15 januari 2019

Stukje van de voorzitster januari

Beste leden,

Hier dan alweer het eerste voorzittersstukje van 2019, een feestjaar voor SV Terwolde. De afgelopen tijd kunnen we al terugkijken op een mooie bingo avond, een fantastische nieuwjaarsnacht en een drukbezochte nieuwjaarsreceptie. Afgelopen zaterdag was het ook weer tijd voor de jaarlijkse kaartmarathon, een gezellige dag voor kaartliefhebbers, het was weer een succes! Bedankt voor jullie komst allemaal en ook de diverse organisaties bedankt!

Het feestjaar waar eenieder van ons hals reikend naar uitkijkt, het feestweekend waarin we weer ouderwets met elkaar kunnen bijpraten over alles wat we hebben meegemaakt de afgelopen jaren. Het beste moment om dit te doen is natuurlijk tijdens de reŁnie. Aanmelden kan via de site. En wat is er beter dan deze reŁnie af te sluiten met een overheerlijke barbecue onder het genot van een drankje? Alle andere activiteiten zijn te vinden op de site, of op het spandoek bij de entree van het sportcomplex. Ook is mij ter oren gekomen dat alle tassen voor het 100-jarig bestaan uitverkocht zijn, super leuk!

Er staan ons dit jaar nog meer mooie dingen te wachten:

Graag wil ik in elk stukje een functie uitlichten waarvoor we iemand zoeken. We zoeken nog altijd naar een kantine coŲrdinator. Dit voor het maken van de planning, voor het uitleggen van de taken als er iemand kantinedienst heeft en voor het op termijn verbeteren en uitbreiden van de kantine omzet. Lijkt het je wat, meld je dan bij een van de bestuursleden of bij Angelique natuurlijk.

Tot volgende maand!