SV Terwolde

Gadgets SV Terwolde


Bestel hem via Ria Sijbrand of Monique Witteveen.


========================================================Op dit moment zijn er viertal gadgets met betrekking tot 100 jaar SV Terwolde uitgebracht, te weten een wollen muts, een sjaal, een sleutelhanger en een sporttas. Beide zijn te koop bij Monique Witteveen (0571-292413) en Ria Sijbrand (0571-292105). De opbrengst van de gadgets is één van de middelen om ons jubileumfeest te financieren.

Mailen kan ook: ====================================================

Wollen muts

De nieuwste gadget is de wollen muts, verkrijgbaar in 2 kleuren, te weten zwart en blauw. Voor EUR 12,50 is deze van jou! Bestel hem via Ria Sijbrand of Monique Witteveen.====================================================

Sporttas sv Terwolde

En ja hoor. Daar is ie dan. Onze mooie sporttas ter ere van SV Terwolde 100 jaar. Wil jij er ook graag één? Je sponsort hiermee weer een stukje mee voor het feest. Stuur e.v.t. een persoonlijk Facebook bericht, email of app naar één van de telefoonnummers voor zo’n prachtige tas.

Ie komt toch ok?! Op dat feest====================================================

Sjaal

Voor slechts € 10,- is hij voor jou! Een originele SV Terwolde sjaal. Aarzel niet en zorg ervoor dat je hem hebt voordat onze spelers kampioen worden. Hoe mooi is het voor een elftal om aangemoedigd te worden door herkenbare supporters? Of na een dansvoorstelling niet alleen maar applaus te ontvangen, maar ook Terwolde sjaals te zien..... om jou aan te moedigen!

 


========================================================

Sleutelhanger
Voor slechts € 4,50 is hij voor jou! Een originele SV Terwolde sleutelhanger. 


========================================================

zoeken
onze sponsoren