ze hopen de komende anderhalf jaar steeds beter te worden. 

Wij zijn als SV Terwolde erg trots dat we weer verder gaan met Serge!


27.01.2018 Trainerscursus met Marcel Wagenhuis. Afgelopen vrijdagavond startte de (eerste van de vier) trainerscursus avond voor onze eigen trainers.    

Bij SV Terwolde lopen diverse ouders, jeugdvoetballers / sters en voetballiefhebbers die tijd en energie steken in het trainen en/of coachen van onze jonge sporters (DE TOEKOMST VAN SV TERWOLDE) en dus bewust of onbewust een rol spelen in de opvoeding van kinderen. 

De manier waarop zij met de kinderen omgaan, is belangrijk voor de sportieve en persoonlijke ontwikkeling van de spelertjes. Maar hoe zorg je als coach of trainer voor een goede sfeer binnen je team / hoe benader je de kinderen / welke oefeningen zijn leerzaam voor een bepaalde leeftijd, etc. 

Tijdens de afgelopen cursusavond hebben de trainers al veel geleerd, ze waren dan ook erg positief en enthousiast over alle tips en adviezen. Alle trainers kregen ook een training waarin ze zelf "pupil" waren. Al met al een gezellige en zeer leerzame avond, waar onze jeugdspelers uiteindelijk weer profijt van hebben. 

Heren en dames trainers, mede dankzij jullie hebben we een fantastische jeugd waar de club nog lang van kan genieten. Ga vooral zo door. 
27.01.2018 Verbouwing. Het einde is in zicht. De mannen hebben hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. 26.01.2018 Teambuilding met Huub Coenen. Eerste selectie van SV Terwolde heeft een teambuildingsavond van Huub Coenen gekregen. Huub is een bekende karikaturist en illustrator.Hij heeft onder andere de illustraties gemaakt bij de colums van de sportafdeling van de telegraaf.Ook is hij jaren lang voetbaltrainer geweest.Verder is hij ook de vader van Marloes Coenen,die wereldkampioen MMA is.(vechtsport).

Huub kreeg ondanks de rumoerige kantine op deze avond de spelers en technische staf helemaal mee in zijn verhaal.Op gepassioneerde wijze vertelde hij over verbindingen en groepsprocessen door middel van lijnen op A4 papiermet elkaar te verbinden.Tevens liet hij via een groot scherm zien hoe sommige processen werken binnen een team.

Namens SV Terwolde en de eerste selectie willen wij Huub bedanken voor deze enerverende avond!

22.01.2018 Storm bij SV Terwolde. Net als heel Nederland heeft ook Terwolde vorige week last gehad van de enorme wind. Niet alleen het trainingsveld lag bezaaid met takken maar ook in de vangnetten en het hekwerk hingen takken. Aangezien de trainingen waren afgelast hebben een aantal jongens van JO15-1 geholpen met puin ruimen. In totaal zijn er bijna 15 kruiwagens van het veld gehaald. Top gedaan jongens! Bedankt. 22.01.2018 Verbouwing. De verbouwing van de dames en heren toiletten begint vorm te krijgen. Er moet nog aardig wat werkt verzet worden maar het ziet er nu al mooi uit!13.01.2018 Persbericht SV Terwolde. SV Terwolde verlengt contract met Sneller en Hafkamp. 

SV Terwolde afdeling voetbal heeft de contracten met hoofdtrainer Harold Sneller en keeperstrainer Johnny Hafkamp met een seizoen verlengt. Sneller is nu aan zijn eerste seizoen bezig bij de SV Terwolde.


De samenwerking tussen spelers trainers en het technische hart van de club gaat erg goed. Sneller kwam van Nieuw Heeten en is een super fanatieke trainer die een goede kijk op het voetbal gebeuren heeft. Hij heeft een redelijke eerste seizoenshelft gedraaid met zijn team in de vierde klasse.Na de promotie van vorig seizoen is de vierde klasse helemaal nieuw voor de trainer en zijn team. SV Terwolde is blij en trots met de verdere samenwerking. Ondanks dat het eerste team een na laatste plek staat maken ze een positieve ontwikkeling door. De spelers, trainer en club in de vierde klasse te blijven. Met iets meer geluk hadden ze meer punten gehad.

Hafkamp is al jaren keeperstrainer bij SV Terwolde. Hij heeft al menig keeper bij SV Terwolde naar een hoger niveau gebracht. Hafkamp kent werkelijk alle ins en outs op het gebied van keepen. Hafkamp heeft ook nauwe contacten met Ajax, Schalke en Anderlecht over het keepers gebeuren, die hij weer deelt binnen onze club. Ook hier zijn we weer trots op een vervolg van de samenwerking.

SV Terwolde wenst beide trainers veel succes en vooral veel sportiviteit toe de komende anderhalf jaar!


02.01.18 Mededeling. Dit weekend hebben wij het verdrietige bericht gekregen dat Ferry Braamkolk is overleden. Uit respect voor zijn familie zullen er deze week geen activiteiten zijn. 

A.s. donderdagavond is na het condoleren (Welsum 19:00 uur - 19:30 uur) de kantine van SV Terwolde geopend voor diegene die nog even samen wil zijn.

Namens SV Terwolde wensen wij familie en vrienden heel veel sterkte toe.


28.11.17 Verbouwing. Een aantal vrijwilligers zijn weer druk bezig in ons clubgebouw! De dames en heren toiletten worden zeer grondig aangepakt. Heren, alvast bedankt voor jullie inzet! 
18.11.17 Afgelast. De wedstrijd Terwolde 1 - Nieuw Heeten 1 van zondag 19 november 14:00 uur is afgelast i.v.m. sterfgeval. Een lid van Nieuw Heeten is zaterdag overleden bij een noodlottig ongeval.


15.11.17 Wij zoeken teamgenoten! Wij zijn op zoek naar meiden tussen de 11 – 14 jaar oud om ons team te komen versterken. 

Ons meiden D team (MO13) is toe aan een nieuwe uitdaging. Wij willen het grote veld op, maar komen hiervoor helaas nog een paar meiden tekort.


Wij zijn een enthousiast team met fanatieke, leuke leidsters / trainsters. Wij kunnen onszelf zijn en hebben plezier in de sport. We respecteren elkaar en houden van lekker gek doen. Daarnaast kunnen wij ook nog eens goed voetballen en ontwikkelen wij onszelf graag. Heb jij interesse? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een van onze trainingen. Spreek onze trainster gerust aan of neem contact op. Wij trainen elke ma. & wo. 19:00-20:00 op het trainingsveld van SV Terwolde. Wie weet mogen wij jou verwelkomen in ons gezellige, fanatieke meidenteam! 


29.10.17 Intermontage bestaat 40 jaar. Namens de club willen we Intermontage van harte feliciteren met hun 40 jarig bestaan. www.intermontage.nl
28.10.17 Sponsorbord Ajax. Sinds kort hebben we er weer een mooi sponsorbord bij. Het eerder geplaatste sponsorbord van SV Terwolde " Vrienden van Feyenoord" heeft het een en ander losgemaakt bij andere initiatiefnemers/voetballiefhebbers.  Nu hebben we dus ook een mooi bord van SV Terwolde " Vrienden van Ajax". Hele goede initiatieven van voetballiefhebbers bij SV Terwolde. Heeft u ook interesse in om een sponsorbord te plaatsen? Kijk dan snel op deze link20.10.17 Geslaagde trainingsdag bij SV Terwolde. Met dank aan de organisatie van deze ontzettend leuke een leerzame middag. 


04.10.17 Trainingsclinic mini's en Pupillen SV Terwolde. Na het succes van afgelopen jaar organiseert SV Terwolde in de herfstvakantie weer een leuke en leerzame trainingsdag. Op woensdag 18-10-2017 ben je van harte welkom bij SV Terwolde. We beginnen om 10.00 uur met de training in leuke circuitvormen. Om 12.00 uur gaan we gezamelijk lunchen. Een heerlijke kop soep en een broodje worst geeft ons weer genoeg energie voor het middagprogramma. Rond 13.00 uur starten we weer en gaan we beginnen met diverse leuke partijtjes. Om 15.00 uur sluiten we deze gezellige en leerzame dag af en ontvang je nog een leuke herinnering. 

Heb je een broertje of zusje, neefje of nichtje, buurjongen of meisje, vriendje of vriendinnetje die je graag wil meenemen, geen probleem! Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen of mee te trainen bij SV Terwolde. Aanmelden kan via deze link, aanmelden onder vermelding van Trainingsmiddag 18-10. Geef dan even duidlijk door, je naam en leeftijd. 

Deze dag wordt aangeboden door SV Terwolde / Fruitkwekerij H. Klomp / Just 4 Keepers / TDZ installaties / Vrienden Van SV Terwolde. Wil je lid worden van "Vrienden Van SV Terwolde" en dit soort leuke en leerzame activiteiten ondersteunen? Kijk dan snel op VRIENDEN VAN25.08.17 Seizoensaftrap SV Terwolde JO15-1 (C1). De jongens van JO15-1 zijn al weer fanatiek met de trainingen bezig geweest. Deze vrijdag stond er een extra avond ingepland “ de seizoensaftrap”. De jongens waren uitgenodigd om het komende seizoen te bespreken. Wie doet wat, waar, hoe en wat we mogen we van elkaar verwachten. Als team hebben we aardig wat doorgenomen en gaan we vol enthousiasme beginnen aan het seizoen. Na het teamoverleg was het tijd om wat leuks te doen. Als verrassing hadden de leiders van JO15-1 een aantal bubbelballen geregeld. In vier teams kon de strijd los barsten, aangemoedigd door de ouders. Kids, leiders en ouders hebben genoten van dit spektakel. 

 


02.07.17 SV Terwolde bij de Frietmeester. SV Terwolde 1 bij de Frietmeester Leider Erik Vorderman en trainer Jeroen Veldwijk gaan volgend seizoen beide een nieuwe uitdaging aan. Beide heren mogen samen met het team terugkijken op een heel succesvol seizoen. SV Terwolde is zelfs voor het eerst in de historie van de club gepromoveerd naar de 4e klasse. Jeroen wordt de nieuwe hoofdtrainer bij SV Haarle. Erik en Erna zijn vanaf 1 juni jl. de trotse eigenaren van de Frietmeester aan de Smedenstraat 18 in Deventer. Om dit succesvolle seizoen gepast af te sluiten, zijn alle spelers uitgenodigd door frietmeester Erik om te komen genieten van heerlijke ambachtelijke friet bij de Frietmeester! De spelers van het 1e en de club SV Terwolde wensen Jeroen en Erik veel succes toe met hun nieuwe uitdaging.


  


24.06.17 Hebben jullie het al gezien! Sinds vorige week hebben we op het 1e en 2e veld nieuwe goals staan. Op veld 1 hebben ook nog eens compleet nieuwe vangnetten achter de goals gekregen en...... wat staat het mooi. De bestaande sponsorborden worden nog opnieuw gemonteerd en dan is ook veld 1 weer klaar voor het nieuwe seizoen. De goals en vangnetten zijn binnen een week geplaatst door een gespecialiseerd bedrijf onder toezicht van Gerrit Nieuwenhuis. Wat moeten we toch zonder onze vrijwilligers? Petje af! 22.06.17 In de column ‘Ed hoorde iets langs de zijlijn’. Sportouder wordt aangesproken. Lees hier meer........... 


21.06.17 Scheidsrechterscursus JO15-1. De jongens, meisje en leiders van JO15-1 zijn vandaag geslaagd voor de cursus pupillenscheidsrechter. Super gedaan allemaal. Lees hier meer en bekijk de foto's..............19.06.17 Heeft u het nieuwe sponsorbord al gezien? Na afloop van onze jaarvergadering op donderdag 15 juni hadden een aantal heren nog een verrassing voor de "Vrienden Van" SV Terwolde. Een groep trouwe Feyenoord kameraden hebben in het diepste geheim, maanden voorbereiding, gewerkt aan een passend cadeau voor de “Vrienden Van” SV Terwolde. Dit groepje Feyenoord fans wilde de inzet en liefde voor de club van de "Vrienden Van" SV Terwolde een hand toereiken. 

Albert Witteveen, Jan Willem Kleiboer en William Stempher hadden de eer om dit geweldige cadeau te mogen onthullen. Het groepje Feyenoord fans hadden van te voren niet kunnen bedenken dat dit cadeau zo goed ontvangen zou worden. De heren van “Vrienden Van SV Terwolde” waren toch lichtelijk aangeslagen van deze blijk van waardering. Ze hadden geen woorden voor deze daden maar aan hun gezichten was te zien dat ze er ontzettend blij mee waren. 

We hopen dat de mensen van “Vrienden Van” zich nog jaren hand in hand inzetten voor de club. Bedankt en CHAPEAU!  

Ook geďnteresseerd of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn? Neem eens een kijkje op onze website en lees meer onder het kopje sponsoring. www.svterwolde.nl

Ieder jaar gaat er €150,00 naar de club en tot nu toe elk jaar €50,00 naar de “Vrienden Van”. Dit bedrag kan nog oplopen omdat er nog steeds mensen zijn die zich aanmelden om mee te doen. Voor €10,00 per jaar sponseren we het Feyenoord/ “Vrienden Van” bord. Aanmelden kan via Freddo (06-55385928). Dat er nog veel initiatieven mogen volgen! 


17.06.17 Seizoensafsluiting SV Terwolde Dames 1. Gisteravond hebben wij onze seizoensafsluiting gehad. Spelletjes, gekkigheid en vooral veel gezelligheid. Ons seizoen zit er officieel op.We hebben een seizoen gehad met ups en downs, vooral vlak voor het einde, maar we laten ons niet zomaar op de kop zitten!Na de zomer starten wij in de 4de klasse.Nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen en nieuwe dingen leren. Dat mag ook wel na 3 jr. in de top 3, waar ook een kampioenschap bij heeft gezeten.Nog een nieuwtje: Ons team wordt vanaf volgend seizoen versterkt door Anouk en Sanne! Toppers! Onze Sil, die ons net als deze 2 dames uit de brand heeft geholpen het afgelopen seizoen gaat uitdagingen zoeken bij SV Colmschate MO19. Succes Sillie!We willen onze supporters nogmaals bedanken en hopelijk seizoen 17/18 weer langs te lijnen te vinden!16.06.17 Afsluiting seizoen van de (F1) JO9. Ze hebben twee geweldige seizoenen gevoetbald onder leiding van Marc Mölder, Michael Ruitenbach en trainer Jelmer Bellert met als hoogtepunt het kampioenschap. Ze nemen afscheid van Dylan Stormink, die helaas stopt met voetballen. Jestin Ruitenbach gaat naar Wijhe J09 en Marijn Mölder gaat naar Voorwaarts JO9. Wij wensen de kinderen heel veel plezier en succes. De andere spelers gaan allemaal over naar SV Terwolde JO11. Heel veel plezier! 11.06.17 SV Terwolde voor het eerst in de geschiedenis naar 4e klasse. 


Afgelopen zondag had SV Terwolde nog een kans om te promoveren naar de 4e klasse. Na een teleurstellende 1e en 2e ronde in deze nacompetitie hadden de mannen uit Terwolde nog een kans. Op neutraal terrein (SV Hector in Goor) moesten ze het opnemen tegen de 4e klasser FC ’t Centrum uit Enschede. Het was een warme benauwde dag, geen ideale omstandigheden voor een wedstrijd waarbij de druk toch al hoog lag. Er waren weer veel fans uit Terwolde meegekomen om de mannen aan te moedigen. Om 14:00 uur begon de wedstrijd en de eerst 20 minuten was het aftasten. De bal ging van links naar rechts en het ging aardig gelijk op. Na 20 minuten komt er verandering in de wedstrijd en brengt Thomas Leurink de Terwolderen op een 1-0 voorsprong. Daarna probeert ’t Centrum druk te zetten en moet Dik Nieuwenhuis de bal nog uit het goal houden. In de 43 minuut zien we een mooie paas van Thomas Leurink op Jurrien Kamphuis, die de bal vervolgens vanuit een lastig hoek snoeihard in de korte hoek schiet. De 1e helft zit er dan op en SV Terwolde gaat met een 2-0 de kleedkamer in. De Tweede helft is dan nog maar 43 seconde aan de gang als Koen Appelo de bal alweer tussen de palen weet te schieten. Een hele snelle 3-0. Terwolde wordt sterker en ’t Centrum komt er niet goed uit. In de 50e minuut maakt Max van Gerrevink. Een schitterende actie, weet twee spelers achter zich te laten en legt vervolgens de bal breed op Robert … die hem er net niet in krijgt. 4 Minuten later een perfecte paas op Thmoas Leurink die nog maar een man voor zich heeft en de bal breed legt waardoor Rick Bredenoort de 4-0 op zijn naam kan schrijven. Een paar minuten later weten de mannen uit Enschede te scoren en is de stand 4-1. In de 67e minuut maakt Thomas Leurink de 5-1, doordat Rick Bredenoort de bal netjes afgeeft. ’t Centrum weet de stand uiteindelijk nog op 5-2 te krijgen, maar veel meer zat er niet meer in. SV Terwolde is voor het eerst van z’n bestaan gepromoveerd naar de 4 klasse. Een hele bijzondere prestatie waar de spelers, coach en de vele meegereisde fans enorm trots op zijn. SV Terwolde 1, van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie.  

 

 

 

zoeken
onze sponsoren