Praatje van de voorzitter

Stukje van de voorzitter november / december 2019

Beste allemaal,

Mijn laatste stukje was van juni 2019, dat is wel te lang geleden, dat wil niet zeggen dat we als bestuur stil hebben gezeten gelukkig, maar juist erg druk zijn geweest.

Hierbij dus weer een update vanuit de bestuurskamer van SV Terwolde.

Op 28 oktober is de Algemene Ledenvergadering geweest waarin we financieel het afgelopen jaar hebben doorgenomen, de belangrijkste zaken hebben medegedeeld en jullie vragen hebben kunnen beantwoorden. Ook zijn er weer een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet en bedankt voor hun lidmaatschap en vaak ook vrijwilligerswerk. We zouden graag een hogere opkomst zien vanuit de leden, dit is namelijk de avond waarop je, je stem kunt laten horen over wat er goed gaat of wat er wellicht nog beter gaat. Volgend jaar zullen we daarom al vroeg in het jaar beginnen met de communicatie omtrent de datum zodat eenieder deze vrij kan houden. Deze avond kan dan wellicht een interactievere avond worden waar we dan samen weer een jaar op verder kunnen bouwen.
Op de Algemene Ledenvergadering hebben we dit jaar ook een wisseling gehad in het Dagelijks Bestuur. Harry is na 27 jaar afgetreden als secretaris van de vereniging, Youri Lueks zal zijn secretariele taken over nemen. We zijn blij dat we een opvolger voor Harry hebben gevonden en ook dankbaar voor alles wat Harry heeft gedaan! Volgend jaar zoeken we een nieuwe penningmeester die Brigitte haar taken over wil gaan nemen, het is erg belangrijk dat deze persoon een tijdje mee kan lopen met haar om alles te leren kennen, dus meldt je gauw aan!
Natuurlijk staat ook de vacature van 2e voorzitter nog open. Deze persoon kan zich uiteraard ook op korte termijn aansluiten bij ons. Mocht je interesse hebben in 1 van bovenstaande taken kom eens gezellig meekijken en dan bespreken we of het wat voor je is.

En nu weer even vooruit kijken:

Op 14 december is er weer de jaarlijkse Bingo avond, we gaan ervan uit dat dit weer een gezellige avond wordt net als voorgaande jaren met de kans op mooie prijzen! Kom er allemaal gezellig naar toe voor een hapje en een drankje!

Op 5 januari is de nieuwjaarsreceptie van 13:00 tot 15:00uur. Ook is er deze ochtend weer het jaarlijkse toernooi om gezond en gezellig het nieuwe jaar te beginnen, daarna gezellig bij elkaar in de kantine om iedereen een gezellig nieuwjaar te wensen!

Ondertussen zijn we buiten al vergevorderd met de veldrenovatie, de dug-outs worden begin volgend jaar geplaatst en inmiddels hebben we weer gras! Voetballen kan helaas nog niet, maar we zijn op de goede weg! Bedankt iedereen die heeft geholpen met de realisatie hiervan!
Ook hebben we een nieuwe trekker aangeschaft, de oude maaimachine heeft het tijdens de Eagles begeven en we hebben een mooie nieuwe aangeschaft die inmiddels volop gebruikt wordt en voor veel doeleinden gebruikt kan worden.

Zoals elk jaar hebben we ook nu weer de Salland Actie, sluit je zorgverzekering af via de vereniging en krijg een mooie korting en de vereniging krijgt een mooie vergoeding voor elke verzekeringsnemer. Elk jaar weer zeker de moeite waard voor de vereniging qua sponsorbedrag en vaak ook voor leden een mooie verzekering!

Al met al weer genoeg zaken om over na te denken en mee het nieuwe jaar in te gaan. Voor nu wens ik iedereen een prachtige Sinterklaas en hoop ik binnenkort nieuwe bestuursleden te verwelkomen in ons gezellige team!

Tot de volgende voorzitterspraat!