Culinaire middag inclusief taartbakwedstrijd

Voorafgaand aan de Wedstrijd van de Eeuw wordt er een taartbakwedstrijd gehouden met als thema ‘100 jaar SV Terwolde’. Er zijn prijzen te winnen in 3 categorieŽn, te weten de categorie basisschool, voortgezet onderwijs en 18+. Om 15:00 uur kan iedereen de vers gebakken taart inleveren. De taarten worden vervolgens beoordeeld door een nu nog onbekende jury. Per categorie kan er een prijs gewonnen worden.

Daarna kan iedereen voor, tijdens en na De Wedstrijd van de Eeuw een stukje taart kopen.

Binnenkort volgt er meer informatie over de taartbakwedstrijd.

Vanaf ongeveer 16:00 uur staan verschillende kraampjes klaar zodat u een lekkere maaltijd kunt samenstellen. We zijn momenteel nog druk bezig om hiervoor een divers aanbod samen te stellen. Binnenkort kunt u hier teruglezen wie er allemaal meedoen in onze ‘foodcourt’ .Voor, tijdens en na 'De Wedstrijd van de Eeuw' staan er op ons Sportcomplex op donderdagmiddag 30 mei tussen 14:00 en 20:00 uur allerlei eettentjes. Gezellig om met z’n allen naar de Woldermarck te komen en onder het genot van een hapje en drankje te genieten van de theatervoorstelling op het eerste veld van SV Terwolde.