voetbal

Meiden Terwolde E Kampioen

Zaterdag 12 december is het meiden E team van Terwolde voor de 2e keer dit jaar kampioen geworden in de meiden klasse. Om het doel zonder puntverlies kampioen te worden moest er eerst nog gewonnen worden van Oene. Gezien de tegenstand in de poule moest er gewonnen worden om zo Heino voor te blijven in het kampioenschap. Op een zon overgoten complex van Terwolde begonnen de meiden dan ook fanatiek aan deze uitdaging onder de bezielende leiding van de leiders en assistent trainers (Gerard Roeterdink, Martijn de Groot, Wilco Bruin, Amanda Leurink en Anouk Brouwer) werd er direct vanaf de eerste minuut uitgestraald dat er niets te halen viel in Terwolde. Waar het de eerste 20 minuten nog gelijk op ging met een stand van 3-2 ging het samenspel en de doeltreffendheid daarna omhoog. De uitslag was uiteindelijk 17-2 en hiermee hebben de meiden de kroon op een top jaar gezet. Na eerst in de voorjaar competitie kampioen te zijn geworden, is dat nu ook gelukt in de najaar competitie tegen weer andere tegenstanders. Na het fluitsignaal volgende de cadeaus van de ouders en broertjes en zusjes en uiteraard de bloemen van de vereniging. Hierna volgde de traditionele rondtour in het dorp op de “platte wagen” waarna de meiden nog genoten van hebben van patat op de club. De evenementen commissie van dit team heeft ook nog een uur bowlen geregeld en daarna nog een afsluitend klein feestje in de kantine. Daarna waren de meiden erg moe en ging men huiswaarts om te dromen van een nieuwe uitdaging na de winterstop.

Op de foto: links boven: Wilco Bruin, Gerard Roeterdink, Martijn de Groot en Amanda Leurink. Middelste rij van links: Marissa Jebbink, Bo Beugels, Danielle Zweers, Senna Huisman, Mandy Lubberts, Monica van der Wal, Sophie Nijkamp, Anouk Brouwer, Tara de Groot en Anouk Roeterdink. Onderste rij van links: Marescha Nijkamp, Serena Bruin en Anouk Berends