19-09-2020

Sportvereniging Terwolde zal er alles aan doen om de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot de Corona te volgen. Hiervoor verwijzen wij graag naar het sportprotocol verantwoord sporten van het NOC-NSF.

Protocol NOC-NSF

02-09-2020

Opening Hoofdveld en Pannaveld

Op zondag 6 september 2020 worden het hoofdveld en het pannaveld geopend om 13.15 uur, middels een speech van de voorzitter van SV Terwolde en de voorzitter van de Vrienden van SV Terwolde.
Al onze leden zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn op ons sportcomplex.

Het Dagelijks Bestuur van SV Terwolde

12-03-2020

De besturen van de sportafdelingen voetbal, volleybal en dans hebben in het kader van de informatie vanuit overheid, sportbonden en RIVM besloten dat er minimaal tot en met 6 april geen wedstrijden en trainingen van de sportafdelingen zijn. Dit geldt zowel voor onze senioren alsook onze jeugdleden. De leden worden via hun afdeling ge´nformeerd indien training of wedstrijden hervat worden.

Het Hoofdbestuur van SV Terwolde

In het kader van de informatie vanuit overheid en het RIVM heeft het Dagelijks Bestuur besloten de Apres Ski Party op zaterdag 21 maart niet door te laten gaan.

Het Dagelijks Bestuur SV Terwolde

01-11-2019

Afgelopen maandag is Harry Kamphuis na 27 jaar afgetreden als algemeen secretaris van SV Terwolde. Hij wordt opgevolgd door Youri Lueks.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

20-08-2019

SV Terwolde is met spoed op zoek naar een coordinator voor kantinezaken.

Functieomschrijving

15-08-2019

SV Terwolde is gekozen tot Sportclub van het jaar binnen de Gemeente Voorst. Afgelopen donderdag kregen zij van de Rabobank de prijs overhandigd.

25-07-2019

SV Terwolde is ook aanwezig tijdens de Vierdaagse in Nijmegen. Enkele leden / vrijwilligers van SV Terwolde hebben de zware wandeltocht volbracht.