Laatste nieuws over 100 jaar SV Terwolde

Op deze pagina vinden jullie het laatste nieuws over het feestweekend 100 jaar SV Terwolde.

________________________________________________________________________

12.06.2019

Foto's wedstrijd van de Eeuw

05.06.2019

Trots! Dat zijn wij als feestcommissie. Afgelopen weekend hebben wij genoten van een geweldig feestweekend ter ere van ons 100 jarig jubileum. Alles klopte!

Wij hadden dit niet kunnen realiseren zonder de inzet van vele vrijwilligers, sponsoren en andere gulle gevers. Dank daarvoor!

Ook alle leden en andere betrokken aanwezigen willen wij bedanken. Zonder jullie aanwezigheid was er geen feest!

Werkgroep 100 jaar SV Terwolde

18.05.2019

Zoals een ieder wel weet bestaat onze vereniging vandaag zaterdag 18 mei 2019 maar liefst 100 jaar! Dit laten wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en wij zullen dit dan ook vieren met een hele feestweek, te beginnen op woensdag 29 mei. Op die dag staat de officiŽle receptie op het programma. Deze is voor leden van verdiensten, clubs, gemeente, sportbonden etc.
Op donderdag 30 mei diverse activiteiten, fietstocht, taartbakwedstrijd, culinaire middag, theatrale wedstrijd van de eeuw en muziek voor jong en oud.
Op vrijdag 31 mei 's middags zijn er jeugdactiviteiten en 's avonds de pubquiz.
Op zaterdag 1 juni is er vanaf 14:00 uur de reunie met om precies 20 uur de grote feestavond in een tent op het trainingsveld. Dit feest is bestemd voor onze leden, vrijwilligers, die iets met SV Terwolde hebben.

Voor de volledige informatie verwijzen wij graag naar de website

________________________________________________________________

10.03.2019 De sponsoren die 100 jaar een warm hart toedragen staan vermeld op onderstaande lijst. klik hier

________________________________________________________________

10.02.2019 Kijk op de diverse subpagina's, want er is nieuwe informatie beschikbaar.

________________________________________________________________

10.02.2019 De activiteiten (start 100 jaar SV Terwolde) rondom de voetbalwedstrijd SV Terwolde 1 - V en L 1 gaan vandaag niet door. Deze wedstrijd is afgelast, omdat het veld door de vele regen niet bespeelbaar is.

________________________________________________________________________

06.02.2019 De werkgroep 100 jaar SV Terwolde is druk met het regelen van alle zaken rondom het feestweekend.