SV Terwolde

2 januari 2017


Allereerst wens ik iedereen een gelukkig, gezond, sportief en voorspoedig 2017 toe. Op zondag 15 januari 2017 luiden wij graag met u het nieuwe jaar in. U bent van harte uitgenodigd op onze nieuwjaarsreceptie van 13:00 tot 15:00 uur.

Winterstop
Momenteel liggen zo’n beetje alle sporten stil. Alleen voor de afdeling voetbal was er zaalcompetitie. Terwolde 1 heeft de sportiviteitsbokaal 2016 gewonnen. Gefeliciteerd heren! Tevens zijn de heren de winterstop ingegaan op koppositie binnen de competitie. Ook de meisjes van MO13-1 gingen als winnaars de winterstop in. Goed gedaan meiden!

Kerstbakjes maken
Op zaterdag 17 december heeft het jeugdbestuur met vele kinderen uit het dorp kerstbakjes gemaakt. De kantine was omgebouwd tot knutselatelier. Onder het genot van een glaasje ranja en kerstkransje maakten de kinderen prachtige kerststukjes. Iedereen mocht meerdere kerstbakjes maken, zodat ook ouderen in het dorp verrast werden met zo’n mooie creatie. Jeugdbestuur, bedankt voor deze mooie middag!

Bijeenkomst kantine
Donderdag 12 januari, vanaf 20:00 uur, is er een bijeenkomst in de kantine op het sportcomplex inzake het reilen en zeilen in onze kantine. Alle vrijwilligers die een rol in de kantine hebben nodig ik bij deze uit om naar deze bijeenkomst te komen. Tijdens deze avond worden thema’s zoals de sociale hygiŽne, kantineregels, kantinerooster, assortiment, etc. besproken. Mocht u (nog) geen kantinedienst draaien maar ook input hebben voor deze bijeenkomst, dan bent u van harte welkom om mee te praten.

Vrienden van……
Een bekend begrip binnen onze vereniging. ‘De Vrienden van SV Terwolde’, in 2013 opgericht door Jan-Willem Kleiboer, Albert Witteveen en William Stempher met als doelstelling het ‘financieel ondersteunen van de club’ bij overgebleven of eventuele toekomstige wensen. In december was de jaarvergadering van De Vrienden van SV Terwolde. In 2016 zijn er 3 zwarte parasols gekocht van een diameter van 4 meter. Deze worden te zijner tijd naast elkaar geplaatst voor de kantine. Andere aankopen voor de vereniging zijn geweest: 7 losse bankjes langs het veld , meerdere televisies, Wifi+bekabeling tbv de computer, microfoonversterkers, boxen buiten, tussen 1ste en 2e veld extra banken en al het hout vernieuwd, een tafelvoetbalspel in de kantine. Vrienden van SV Terwolde, bedankt voor deze ondersteuning van de vereniging! Voor 2017 komt er een televisie in het massagehok en wordt er gekeken naar een pinautomaat voor in de kantine.

Mocht je ook ‘vriend van SV Terwolde’ willen worden, kun je bij Jan-Willem, Albert of William terecht.Typ hier uw tekst...

zoeken
onze sponsoren