Sportvereniging Terwolde

De S.V. Terwolde is opgericht 18 mei 1919 en is een zogenaamde omni vereniging. Dat wil zeggen dat men meerdere sporten kan beoefenen onder de vlag van de club.

Zo kan men kiezen uit een drietal sporten:

• Voetbal
  • Volleybal
  • Dans
Deze drie afdelingen hebben allen een afzonderlijk bestuur die de zaken zo goed mogelijk afhandelen ieders op hun eigen specifieke tak van sport.
Boven deze drie afdelingsbesturen staat het Dagelijks Bestuur van de sportvereniging Terwolde.
Dit Dagelijks Bestuur bestaat uit de Algeheel voorzitter, Algeheel Secretaris en de Algeheel Penningmeester.

De Sportvereniging Terwolde is dominant aanwezig in het zeer gemoedelijke dorpje liggend aan rivier de IJssel.
Elk inwonend gezin in Terwolde heeft wel iemand die lid is van de club.
De Sportvereniging Terwolde beschikt over een jong en dynamisch jeugdbestuur die leuke uitstapjes en activiteiten organiseren voor de jeugdleden van de club.
Per leeftijdscategorie worden er circa drie activiteiten per jaar georganiseerd.

De club biedt naast de sport ook vele ontspanningsmogelijkheden voor de gehele familie. Zo is er bijvoorbeeld een kaartcompetitie, jaarlijkse kienavond, klaverjasmarathons en de jaarlijkse Six-day mag zich altijd verheugen op vele deelnemers.
Ze is de grootste van de regio.
Ook het trainingskamp van de Go Ahead Eagles wordt al jaren in Terwolde gehouden.
Het sportcomplex “De Woldermarck”bevindt zich in het centrum van het dorp aan de Everwijnstraat.
Kortom aarzel dus niet en kom eens kijken bij één van onze sporten of neem contact op met het betreffende secretariaat van uw favoriete sport.

Wij hopen u te mogen ontvangen als sporter of als bezoeker.