12 februari 2019

Beste leden,

We zijn alweer begonnen aan de 2e week in februari, de afgelopen weken hebben we weinig kunnen doen op de velden door de weersomstandigheden, zowel uit als thuis. Vanaf heden belooft het beter weer te worden en staat er dus ook een druk programma te wachten voor alle teams. De Dames 1 trappen aankomend weekend af met een feestelijk tintje ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan. Heren 1 zijn pas in april aan de beurt om weer thuis te voetballen en ook bij deze wedstrijd besteden we aandacht aan het feestjaar van SV Terwolde. De dames van de volleybal hebben de eerste wedstrijd al gespeeld en bij de afdeling dans zal Marit samen met Anick ook nog aandacht schenken aan het 100-jarig bestaan van de vereniging.

Om alles in goede banen te leiden en eenieder van jullie te voorzien in een lekker drankje, hebben we inmiddels de kantine planning voor een groot deel ingevuld voor de zondagen, deze is te vinden op de website, maar ook in de kantine op het prikbord. Er zijn nog wat open plekjes te vervullen, heb je zin om eens een kantinedienst te draaien, vul dan even je naam in, dan zorgen we dat alle informatie bij je komt!
Tevens zijn alle aanspreekpunten weer in kaart gebracht voor de diverse commissies en afdelingen. Deze zullen we ook binnenkort plaatsen op de website en ook de website zelf zal een update krijgen qua informatie en actualiteit!

De commissie 100-jarig bestaan SV Terwolde hebben inmiddels een 2e ronde tassen in de verkoop, heb je er nog geen een, meld je dan even via Ria of Monique. De aanmeldingen voor de reŁnie druppelen in een mooi tempo binnen, maar we hopen op een grote opkomst. Ben of ken jij iemand die zich nog niet heeft aangemeld, doe dit dan natuurlijk zo snel mogelijk via de website.

Aanstaande zaterdag vieren we een heuse Aprťs Ski party! Karina zal ons voorzien van de hits en het belooft een gezellige avond en nacht te worden! ‘Ie komt toch ook?!’ De aftrap is om 20.30 uur.

Nog meer nieuws…

• We hebben zoals u allen bekend een nieuwe trainer voor het eerste mannenelftal gevonden in Mark MŲlder. Met Mark als trainer hopen we weer te promoveren naar de 4e klasse.
  • De vrijwilligersavond krijgt een nieuw jasje en zal vanaf dit jaar de “dank je wel – avond”, dit om meer mensen te kunnen bedanken dan alleen de vele vrijwilligers! Daarbij hebben we gemeend dat het verplaatsen van deze avond i.v.m. alle festiviteiten rondom het 100-jarig bestaan te verplaatsen naar eind september 2019. Uitnodiging volgt uiteraard nog!
  • Evert is inmiddels binnen de afdeling voetbal begonnen met het implementeren van zijn plannen. Wij krijgen binnenkort een update van hem over de stand van zaken en ik zal hierover dan volgende maand ook wat nieuws melden!

Kortom we zijn allemaal erg druk, heb je ideeŽn of wil je graag helpen, schroom niet en meld je bij een van de commissies, bij Angelique of natuurlijk bij ons als bestuur. Vanaf juni 2019 zoeken we een nieuwe voorzitter voor de afdeling voetbal, omdat Joost met zijn voorzittersrol zal stoppen. Samen met de andere bestuursleden van de afdeling bestuur je de afdeling voetbal, je mag meedenken over het beleid en je bent het eerste aanspreekpunt voor de zaken omtrent de voetbal. Ben je een voetballiefhebber, heb je goede ideeŽn en zet je graag je schouders eronder? Je bent van harte welkom voor een gesprek!