13 juni 2019

Stukje voorzitter juni 2019

Beste leden, lezers,

Hier is dan weer een nieuw stukje van de voorzitter en ik heb veel om op terug te kijken en op vooruit te kijken. Allereerst wil ik nog één keer terugkijken op de fantastische feestweek, alles klopte en liep ontzettend soepel. Een enorm dank-jullie-wel vanuit het Dagelijks Bestuur voor iedereen die hierin zijn of haar steentje heeft bijgedragen. Vanaf de officiële receptie als start tot de feestavond en alles wat ertussen is gebeurd, wauw! Voor mij is dit een feestje vieren zoals het gevierd moet worden en ik ben blij dat dit in Terwolde en speciaal bij de vereniging op deze manier gevierd is. Dus ook voor alle mensen die dit feest gevierd hebben met hun aanwezigheid, bedankt!

Vooruit kijkend gaan we in de eerste helft van het komende seizoen beginnen met de renovatie van het hoofdveld. We zijn in gesprek met de gemeente en de uitvoerende partij om er een mooi nieuw veld van te maken, waarop we weer járen kunnen spelen. De eerste helft van het seizoen zal het tweede veld dienen als hoofdveld en gaan we naar alle waarschijnlijkheid het trainingsveld ook gebruiken als speelveld. De planning hiervan vergt wat meer van de organisatie en natuurlijk in de communicatie met de KNVB en de afdeling voetbal.

Het mooie is dat we tussen de organisatie van de Go Ahead Eagles en het renoveren van het hoofdveld een aantal weken hebben dat we het veld voor iets anders kunnen gebruiken dan alleen maar voetbal! De ultieme mogelijkheid om een andere sport te beoefenen en die kans heb ik persoonlijk aangegrepen om mijn hobby (die ik deel met veel andere mensen in de omgeving) ten tonele te brengen op het hoofdveld! Wordt vervolgd…. Hou de website en Social Media in de gaten ��

Dan nog even een puntje van aandacht: communicatie. Ik merk dat er binnen de vereniging soms zaken als vanzelfsprekend worden aangenomen, echter laten we elkaar blijven informeren oven verwachtingen. We kunnen alleen dingen voor elkaar doen als we weten wat er van ons verwacht wordt. Communicatie is een belangrijk hulpmiddel om alles tot een succes te maken, maar omdat sommige zaken altijd vanzelf leken te gaan, merken we wanneer er nieuwe vrijwilligers zaken oppakken er nog wel eens plannen gemaakt worden die niet gedeeld worden met de vrijwilligers die het alle jaren hebben gedaan. En laten we het vooral persoonlijk houden, even iemand opbellen of even “aangaan” heeft vaak zoveel meer positieve uitkomsten dan er maar vanzelfsprekend vanuit te gaan dat het “wel goed komt”. Ik vind het belangrijk om elkaar te informeren, dat we met respect met elkaar om gaan en elkaar helpen waar we kunnen. Dit alles om samen de mooie vereniging nog mooier te maken in de toekomst!

Tot volgende maand!