13 maart 2019

Maart roert zijn staart was het toch? Daar lijkt het in ieder geval wel enorm op met dit slechte weer. Er is na een mooie week in februari, nog weinig over van het lentegevoel waar we even van hebben mogen proeven. Helaas blijkt het veld ook met regelmaat te slecht om te voetballen en zijn er dus nog weinig wedstrijden gespeeld op ons complex.

Op 16 februari hebben we nog wel een mooie Apres Ski party gehad. Het was gezellig met de mensen die er waren! Een ontzettend leuk initiatief, waar we volgend jaar graag weer mee verrast worden!

Achter de schermen zijn we momenteel druk bezig met de aanleg van een nieuw beveiligingssysteem. Dit is nodig voor de verzekering van het complex, straks kunnen we naar binnen met een toegangscode. Een mooie vooruitgang qua beveiliging.

Op Vaderdag hebben we altijd een prachtig evenement, Sixday. De commissie is echter grotendeels gestopt met de organisatie en ook de persoon die nog over is gebleven heeft aangegeven er na deze editie (editie 2019) mee te willen stoppen. Welke enthousiaste groep staat op om dit mooie evenement over te nemen? Aanmelden kan bij Angelique Blok of bij het Dagelijks Bestuur. De voorbereidingen starten begin april en op de dag zelf ben je als commissie natuurlijk ook bezig met het goed verlopen van deze prachtige dag.

We hebben met de Salland actie een mooi bedrag verdiend voor de vereniging, maar liefst € 1.740,-. Ben je verzekerd bij Salland, of ben je van plan om over te stappen naar een andere verzekering? Denk dan ook even aan de vereniging.

Voor nu ga ik ervan uit dat het eind van de week stopt met regenen en we weer lekker kunnen voetballen en het seizoen een mooi vervolg kunnen geven met een druk programma! Gelukkig hebben we met de dans en volleybal geen last van weersinvloeden en kunnen deze twee takken van sport lekker doorgaan!

Tot volgende maand!