16 april 2019

Beste leden,

Iets later dan dat iedereen wellicht al gewend is, maar hier is weer het nieuwe stukje van de voorzitter.

Na het slechte weer in maart zijn we april goed begonnen en hebben de Heren 1 eindelijk hun eerste thuiswedstrijd gevoetbald! Natuurlijk met de feestelijke omlijsting vanwege ons 100-jarig bestaan. Het was een gezellige middag met zijn allen! De winst was de slagroom op de taart! Goed gedaan mannen.

Graag wil ik nog eens terugblikken op de plannen en wensen die we hebben vanuit het dagelijks bestuur om onze vereniging zo mooi te houden als hij nu is. Naast alle vrijwilligers die al heel veel jaren voor ons klaar staan merken we dat meer aanwas van vrijwilligers echt nodig is om alles te kunnen blijven doen wat we tot nu toe altijd hebben gedaan. In mijn nieuwjaarstoespraak heb ik aangegeven dat ik hoop dat er meer mensen van mijn leeftijd (of ouder en jonger) zich aanmelden om te vereniging te ondersteunen met het doen van vrijwilligerstaken. Denk van klein tot groot, alles is mogelijk en welkom. Wil je wel een keer komen schoonmaken of een bardienst doen, maar heb je geen tijd om dit heel vaak te doen? Geen probleem, vele handen maken immers licht werk. We merken nu dat dit helaas andersom is, (net te) weinig handen maken veel werk. Op dit moment hebben we onderstaande vacatures ook open staan:

• Secretaris (vanaf oktober dit jaar, maar het zou fijn zijn als je al wat mee kan draaien met Harry)
  • Kantineco÷rdinator (per direct)
  • Sixdaycommissie

Verder zijn we druk met:

• De voorbereidingen voor de renovatie van het hoofdveld, dit zal na de zomerstop gaan plaatsvinden. Meer informatie zullen we delen als dit zover is.
  • De foto’s voor de kleding zijn gemaakt, u hebt deze wellicht al voorbij zien komen. Bestellen van kleding kan via de website met korting.
  • Het rond krijgen van de kantineplanning voor de rest van het seizoen.

Voor nu wens ik een ieder een heel fijn paasweekend toe en tot volgende maand!