dans

Laatste nieuws afdeling Dans

18-08-2019

Seniorengymnastiek blijft in Terwolde

TERWOLDE - Bewegen is goed voor lichaam en geest. Vooral als je ouder wordt, wordt dat steeds belangrijker. Het bewegen gaat wat moeilijker en het geheugen laat het soms wat afweten; steeds meer woorden worden ‘dinges’. In je eentje bewegen lukt niet altijd, samen gaat dat veel makkelijker en is ook veel leuker en gezelliger.
In juni kwam het bericht, dat de Boombosch gaat stoppen met de seniorengymnastiek. Na enig speurwerk heeft de groep een eigen leidster en onderdak gevonden bij sportvereniging Terwolde.
In de gymzaal aan de Schoolstraat in Terwolde wordt vanaf 4 september weer iedere woensdagmiddag les gegeven. Gymnastiek voor mannen én vrouwen die lekker samen willen bewegen onder leiding van gediplomeerd docent Inge van Engeland. Alle spieren en gewrichten komen aan bod. Iedere les is weer anders: oefeningen op muziek, met waterflesjes of ballen, een spel.
Zin om een keer gratis en vrijblijvend te komen proberen? U bent van harte welkom! Alles wat u nodig hebt zijn makkelijk zittende kleding en schoenen. We gymmen op woensdagmiddag van 14.45 tot 15:45 uur in de gymzaal aan de Schoolstraat in Terwolde.
Voor meer informatie kunt u bellen met Mieke Mulder-Sijbrand (06-54608180) of Joke Mölder-Kamphuis (06-30900992).

17-06-2019

Op zaterdag 22 juni is de dansvoorstelling van de afdeling dans in De Heerd te Heerde.

De danseressen van SV Terwolde zullen 2 dansvoorstellingen geven, om 15:00 uur en om 19:00 uur.

De kaarten zijn ook nog aan de zaal te verkrijgen en zijn € 6,- per stuk.

De dansvoorstelling: Droom, Durf, Doe gaat over wat je allemaal meemaakt in je leven en hoe je dit je leven kleurt.

Ook de gymvereniging Voorst doet hieraan mee.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

07-06-2019

Zonder hulpouders is een voorstelling niet mogelijk. Vandaar nogmaals een reminder: Hulpouders gezocht!
Voor de dansvoorstelling zoeken we enthousiaste mensen die ons kunnen helpen vooraf, tijdens en na de voorstelling. Heb jij nog interesse om te helpen geef je dan uiterlijk op voor zaterdag 8 juni.
Jouw hulp maakt de voorstelling tot een succes.
Je mag en kan je opgeven door een privé app te sturen of even een e-mail naar: marit Alvast bedankt!

15-08-2018

START DANSLESSEN seizoen 2018 - 2019

Hallo leerlingen, ouders en/of verzorgers,

We zitten nog lekker in de vakantie, maar het nieuwe dansseizoen staat ook alweer te springen voor deur.
Ik heb er in ieder geval al weer heel erg veel zin in en hopelijk u/jij ook!

De danslessen starten weer op vrijdag 31 augustus.

Vanaf het nieuwe seizoen zal de stok tussen de deur er niet meer staan. Dit omdat we een andere oplossing voor de deur hebben gevonden!

Social Media:
Zoals u misschien al wel gemerkt hebt hebben wij de oude Facebookpagina verwijderd en een nieuwe opgezet. Deze zullen wij zo AVG proof gaan opzetten.

Wilt u op de hoogte blijven like dan onze nieuwe pagina: SV Terwolde Dans.
We houden u natuurlijk ook via de e-mail en/of WhatsApp groep op de hoogte.
* zit u nog niet in de WhatsApp groep en wilt u hier graag in, stuur dan even een app naar: 06-57323944 en u wordt in de WhatsApp groep van uw zoon en/of dochter geplaatst.

Agenda:

• 7 september: Op vrijdag 7 september zijn alle vriendjes en/of vriendinnetjes welkom om een dansles mee te doen.
  • Nieuw dit jaar: So you think you can dance. * datum wordt nog bekend gemaakt.
  • 21 december: Op vrijdag 21 december zijn alle ouders, broertje, zusjes, opa’s, oma’s en alle geďnteresseerden weer welkom om een dansles mee te doen! * deze les was de vorige keer een groot succes, iedereen nogmaals bedankt voor hun enthousiasme.
  • Er wordt weer een grote dansvoorstelling georganiseerd dit seizoen. * datum wordt zsm bekend gemaakt.
  • Kermis Terwolde * meer informatie per evenement volgt ter zijnde tijd.

Met sportieve groet,

Marit Vogel
Dansdocente & Fitnessinstructeur

11-07-2017

Moments of Movements”

Ter ere van het 5-jarige jubileum van Marit Dans deden we mee met de voorstelling “Moments of Movements” op 24 juni j.l. in MFA de Heerd in Heerde.
Vanaf 11.00 uur stond deze dag in het teken van dansen. Opmaken, haar doen, danskleding aantrekken om daarna mee te mogen dansen met onze 5 groepen van SV Terwolde in de 2 shows.
Na de middagvoorstelling gingen we gezellig samen met alle leerlingen en hulpmoeders patat eten wat we aangeboden kregen van de vereniging.
Om 19.00 uur begon de avondvoorstelling waar we nog een keer mochten knallen met al onze groepen. Het was een geweldige dag waar met veel enthousiasme gedanst werd, een feestje waar we trots op terug kunnen kijken met z’n allen.