15 januari 2019

Stukje van de voorzitster januari

Beste leden,

Hier dan alweer het eerste voorzittersstukje van 2019, een feestjaar voor SV Terwolde. De afgelopen tijd kunnen we al terugkijken op een mooie bingo avond, een fantastische nieuwjaarsnacht en een drukbezochte nieuwjaarsreceptie. Afgelopen zaterdag was het ook weer tijd voor de jaarlijkse kaartmarathon, een gezellige dag voor kaartliefhebbers, het was weer een succes! Bedankt voor jullie komst allemaal en ook de diverse organisaties bedankt!

Het feestjaar waar eenieder van ons hals reikend naar uitkijkt, het feestweekend waarin we weer ouderwets met elkaar kunnen bijpraten over alles wat we hebben meegemaakt de afgelopen jaren. Het beste moment om dit te doen is natuurlijk tijdens de reŁnie. Aanmelden kan via de site. En wat is er beter dan deze reŁnie af te sluiten met een overheerlijke barbecue onder het genot van een drankje? Alle andere activiteiten zijn te vinden op de site, of op het spandoek bij de entree van het sportcomplex. Ook is mij ter oren gekomen dat alle tassen voor het 100-jarig bestaan uitverkocht zijn, super leuk!

Er staan ons dit jaar nog meer mooie dingen te wachten:

• We hebben een vrijwilligerscoordinator gevonden in Angelique Blok. Heb je interesse in een taak bij de vereniging, of zou je wel eens willen weten wat je binnen de vereniging zou kunnen doen? Ze is bereikbaar via de mail: of spreek haar gewoon eens aan. Ze zal de komende tijd inventariseren waar wensen liggen op het gebied van vrijwilligerstaken binnen alle takken van sport.
  • Verder hebben we natuurlijk een nieuwe hoofdtrainer gevonden in Mark Molder, we zijn erg blij met het feit dat hij na de zomerstop ons eerste elftal gaat trainen.
  • Tevens zal Evert Steinvoort betrokken worden bij het beleid omtrent het opleiden van de jeugd, we hopen hier wat meer structuur in aan te kunnen brengen zodat er bij alle spelers van de jeugd een zelfde basis gelegd gaat worden. Evert heeft deze functie al bij meerdere verenigingen mogen vervullen en zal samen met Karel de technische kant oppakken.
Graag wil ik in elk stukje een functie uitlichten waarvoor we iemand zoeken. We zoeken nog altijd naar een kantine coŲrdinator. Dit voor het maken van de planning, voor het uitleggen van de taken als er iemand kantinedienst heeft en voor het op termijn verbeteren en uitbreiden van de kantine omzet. Lijkt het je wat, meld je dan bij een van de bestuursleden of bij Angelique natuurlijk.

Tot volgende maand!