Salland clubactie 2020.

Bij Salland Zorgverzekeringen betaal je in 2020 € 113,90 per maand voor de basisverzekering.

Wat is de Salland clubactie en wat levert dit de SV Terwolde op?

Stap je over naar Salland Zorgverzekeringen of blijf je bij Salland en doe je dat via
SV Terwolde dan krijg jij korting op je aanvullende en tandartsverzekering Ún je scoort een bedrag voor onze clubkas. Ook maak je via deze actie kans om jouw lidmaatschap bij de club terug te winnen. Mooie win-win dus!

De voordelen voor de club:

€ 50 voor de club om vrij te besteden wanneer u als nieuwe Salland verzekerde instapt in de club collectiviteit.
€ 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde overstapt naar de club collectiviteit.
€ 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde via de club collectiviteit verzekerd blijft bij ons.

Deze bedragen gelden voor alle premiebetalende verzekerden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de club collectiviteit.

Besparen
Overstappen kan je geld besparen, zie hieronder enkele premies van andere zorgverzekeraars, dus vergelijk je huidige premie en voorwaarden met de premie en voorwaarden van Salland.

Overstappen is heel gemakkelijk. Je regelt het via www.salland.nl/svterwolde

Collectiviteitsnummer: 1440 SV Terwolde.

Salland zegt je huidige zorgverzekering op. Wil je eerst nog even kijken wie Salland is en waar ze voor staan? Kijk dan eens op www.salland.nl. Je kunt daar ook de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal bij jouw situatie past.

Vragen / persoonlijk advies?

Mocht je toch nog vragen hebben of behoefte aan persoonlijk advies / contact.
 bel - mail - WhatsApp met Wim Lueks contactpersoon SV Terwolde Salland clubactie.

telefoon:  06 48368804

Op naar een mooi bedrag voor de clubkas!