SV Terwolde

Welkom!

Bij de afdeling voetbal van Sportvereniging Terwolde voegen we plezier en ambitie samen.
Recreatief en prestatie gaan binnen onze voetbalclub dan ook uitstekend samen. Het
respect voor elkaar, de tegenstander en de scheidsrechter is een herkenbare en positieve
clubcultuur geworden. Veel leesplezier! 

Nieuws / Wedstrijdverslagen / Activiteiten / Kampioenschappen / Mededelingen / Teams / Terrein & Clubgebouw


_____________________________________________________________

12-03-2020

De besturen van de sportafdelingen voetbal, volleybal en dans hebben in het kader van de informatie vanuit overheid, sportbonden en RIVM besloten dat er minimaal tot en met 6 april geen wedstrijden en trainingen van de sportafdelingen zijn. Dit geldt zowel voor onze senioren alsook onze jeugdleden. De leden worden via hun afdeling geďnformeerd indien training of wedstrijden hervat worden.

Het Hoofdbestuur van SV Terwolde

_______________________________________________________________

10-03-2020  Coronavirus mogelijk ook bij SV Terwolde

Een van onze actieve voetballende leden is in aanraking geweest met iemand met het corona virus.

Hij heeft op dit moment wat klachten en de GGD heeft hem geadviseerd thuis te blijven.
Hij zal moeten kijken hoe het gaat en als het wegtrekt is er niets aan de hand.

Dus aan een ieder, houd eventuele klachten in de gaten!
Krijg je klachten dan contact opnemen met de GGD.

Hopelijk is er verder niemand besmet, maar houd het in de gaten.

het Dagelijks Bestuur

____________________________________________________________________

02-12-2019

Marc Mölder verlengt contract met 1 jaar met SV Terwolde.

Marc zal ook het seizoen 2020 - 2021 de hoofdtrainer zijn van de SV Terwolde.

___________________________________________________________________

21-11-2019

Vandaag als ouder langs de lijn van de tegenstander (Teuge JO 12-2)op bezoek bij Terwolde (JO 12-1) gestaan, staat er ineens nog een bekende van ons binnen de lijnen van het veld. Het blijkt Peter Kingma (in een geel/zwart scheidsrechter tenue) te zijn, die naast een vertrouwde waarde in het 2e elftal van Terwolde, ook op zaterdag voor de vereniging vrijwilligerswerk blijkt te doen (naast de 10-tallen andere vrijwilligers die op zulke dagen op de club aanwezig zijn) te doen, namelijk potje fluiten (spelbegeleider heet dat toch tegenwoordig). Leuk om hem van die kant eens te zien. Ondanks dat was Terwolde in dit potje de terechte winnaar, en stoomt op naar de koppositie in de 1e Klas. Je zag aan het spel dat Peter direct de grip op de jeugdige talenten en leiders had, duidelijk fluiten, waar nodig ff een traan wegvegen en duidelijk aanwijzingen geven. Mede daardoor werd het een open wedstrijd en wist eenieder wat ze aan de scheiderrechter vandaag hadden.

Zonder de andere vrijwilligers tekort te doen die net zo belangrijk zijn voor de club Terwolde, hopen wij dat meer spelers uit hogere elftallen het scheidsrechters gilde willen komen versterken, zowel voor de jeugd als de senioren of andere vacatures binnen de vereniging willen gaan invullen.
_______________________________________________________________________

19-11-2019


MO17 SV Terwolde zoekt nieuwe teamgenoten!

De MO17 van SV Terwolde is op zoek naar teamgenoten om het team mee te versterken.

We zijn op zoek naar meiden tussen de 13-17 jaar oud.
Wij spelen al even op het grote veld en willen dit natuurlijk blijven doen, maar we komen daarvoor te kort!

Wij zijn een enthousiast team met fanatieke, gezellige leiding welke zelf ook voetballen bij onze club. Wij kunnen onszelf zijn, hebben respect voor mekaar en kunnen nog goed voetballen ook!

Heb jij interesse? Kom dan eens met ons meetrainen!
Wij trainen op maandagen en woensdag van 19:00-20:15!

Wie weet mogen wij jou verwelkomen in ons team!

Met vriendelijke groet,
Amanda Leurink
Leiding MO17 SVT


01-11-2019

Het initiatief van een vader, trainer van de JO-12, rolt uit tot een enthousiast ontvangen voetbal clinic bij de voetbalvereniging van SV Terwolde.

De jonge jeugd offert een herfstvakantie dag op, volwassenen nemen een snipperdag op, enthousiaste ouders bieden hun hulp aan en betrokken oudere verenigingsmensen lijken altijd wel als vanzelfsprekend aanwezig te zijn....
Hoe een klein dorp groot kan zijn, is dat niet prachtig!!!!

En zo heb je de mogelijkheid om een ochtend en een middag een voetbalveld te vullen met 60 voetballende kinderen. Om 10 uur begint het.
Kinderen in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar worden verdeeld in 7 groepen.
En doen tot 12 uur diverse voetbal vaardigheidsoefeningen, hoofdtrainer, Marc Mölder, het creatieve brein is. Het enthousiasme is groot. De kinderen hebben zichtbaar plezier.
In de pauze krijgen ze een beker drinken en fruit. Het fruit wordt hartelijk aangeboden door de firma Klomp.  En daarna door maar weer met de oefeningen.
Begeleid door de jongelui, grotendeels voetballers van de jeugdafdeling voetbal SV Terwolde.
En ook jongelui wie zo hun maatschappelijke stage uren zinvol besteden.
Dan staat er tussen de middag een lunch klaar. Van soep en broodjes.
Het middag programma vult met wedstrijdjes in toernooivorm. En om 15 uur is het klaar.
Voldaan en moe, lopen de kinderen het veld af.
Daar wacht een laatste verrassing. Aangeboden door TDZ-installaties.
Een leuke gadget, een mini voetbal aan een koord. Om thuis de balvaardigheidstraining voort te zetten.

Al met al een dag waar de jeugdafdeling van de voetbal SV Terwolde vol trots en met plezier op terug kan kijken.
________________________________________________________________

21-10-2019

Vragen over voetbalinhoud? 

Maak dan gebruik van het inloopspreekuur.
De JTC staat voor je klaar!
Elke donderdag van 19:00 tot 20:00 uur heeft Evert Steinvoort daar tijd voor gereserveerd.
Hij is rond dat tijdstip te vinden rondom het voetbalveld.

Namens de JOC/JTC

________________________________________________________________

04-10-2019

Nieuwe teamfoto's op website, onderstaand een vrolijke versie van MO17-1

________________________________________________________________

25-09-2019

SV Terwolde bedankt SV Welsum voor het gebruik van het voetbalveld. Tijdens het 100 jarig bestaan van SV Terwolde kon er geen gebruik gemaakt worden van de velden op het complex van SV Terwolde. Na een zeer prettig gesprek met onze vrienden uit Welsum konden we voor 2 weken terecht op het veld bij Welsum. We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om daar ook een aantal geslaagde clinics te geven. Ook was Welsum bereid om de deuren van het dorpshuis te openen tijdens onze trainingen/clinics. We willen Henk Stegink bedanken dat hij dit gedaan heeft. Als dank heeft voetbalvoorzitter Joost Boons van SV Terwolde een wedstrijdbal aangeboden aan voetbalvoorzitter John Hamer van SV Welsum.


Dit heuglijke feit gebeurde voor de eerste competitie wedstrijd van SV Welsum tegen AGOVV. Hierbij een klein verslagje. Met de nieuwe bal aan de aftrap begon de wedstrijd tegenvallend voor SV Welsum,want binnen een kwartier stond het al 2-0 voor de gasten uit Apeldoorn. Daarna werd er op hoog technisch en tactisch niveau overleg gepleegd binnen de begeleiding en spelers van de plaatselijke SV. Dit resulteerde in een mooie aansluitingstreffer 1-2. Nu werden de mouwtjes nog even extra opgestroopt en werd het na een Barcelona achtige aanval 2-2. Het leek wel samba aan de IJssel!! Net voor rust kwamen de bezoekers geheel ten onrechte op 2-3. Na de thee werd eerst nog even gekeken of de robotmaaier goed afgesteld stond,zodat deze niet onverwachts deel uit zou gaan maken van het spel. Nadat de selectie van Welsum alles rondom de maaier beoordeeld had, konden beide teams verder met de tweede helft. Welsum kwam fel uit de startblokken,wat resulteerde in een discutabele 3-3. Bij AGOVV dacht iedereen aan buitenspel,maar de goed leidende scheidsrechter van deze wedstrijd zag het goed en noteerde een geldig doelpunt. Vervolgens ontstond er een echt voetbalgevecht op het scherpst van de snede. De zware voorbereiding van Welsum begon echter zijn tol te eisen in deze eerste competitiewedstrijd! En het duurde niet lang of AGOVV liep uit naar 3-6. Dit was tevens de einduitslag. In de kleedkamer werd er nog nagepraat over de wedstrijd en de nieuwe wedstrijdbal,die toch wel erg glad was. Besloten werd om met de bal ook de eerste weken te trainen,dan zou de gladdigheid er wel af gaan................... Namens SV Terwolde nogmaals dank,en succes in de competitie!!

_______________________________________________________________________

31-08-2019

Talento is in gebruik!

Vanaf heden is Talento in gebruik. Alle teams, spelers en trainers staan er in. Het is nog niet volledig, om optimaal gebruik te maken van Talento moeten er nog mailadressen en telefoonnummers van trainers en leiders worden toe gevoegd. Inmiddels is een mail naar gebruikers gestuurd om hun account te activeren van wie deze informatie bekend is.

Nu gaat Talento verder gevuld en uitgerold worden. Aan een handleiding wordt gewerkt en Voor trainers wordt een instructie avond georganiseerd.

Talento is een spelersvolgsysteem om de prestaties van de individuele speler en teams inzichtelijk te maken.

Meer informatie website

Beheerder: Angelique Blok
________________________________________________________________________

25-8-2019

SV Terwolde wint in Nijmegen.

Zaterdag 24-8-2019 heeft de club geschiedenis geschreven want er is deelgenomen in Nijmegen aan Walking voetbal. De coach Anneke had alles top geregeld en de heen en terug reis is vlot per bus verlopen. In totaal hebben zijn we met 19 personen, spelers ,staf en toeschouwers, afgereisd naar Blauw Wit. Onder zeer tropische omstandigheden moesten we de strijd aan tegen Blauw Wit. De match werd gespeeld op de nieuwe kunstgras mat.  Arno Nikkels gaat de boeken in want hij was de maker van de allereerste walking voetbal goal namens SV Terwolde. Het spelletje was nieuw voor ons maar we hebben het voortreffelijk gedaan want 10x scoren in een uitwedstrijd is niet niks want uitgoals kunnen dubbel tellen als de stand na 2 wedstrijden gelijk is.

Eind uitslag Blauw Wit Nijmegen - SV Terwolde 9-10.


Doelpunten SV Terwolde: Arno Nikkels 4x Ap Roeterd 2x Wim Lueks 2x Jacob Oosterbroek 1x Gerard Segers 1x


14-08-2019

Interne trainerscursus voor wie?

Zoals bekend gaan we komend seizoen werken volgens ons nieuwe opleidingsplan.
Dit gaat kort gezegd betekenen, individuele aandacht voor ieder kind. Specifieke trainingsvormen per leeftijdsklasse en een rode draad qua speelwijze.
De jeugdtrainers krijgen op alle fronten begeleiding vanuit de JTC. Hieronder valt ook de interne trainerscursus, die vooral bestaat uit technische/taktische ontwikkeling.
Hiermee gaan we 24 augustus starten.
Graag willen wij ook overige geďnteresseerden binnen de club de mogelijkheid bieden om aan deze cursus deel te nemen. Interesse? Neem dan contact op met Evert Steinvoort
mail of via 06-48193703.
Hij zal u van verdere informatie kunnen voorzien.

JTC SV Terwolde.

________________________________________________________________________


25-05-2019

Het was een leuk seizoen voor onze 10 MiniLeague voetballers.
Zie foto: Lasse, Kari, Zoey, Zilver, Trijntje, Jorn, Silver en Remon.
En dan nog Saar en Mick ( niet op foto).
Op het hoofdveld bij S.V. Twello speelden de kinderen hun laatste wedstrijden.
Dit keer tegen CCW, Voorwaarts en Voorst.
Er werden samen veel doelpunten gescoord.
En hier en daar kregen we er een paar tegen.
En werden er nog glorieuze reddingen gemaakt op de doellijn.
Daarna mochten de kinderen op de foto met Kootje.
En kregen ze een medaille waar ze trots mee paradeerden tijdens het eten van een ijsje.

Op naar volgend seizoen.
Nu mogen eerst nog even de moeders aan de bak tegen hun kinderen op 15 juni. De traditionele afsluitende jeugdactviteit bij S.V. Terwolde.________________________________________________________________________

22-05-2019

Aanstormende voetbaltalenten trainen bij de MiniLeague, 18 enthousiaste kinderen krijgen voetbaltraining. 10 ervan hebben al meerdere wedstrijden achter de rug. 8 waren er woensdag voor het eerst. Het was een heerlijke trainingsavond.
Enthousiaste kinderen, concentratie tijdens de oefeningen, plezier in het spel, een vurrukkulukke avondzon en gezelligheid onder de aanwezige ouders. Volgende week woensdag mogen ze weer de wei in! Leuk!

        ________________________________________________________________________

17-05-2019 

Veel belangstelling presentatie Jeugdplan Sv Terwolde

Vrijdagavond 17 mei heeft er in de kantine van Sv Terwolde de presentatie van de vernieuwde jeugdafdeling plaatsgevonden van de afdeling voetbal. Onder grote belangstelling in een volle kantine zijn verschillende onderwerpen aanbod gekomen. De avond werd afgetrapt door de voorzitter van het voetbalbestuur Joost Boons. Hij gaf aan trots te zijn dat een kleine club vanavond gaat laten zien waar zij groot in kunnen zijn. De gehele jeugdafdeling heeft een nieuwe basis gekregen waar de club de komende jaren mee vooruit kan. Thomas Leurink en Evert Steinvoort namen vervolgens het woord over vanuit hun rol uit de Jeugd Technische commissie. Zij hebben laten zien waar de jeugd afdeling allemaal in faciliteert van de 3,5 jarigen t/m de 19 jarigen. Dit is binnen de Sv onderverdeeld in Smurfen en Mini’s, onderbouw en bovenbouw. Aanbod kwamen o.a. de visie, individuele ontwikkeling van een kind, Voetbalschool, en dat de Sv Terwolde meer is dan alleen voetbal. Samengevat gaat Terwolde werken om elke kind op haar eigen niveau te laten groeien, waardoor er meer plezier ontstaat. Op welk niveau je ook meedoet met het fantastische spelletje voetbal, de basis moet plezier zijn. Door een goede begeleiding van trainers, leiders en kinderen met als basis een rode draad hoe de jeugd van Sv Terwolde van jongs af aan gaat spelen brengt dit de club naar een hoger niveau. Trainers zullen geholpen worden door het inzetten van het programma Talento en meer aandacht voor het individu door het inzetten van specialisten. De Voetbalschool zal een najaar en voorjaar versie gaan krijgen op de vrijdagavond (tussen 6 a 8 avonden per periode). Aanbod kwam ook het onderwerp medische begeleiding. Marie-José Nijhof-Hurenkamp laat zien welke support wij als club allemaal bieden voor de leden. Binnen de vereniging zijn er twee sportmasseurs, één fysiotherapeut en één podotherapeut actief. Deze zijn er ter ondersteuning van de sporters om hen te helpen bij het herstel. Maar zeker ook ter voorkoming van blessures en/of bij jonge kinderen het adviseren wat wijsheid is t.a.v. intensiteit. Om dit neer te kunnen zetten is communicatie binnen de club naar de bestuursleden, commissies, trainers, leiders, kinderen en ouders van groot belang. Deze avond was dan ook de basis om iedereen die al lid is van Sv Terwolde te informeren, maar zeker om de omliggende dorpen te vertellen wat onze club kan doen voor hun kinderen. Bent u ook geďnteresseerd in onze vereniging kunt u ons contacten via het mailadres:

Foto: onderdeel presentatie door Marie-José Nijhof-Hurenkamp


________________________________________________________________________

07.04.2019 SV Terwolde 100 jaar, SV Terwolde - Koninklijk UD Vorige week zondag was het zover. Het eerste herenteam van SV Terwolde speelde eindelijk hun eerste thuiswedstrijd in 2019. Lees meer 15.12.2018 Sv Terwolde JO17-1 Najaarskampioen Lees meer12.12.2018 SV Terwolde JO15-2 Najaarskampioen 2018 Lees meer

_______________________________________________________________________

10.12.2018 SV Terwolde JO15-1 top team! Lees meer 

zoeken
onze sponsoren