Donatiefonds.

Het pannaveld project van de Vrienden van Terwolde komt in aanmerking voor een bijdrage van € 1.000,00 uit het Donatiefonds van Rabobank Apeldoorn en omgeving.

Afgelopen zondag 6-9-2020 heeft een delegatie van de Rabobank de cheque overhandigd aan het bestuur van de Vrienden van Terwolde.

De vrienden van Terwolde zijn uiteraard zeer content met deze bijdrage van de Rabobank Apeldoorn en omgeving.

====================================================

Ben je lid van Rabobank Apeldoorn en omgeving? Stem dan op ons tijdens de Rabo ClubSupport! Je kunt stemmen van 27 september t/m 11 oktober.

Ook dit jaar doen we weer mee met de Rabo ClubSupport. De Rabobank geeft als co÷peratieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land. Mede door jouw stem kunnen wij muziekonderwijs blijven geven. Iedereen heeft recht op muziek!

Meer info hoe je op ons kunt stemmen vind je op Rabobank.nl/clubsupport

svterwolde/download/common/sponsoractie-sv-terwolde.pdf