11 december 2018

Nieuwe plannen en ideeŰn

Daar is hij dan, het allereerste “stukje van de voorzitter” voor mij als voorzitter! Voor alle mensen die niet op de Algemene Ledenvergadering zijn geweest zal ik me eerst op papier even kort voorstellen.

Mijn naam is Tatime Beelen, ik ben 30 jaar en woon sinds november 2016 samen met Dik in het wonderschone Terwolde. Opgegroeid ben ik in Welsum, waar ik al jong ben komen te wonen. In het dagelijks leven werk ik bij BAM in Apeldoorn als werkvoorbereider in de bouw. Natuurlijk heb ik ook een grote hobby, dat is mijn paard Beau.

Omdat ik graag meer wou doen in Terwolde om hier echt “mijn plaats” van te maken ben ik me gaan verdiepen in de mogelijkheden om wat als vrijwilliger voor de vereniging te doen, immers ik was er al regelmatig voor de voetbal van Dik en Levi. Van het een is het ander gekomen en heb ik me verkiesbaar gesteld als voorzitter binnen het Dagelijks Bestuur. En zie hier, het is gelukt! Ik hoop er als voorzitter een mooie tijd van te maken, alle plannen die we hebben te kunnen verwezenlijken en vooral met zijn allen de mooie vereniging voor iedereen een fijne plaats te laten zijn!

Over tot de orde van de dag, met allereerst even een vooruitblik naar de komende periode en begin 2019, het jaar waarin onze club 100 jaar bestaat!

• Op 15 december is er de jaarlijkse bingo, voor een gezellige avond met mooie prijsjes.
  • Op 1 januari trappen we om 01:30 af met een geopende kantine om hier het nieuwe feestjaar in te luiden, komt allen voor een gezellige nacht!
  • Op 6 januari geven we elkaar de hand met de nieuwjaarsreceptie, deze start officieel om 13.00 uur met een praatje van de voorzitter, uitnodiging volgt!
  • Op 12 januari is de jaarlijkse kaartmarathon, aanmelden kan via Jeroen Rutgers. Laten we hier weer een groots evenement van maken!

Bestuurskamernieuwtjes
Voor het 100-jarig bestaan van SV Terwolde is er een nieuwe gadget beschikbaar, een mooie sporttas, deze kan besteld worden via de website, op de pagina van het 100-jarig bestaan.

JO17 en JO15-2 zijn kampioen geworden, goed gedaan allemaal!

We zijn druk bezig om alle VOG aanvragen te doen, ook voor de nieuwe bestuursleden en trainers, nog geen verzoek gehad, meldt je dan even bij het bestuur. Mail

Zoals ook besproken in de Algemene Ledenvergadering zijn we het vrijwilligersbeleid aan het schrijven en uitwerken. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen, voor zowel kantinediensten als voor bestuursfuncties. We zijn op korte termijn op zoek naar een vrijwilligersco÷rdinator en een kantineco÷rdinator. Leuke functies, waarin samenwerken met dorpsgenoten voorop staat. Voor meer informatie, schuif eens aan bij een inloopuurtje op de eerste of derde donderdag van de maand!

Voor nu wens ik iedereen fijne feestdagen en een spetterend uiteinde van 2018, ook namens de rest van het bestuur!