Wedstrijd van de Eeuw

Theaterspektakel over 100 sportvereniging Terwolde. Gemaakt en gespeeld door Terwolde voor Terwolde.

In ongeveer een uur tijd wordt je meegenomen langs heel diverse scenes die allemaal iets te maken hebben met 100 jaar sportvereniging in Terwolde. Ondertussen worden de lijnen uitgezet voor de toekomst van de sportvereniging.

Er wordt gedanst, gefluisterd in de bosjes, een gedicht voorgedragen, toneel gespeeld en gejongleerd. En er wordt gezongen, veel gezongen. Niet in de laatste plaats door het publiek.

Script, regie en productie door Ed Beugels, Hans Zuijdveld, Jos, Lotte en Madelief Debeij en Marit Vogel. Gespeeld door meer dan 100 enthousiaste leden van Sportvereniging Terwolde en andere verenigingen uit Terwolde zoals Ons Genoegen, Eendracht en Inspiration.

Donderdagmiddag, Hemelvaartsdag, 30 mei 2019, om 17:00 uur op het hoofdveld van sportcomplex de Woldermark. Het spektakel duurt ongeveer een uur en de toegang is GRATIS!