volleybal

Tom Smeenk sponsort Volleybalteam SV Terwolde Dames 1

Het Dames 1 Volleybalteam van SV Terwolde wordt vanaf dit seizoen gesponsord door Tom Smeenk bedden en matrassen.
Eigenaar Tom Smeenk en het team hebben vorige week bij zijn winkel in Deventer een teamfoto gemaakt.
Hij heeft gezorgd voor een totale outfit, waarmee het team natuurlijk ontzettend blij is.

Tom Smeenk bedden en matrassen is gevestigd in Deventer en Utrecht. In Deventer is hij gevestigd aan de Zandpoort 5. Tom is zelf woonachtig in Terwolde en wilde voor de vereniging zijn steentje bijdragen. In zijn bedrijf krijg je slaapadvies op maat. Je kunt bij hem eerst proef liggen, voordat je een matras aankoopt. Tevens zijn er altijd mooie acties van overtrekken, dekbedden etc. Op dit moment bv een actie met kussens. Dit alles te vinden op zijn site tomsmeenk.nl.

Het Damesteam speelde vorig jaar 4e klasse, maar doordat ze op een tweede plaats geŽindigd waren, mochten ze door naar de 3e klasse. In deze klasse gaan ze dit jaar dan ook uitkomen. In het team kan het er soms fanatiek aan toe gaan, vooral omdat ze natuurlijk graag willen winnen. Ondanks dat speelt er ook een belangrijke factor plezier en sportiviteit mee in dit team. Na de wedstrijd, al hebben ze gewonnen of verloren, is het dan ook altijd gezellig.
Mocht je het dames team in hun prachtige nieuwe outfit een keer willen zien spelen, kijk dan op www.volleybal.nl en zoek op terwolde. De thuiswedstrijden worden in sporthal Jachtlust te Twello gespeeld.

Dames Nevobo op weg naar de top

Vrijdag was het zover. Volleybalteam Dames 1 SV Terwolde hebben hun seizoensafsluiting en natuurlijk hun promotie naar de 3e klasse gevierd.
We hebben het gevierd met een heerlijke bbq, die super verzorgd was door onze medespeelster Ilse.
Ook kregen we een paar verrassingen die avond te horen.
Allereerst kregen we van de vereniging een bos bloemen en een envelop om iets leuks mee te doen voor onze promotie.

Namens het team daarvoor hartelijk dank.

Als tweede kregen we te horen, dat Tom Smeenk Bedden ons de komende 3 jaar gaat sponseren. Daar waren de dames natuurlijk ontzettend blij mee. Tom super!!!
Volgend seizoen gaan we dus de strijd aan in een prachtige outfit van hem.

Er werd nog even heerlijk gekletst en geborreld die avond en er werd een leuke foto gemaakt. Zoals jullie kunnen zien krijgen we volgend jaar een levende mascotte. ��

Volleybalteam dames 1 wenst iedereen een ontzettend fijne zomer ☀️toe en voor volgend seizoen een sportief, maar strijdlustig seizoen ����