01-11-2019

Afgelopen maandag is Harry Kamphuis na 27 jaar afgetreden als algemeen secretaris van SV Terwolde. Hij wordt opgevolgd door Youri Lueks.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

20-08-2019

SV Terwolde is met spoed op zoek naar een coordinator voor kantinezaken.

Functieomschrijving

15-08-2019

SV Terwolde is gekozen tot Sportclub van het jaar binnen de Gemeente Voorst. Afgelopen donderdag kregen zij van de Rabobank de prijs overhandigd.

25-07-2019

SV Terwolde is ook aanwezig tijdens de Vierdaagse in Nijmegen. Enkele leden / vrijwilligers van SV Terwolde hebben de zware wandeltocht volbracht.