SV Terwolde

ZATERDAG 07 juli 2018

Het kermisweekend is weer achter de rug en we mogen terugkijken op, wederom, een geslaagd weekend. Zoals voorgaande jaren hebben wij als Jeugdbestuur het zaterdagmiddag programma op ons genomen. Ook dit jaar hebben we een succesvolle playbackshow georganiseerd, voor jong en oud! Ondanks de teleurstellende aanmeldingen van de volwassenen categorie, was de groep kinderen druk bezet en hebben we genoten van spectaculaire optredens op het Terwoldse podium.

Onder leiding van presentator Jos werden de acts op het podium gezet. Na afloop werden de acts beoordeeld door de jury. Met als oude rot in het veld, JB lid Amanda en met naast haar de gast jury van dit jaar: Menno Voois, Wendy Nikkels-Sijbrand en Janneke Jonker.

De 'overall' eerste prijs werd dit jaar gepakt door de meidengroep The Colors. Nogmaals gefeliciteerd met deze overwinning! 
Vrijdag 1 juni 2018, zaterdag 2 juni 2018 en zondag 3 juni 2018

We hebben wederom een geweldig weekendkamp achter de rug!
Super groep met kids, hilarische leiding en zoveel leuke activiteiten.
Genoten! Zaterdag 7 april 2018

Bosspel Gr. 6-8

Tijdens onze bos activiteit stond er een potje totemroof op het programma. 4 Teams hebben tegen elkaar gestreden en dat ging enorm fanatiek! Daarbij kwam nog de heerlijke 20 graden en de gezelligheid!

Bedankt voor de leuke middag en tot de volgende ronde!

LET OP: Controleer nogmaals op teken!

Zaterdag 10 maart 2018

We hebben een heerlijke middag op de boerderij gehad met de groep peuters/kleuters. Er waren allemaal dieren, schmink, een springkussen, knutsel en teken spullen en we hebben zelfs een kalfje verwelkomt in de wereld! Al met al een geslaagde dag! 

 

zoeken
onze sponsoren