SV Terwolde


Fotowedstrijd Summerparty

Tijdens de Summerparty konden de bezoekers een leuke/grappige foto maken voor de Summerparty fotowedstrijd. Uit alle inzendingen ( die in het stukje hieronder staan) hebben we uiteindelijk een duidelijke winnaar gekozen. Annie en Hendrik Janssen hebben met hun inzending de 1e prijs behaalt en hebben beide een bon tegoedbon gekregen om te genieten van al het heerlijks bij de Frietmeester in Deventer. 

Wist u dat de Frietmeester al weer een jaar bestaat? Eric en Erna, super zaak met top kwaliteit producten, ga zo door! www.frietmeester.nl

Annie en Hendrik, van harte gefeliciteerd! Summerparty 2018

Vrijdagavond op onze vrijwilligersavond is er door Tommy Carving een prachtige adelaar uit een boomstam gesneden. Mensen konden op deze avond en op de volgende dag tijdens afsluiting jeugdvoetbal-middag en 's avonds op de Hollandse Summerparty loten kopen. Later op die avond vond de trekking plaats. De voorzitster van SV Terwolde Andrea was degene die het lot trok. Nummer 267 werd het. Het leuke was dat de winnaar op het feest aanwezig was. Edwin Lubberts was de gelukkige winnaar. Nogmaals van harte gefeliciteerd. 


De opbrengst van de verloting en de opbrengst van de Summerparty komt ten gunste van SV Terwolde 100 jaar. Dit is volgend jaar en zal gehouden worden in het hemelvaartsweekend.  

zoeken
onze sponsoren