Reunie zaterdag 1 juni 2019

Ter ere van ons jubileum "100 jaar sportvereniging Terwolde" organiseren wij voor alle leden en oud-leden een grote Reunie.

De reunie wordt gehouden op ons sportcomplex op zaterdag 1 juni 2019.

Alle oud- en huidige leden vanaf 18 jaar zijn van harte welkom en de toegang is gratis. Omdat de organisatie graag wil weten hoeveel mensen er 1 juni komen, wordt aanmelden zeer gewaardeerd.

De feestelijke dag begint om 14.00 uur met de reŁnie en o.a. een fototentoonstelling “SV Terwolde door de jaren heen”, waarna aansluitend een barbecue 18:30 uur (aanmelding verplicht) en een feestavond 20:00 uur is.

Vanaf 18:30 uur staat de barbecue klaar voor diegenen die hiervan gebruik willen maken. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Van te voren kun je doorgeven of je komt barbecueŽn.

Na de aanmelding ontvang je een bevestiging en eventueel een verzoek om het BBQ geld over te maken.

Aanmeldingformulier reunie en/of barbeque