SV Terwolde

10 - 11 - 12 mei 2019


Allemaal al een beetje bij geslapen?
Het leukste weekend van het seizoen zit er weer op. Weekendkamp 2019 was wederom een succes!
Dankjewel toppers voor dit geslaagde weekend!

(Fotoalbum is te vinden op de FB pagina van het Jeugdbestuur)

♥️Extra dank aan:

Coop de lelie
Fruitkwekerij Klomp
SV Terwolde
Dj Arjan Con Nalez
Amanda Leurink Photography
Intermontage BV
Kermisweekend juli 2018

Het kermisweekend is weer achter de rug en we mogen terugkijken op, wederom, een geslaagd weekend. 

Zoals voorgaande jaren hebben wij als Jeugdbestuur het zaterdagmiddag programma op ons genomen. Ook dit jaar hebben we een succesvolle playbackshow georganiseerd, voor jong en oud! 

Ondanks de teleurstellende aanmeldingen van de volwassenen categorie, was de groep kinderen druk bezet en hebben we genoten van spectaculaire optredens op het Terwoldse podium. 

Onder leiding van presentator Jos werden de acts op het podium gezet. Na afloop werden de acts beoordeeld door de jury. Met als oude rot in het veld, JB lid Amanda en met naast haar de gast jury van dit jaar: Menno Voois, Wendy Nikkels-Sijbrand en Janneke Jonker. 

De 'overall' eerste prijs werd dit jaar gepakt door de meidengroep The Colors. Nogmaals gefeliciteerd met deze overwinning! Zaterdag 28-10-2017

Ondanks het frisse windje hebben wij ons enorm vermaakt! Met een echte schatkaart moesten we op pad door de zeeŽn van Terwolde. Onderweg hebben we met kanonnen geschoten, werden we aan elkaar vast gebonden en hebben we een krokodil gezien! Aan het einde hebben we de code gekraakt, de sleutel gevonden en de schatkist geopend en gingen we naar huis met gouden munten! 

Vrijdag 06-10-2017

Even waren we terug op weekendkamp. Niet alleen de film deed ons terugdenken, maar ook de lekkere keetbende van gisteravond! Popcorn, drinken, filmpje kijken en daarna met z’n alle verstoppertje in het donker spelen! 
Zaterdag 17-06-2017

We hebben een drukke, maar vooral enorm leuke dag achter de rug! Afgelopen zaterdag vertrokken we om 08:30 naar Duitsland. We namen een groep van 20 kids van het Voortgezet Onderwijs mee naar MovieWorld Germany en daarna hebben we ook nog gegeten bij de Mac Donalds. 

 

zoeken
onze sponsoren