SV Terwolde

     

            Jubileumjaar SV Terwolde feestelijk ingeluid.Het officiŽle startschot van Terwolde 100 is afgelopen dinsdag 01 januari 2019 geweest met de Nacht van Terwolde

Het clubhuis was open van 01:30 uur tot 06:00 uur en velen wisten de weg naar het clubhuis te vinden. Het clubhuis was prachtig versierd door de werkgroep "commissie Terwolde 100" en de barbezetting bestond uit het Terwoldse vrijwilligerslegioen. 

Het clubhuis zat de hele nacht gezellig vol en het was een zeer feestelijk gebeuren waarbij de barkeepers goed werk leverden. De organisatie had niets maar dan ook niets aan het toeval overgelaten, want DJ William werd speciaal voor de Nacht van Terwolde ingevlogen vanuit Twello. Hij maakte er dan ook weer een grote show van waarvoor nogmaals onze hartelijke dank. 

De koude drankjes smaakten prima en de dansvloer was ook goed gevuld. In no time was het dan ook alweer 06:00 uur en dus tijd voor het allerlaatste nummer van de DJ. 

Daarna werd er door een grote groep mensen opgeruimd en schoongemaakt zodat het clubhuis netjes werd achtergelaten. Zonder iemand tekort te doen willen wij met name de leden van Zaterdag 1 en spelers SV Terwolde 2 bedanken voor de (bar) inzet deze nacht. Kortom een prima en mooie start van het jubileumjaar van de SV Terwolde. Velen kijken nu al reikhalzend uit naar het feestweekend. 

Dank allen voor jullie inzet.


Wim Lueks

zoeken
onze sponsoren