SV Terwolde shirt actie

Aangezien het seizoen niet meer wordt afgerond hebben we geen gezellige zaterdagen, zondagen en geen kantine-inkomsten meer dit seizoen. In het voorjaar zijn de kantine-inkomsten het grootst en juist deze periode missen we nu.

We willen proberen om het effect op onze financiŽn een klein beetje te verzachten. Daarom hebben we het #SVTsamensterk – Shirt geÔntroduceerd. In samenwerking met Apollo Print uit Deventer hebben we onderstaande drie shirts ontworpen, die worden aangeboden voor € 15,- per stuk. De shirts worden thuisbezorgd en over betaling neemt Apollo Print contact op na plaatsing van de bestelling. Een deel van de opbrengst gaat naar onze clubkas zodat de club een extraatje verdient in deze lastige tijden.

Maak, als je shirt geleverd is, een toffe foto en plaats deze op je social media (Facebook, Twitter, instagram, etc.) met de hashtag SVTSAMENSTERK of #SVTerwolde en tag SV Terwolde vooral in jouw media! Deze kunnen wij dan ook weer delen op onze accounts.