SV Terwolde

1 mei 2017


Spannende tijden bij de voetbal……
Terwolde 1 is periodekampioen geworden. Gaat het ze ook lukken om kampioen van seizoen 2016-2017 te worden en te promoveren naar een hogere klasse? Op dit moment staan ze met 2 punten achter koploper Deventer. Als Terwolde 1 zondag van Wesepe wint en Deventer verliest, dan is het groot feest! Dus kom onze kanjers zondag om 14:00 uur aanmoedigen.

En vorig weekend was het ook al feest. De Veteranen 2 werden kampioen. Ze hebben hun kampioenschap 2014-2015 nogmaals over gedaan. Gefeliciteerd heren!

Acties
In het voorjaar liep de ‘Spek de Kas’-actie van de Jumbo. Tijdens deze actie ontvingen klanten een waardebon die gedoneerd kon worden aan een vereniging of school naar keuze. SV Terwolde was één van de 40 deelnemende verenigingen. Jumbo Binnendijk stelde voor deze actie een bedrag van € 5.000,- beschikbaar, wat aan het eind van de actie naar verhouding werd uitgekeerd aan de deelnemende verenigingen en scholen. Met deze actie hebben we € 179.39 opgehaald.

Weekendkamp
Hét weekendkamp komt er aan. Van vrijdagavond 19 mei tot en met zondagmiddag 21 mei gaat het jeugdbestuur (aangevuld met extra begeleiders) met een groot aantal jeugdleden op avontuur. De kinderen uit groep 5 tot en met 8 kijken hier het hele jaar naar uit. Vooral voor de jongste kinderen uit groep 5 is het spannend. Ze hebben vaak al stoere verhalen gehoord van oudere broers en zussen of kinderen van school. Wat kunnen ze verwachten……
Het jeugdbestuur is druk bezig met de laatste voorbereidingen. De kinderen hebben zich tot afgelopen zondag kunnen opgeven. Wie gaan er allemaal mee en hoe groot wordt de groep? Binnenkort weten we het! Jongens en meisjes en jeugdbestuur: heel veel plezier gewenst!

Wist je dat……..
- Het Damesteam van de afdeling volleybal 2e is geworden in de competitie en hierdoor promoveren naar de 3e klasse.
- De jeugdteams JO15, JO17, MO17 en JO19 in het weekend van 19-5/20-5 hun toernooi spelen?
- De pupillen van JO9, JO11, JO13 en MO13 hun toernooi hebben op zaterdag 27 mei?
- Vrijdag 16-06-2017 weer onze jaarlijkse vrijwilligersavond wordt gehouden.
- Sixdag op zondag 18 juni plaats vindt?
- Teams zich hiervoor al kunnen inschrijven (inschrijfformulier staat op de website)?
- De afdeling dans op zaterdag 24 juni zowel in de middag als in de avond een dansvoorstelling geeft in Heerde?
- Kinderen (die optreden) die niet heen en weer willen/kunnen rijden op kosten van SV Terwolde een patatje met snack kunnen krijgen?
- Men dit bij Mariska Mölder kan doorgeven voor 15 mei?
- We dit als vereniging ook weer meedoen aan de Avondvierdaagse op de Vecht!
- Er al meer dan 100 sjaals van 100 jaar SV Terwolde zijn verkocht?


zoeken
onze sponsoren