SV Terwolde

11 juni 2018


Stukje van de voorzitter, juni 2018

Er komt een mooi en druk weekend aan…..
Vrijdagavond starten we met de vrijwilligersavond. Tijdens deze avond bedanken we al onze vrijwilligers en sponsoren voor hun inzet het afgelopen jaar. Ben je vrijwilliger en heb je nog niet op jouw uitnodiging gereageerd: doe dit dan zo snel mogelijk! Het belooft een gezellige avond te worden…..

Zaterdag overdag is de seizoensafsluiting voor de afdeling voetbal. Alle wedstrijden zijn gespeeld. De JO19 is kampioen geworden. Gefeliciteerd heren! Helaas degradeert Terwolde 1 naar de 5de klasse. Vorig jaar hebben zij een topprestatie geleverd door te promoveren naar de 4de klasse. Ze hebben afgelopen jaar goede strijd geleverd, maar het helaas niet weten te redden…. Jammer heren!

Zaterdagavond kunnen leden vanaf 20:00 uur genieten van de Hollandse Summerparty, georganiseerd vanuit de afdeling volleybal en de voetbalveteranen. Met de opbrengst zal een deel van het jubileumfeest ter eren van ons 100 jarig bestaan in 2019 gefinancierd worden. Het belooft een spetterende avond in warme sferen te worden…… Om binnen te komen heb je een kaartje nodig. Deze kosten EUR 5,- per persoon. Mocht je nog geen kaartje hebben, maar wel willen komen? Koop dan een kaartje bij één van de volleybaldames of de voetbalveteranen. En natuurlijk kan er zaterdagavond ook aan de deur nog een kaartje gekocht worden.

Zondag overdag is de jaarlijkse Sixday. Van heine en verre hebben zich weer flink wat teams aangemeld. In totaal doen 28 senioren teams mee, 8 jeugd/gemengde teams en 4 damesteams. De eerste wedstrijden zijn om 9:00 uur. Vanaf 15:00 uur vinden de finaleronden plaats. Bent u ook benieuwd wie er in team ‘2 Linkerhanden’ of ‘Blut!’ voetballen? Kom dan een kijkje nemen……

Update VOG aanvraag
In het ‘stukje van de voorzitter’ van april gaf ik aan dat we VOG’s (=verklaring omtrent gedrag) aan het aanvragen zijn bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Dit in verband met ons beleid ‘grensoverschrijdend gedrag’ wat in oktober in de Algemene Ledenvergadering is geaccordeerd. De leden van het Dagelijks Bestuur en Ed Beugels, onze vertrouwenscontactpersoon, zijn ondertussen allemaal in het bezit van een goedgekeurd VOG. De VOG’s zijn nu ook aangevraagd voor de hoofdbestuursleden, de leden van het jeugdbestuur en de dansdocente.

AVG
Onlangs hebben alle leden een nieuwsbrief ontvangen in verband met de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming die vanaf 25 mei van kracht is. Ook verenigingen hebben de plicht om zich aan de regels rondom privacy te houden. Ik zal u de komende tijd op de hoogte houden van de ontwikkelingen die wij als sportvereniging maken om AVG ‘proof’ te zijn.

Weekendkamp
Vorig weekend zijn onze jongeren van groep 5 t/m 8 (basisschool) op kamp geweest. Dit jaar was het kamp in Ommen. De kinderen en begeleiders kijken terug op een zeer geslaagd weekend. Ze vertrokken met aardig wat regen en kwamen met zonnig weer terug. Leuk om te zien dat een aantal begeleiders zo’n 6 jaar geleden zelf ook nog op kamp ging. Jeugdbestuur en overige begeleiders, bedankt voor dit geweldige weekend!

Wist u dat………
- Op 7 juli Go Ahead Eagles tegen SV Terwolde speelt? Aanvang: 19:00 uur!

zoeken
onze sponsoren