voetbal

SV Terwolde D2 kampioen.

Sv Terwolde D2 kampioen voorjaarscompetitie 2016.

Woensdag 18 mei 2016 speelde SV Terwolde D2 zijn laatste wedstrijd in de competitie tegen Apeldoornse Boys. Dit was dan ook de laatste kans om het kampioenschap binnen te halen.

Nadat de afgelopen 2 wedstrijden de spanning in de benen van deze toppers zat lukte het helaas niet eerder om de definitieve tik uit te delen. Op deze avond was er sprake van een gezonde wedstrijd spanning, ruim op tijd stonden ze klaar om aan de warming up te beginnen. Direct na aanvang van de wedstrijd zocht Terwolde de aanval en het duurde dan ook niet lang of de 1-0 lag in het net! Snel na dit doelpunt stond de 2-0 op het scorebord gevolgd door de 3-0, 4-0 en de 5-0. Net voor de rust scoorde Apeldoornse Boys de 5-1 en net na de rust de 5-2 en daarna was het de beurt weer aan Terwolde om te scoren 6-2, dit was tevens de eindstand (uitslag op de foto is per abuis 1 teveel).
Na het laatste fluitsignaal ging het feest helemaal los!! Knallende kurken, vuurwerk, confetti en bijbehorende kampioenshirts ontbraken niet! Na het eten van een patatje ging het team lopend door het dorp met gezang en begeleid door 2 toeterende auto's.
Wij willen natuurlijk ook alle supporters hierbij bedanken voor hun aanmoedigingen!!

bovenste rij vlnr: Kevin Nieuwenhuis, Danny Timmer (grensrechter), Seb de Waard, Senn Junte, Serge Kiezenberg (trainer), Kyon Kleiboer, Max Kingma, Edwin Plette (leider), Dylan Kiezenberg, Jeppe Aten Jorian Nap
onderste rijvlnr: Jory Nieuwenhuis, Thijs Liefers, Beshan Wafa, Giovanni Kiezenberg, Daan van Broekhuizen, Daan van Wijk, Luuk Hietbrink, Duncan Wassink