Laatste nieuws afdeling Dans

12-03-2020

De besturen van de sportafdelingen voetbal, volleybal en dans hebben in het kader van de informatie vanuit overheid, sportbonden en RIVM besloten dat er minimaal tot en met 6 april geen wedstrijden en trainingen van de sportafdelingen zijn. Dit geldt zowel voor onze senioren alsook onze jeugdleden. De leden worden via hun afdeling geďnformeerd indien training of wedstrijden hervat worden.

Het Hoofdbestuur van SV Terwolde

18-08-2019

Seniorengymnastiek blijft in Terwolde

TERWOLDE - Bewegen is goed voor lichaam en geest. Vooral als je ouder wordt, wordt dat steeds belangrijker. Het bewegen gaat wat moeilijker en het geheugen laat het soms wat afweten; steeds meer woorden worden ‘dinges’. In je eentje bewegen lukt niet altijd, samen gaat dat veel makkelijker en is ook veel leuker en gezelliger.
In juni kwam het bericht, dat de Boombosch gaat stoppen met de seniorengymnastiek. Na enig speurwerk heeft de groep een eigen leidster en onderdak gevonden bij sportvereniging Terwolde.
In de gymzaal aan de Schoolstraat in Terwolde wordt vanaf 4 september weer iedere woensdagmiddag les gegeven. Gymnastiek voor mannen én vrouwen die lekker samen willen bewegen onder leiding van gediplomeerd docent Inge van Engeland. Alle spieren en gewrichten komen aan bod. Iedere les is weer anders: oefeningen op muziek, met waterflesjes of ballen, een spel.
Zin om een keer gratis en vrijblijvend te komen proberen? U bent van harte welkom! Alles wat u nodig hebt zijn makkelijk zittende kleding en schoenen. We gymmen op woensdagmiddag van 14.45 tot 15:45 uur in de gymzaal aan de Schoolstraat in Terwolde.
Voor meer informatie kunt u bellen met Mieke Mulder-Sijbrand (06-54608180) of Joke Mölder-Kamphuis (06-30900992).

17-06-2019

Op zaterdag 22 juni is de dansvoorstelling van de afdeling dans in De Heerd te Heerde.

De danseressen van SV Terwolde zullen 2 dansvoorstellingen geven, om 15:00 uur en om 19:00 uur.

De kaarten zijn ook nog aan de zaal te verkrijgen en zijn € 6,- per stuk.

De dansvoorstelling: Droom, Durf, Doe gaat over wat je allemaal meemaakt in je leven en hoe je dit je leven kleurt.

Ook de gymvereniging Voorst doet hieraan mee.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------