voetbal

Welkom!

Bij de afdeling voetbal van Sportvereniging Terwolde voegen we plezier en ambitie samen.
Recreatief en prestatie gaan binnen onze voetbalclub dan ook uitstekend samen. Het
respect voor elkaar, de tegenstander en de scheidsrechter is een herkenbare en positieve
clubcultuur geworden. Veel leesplezier! 


07.02.2018 Grote Clubactie SV Terwolde. Vandaag zijn de beste verkopers van de Grote Clubactie op pad geweest om wat leuks te gaan doen. 

Eska / Zilver / Isis / Femke / Frey / Liam / (Lieke en Matthijs waren helaas afwezig). 

De kinderen zijn eerst naar de ballenbak geweest waar ze zich uitstekend vermaakt hebben. Omdat al dat bewegen veel energie kost hebben ze daarna ook nog even lekker gegeten bij Mike van De Zoete Inval. Dit alles is overigens gesponsord door mevrouw van Emden (Ballenbak Scherpenhof) en Mike (De Zoete Inval). 

De beste verkoopster is Eska Kleiboer. Ze heeft maar liefst 142 lootjes verkochte. Hiermee heeft ze een heerlijk TuT-bon gewonnen die gesponsord wordt door Salon Dusade. 

Alle jeugdleden en sponsoren bedankt voor jullie inzet en medewerking. De vereniging kan dit geld goed gebruiken en investeren in onze mooie club SV Terwolde. 04.02.2018 Teamuitje SV Terwolde MO15.  Afgelopen zaterdag nacht was het dan eindelijk zover: het teamuitje van de MO15. 

De meiden hebben zich met een overnachtingspakket verzameld bij de club om samen met leidsters Amanda Leurink en Leonie van Voorst een nachtje te slapen in de kantine van SV Terwolde. 

Onder het mom: “ Teambuilding en gezelligheid” hebben zij spelletjes gespeeld en opdrachten uitgevoerd, gehesen in onesies en slaapzakken. De kleedkamers, de kantine, alles mochten ze even beschouwen als eigen huis. Om 00:45 hamburgers van de Mac Donalds gegeten, rond 03:00 nog weer even gedanst, om 05:00 met pannendeksels de leiding wakker maken, elkaar beter leren kennen en vooral het gezellige samen zijn was al met al geslaagd. 

Alle neusjes staan de goede kant op gericht: een nieuwe uitdaging tot de zomer en dat met een nog sterker, fanatiek en vooral zo’n leuk team meiden.31.01.2018 SV Terwolde verlengt contract met trainer VR 1. Serge Kiezenberg blijft ook komend seizoen trainer van de voetbalvrouwen van SV Terwolde.


Serge is al een paar jaar trainer van dit hele leuke team binnen onze vereniging. Na een aantal jaren in de 5e klasse gespeeld te hebben, hebben Serge en zijn team vorig jaar promotienaar de 4e klasse gerealiseerd. Onder de bezielende leiding van hem maakt ook het team in de 4e klasse een positieve ontwikkeling door. De vierde klasse blijkt een leuke en sportieve uitdaging voor Serge en zijn speelsters. Ze hopen de komende anderhalf jaar steeds beter te worden. 

Wij zijn als SV Terwolde erg trots dat we weer verder gaan met Serge!


27.01.2018 Trainerscursus met Marcel Wagenhuis. Afgelopen vrijdagavond startte de (eerste van de vier) trainerscursus avond voor onze eigen trainers.    

Bij SV Terwolde lopen diverse ouders, jeugdvoetballers / sters en voetballiefhebbers die tijd en energie steken in het trainen en/of coachen van onze jonge sporters (DE TOEKOMST VAN SV TERWOLDE) en dus bewust of onbewust een rol spelen in de opvoeding van kinderen. 

De manier waarop zij met de kinderen omgaan, is belangrijk voor de sportieve en persoonlijke ontwikkeling van de spelertjes. Maar hoe zorg je als coach of trainer voor een goede sfeer binnen je team / hoe benader je de kinderen / welke oefeningen zijn leerzaam voor een bepaalde leeftijd, etc. 

Tijdens de afgelopen cursusavond hebben de trainers al veel geleerd, ze waren dan ook erg positief en enthousiast over alle tips en adviezen. Alle trainers kregen ook een training waarin ze zelf "pupil" waren. Al met al een gezellige en zeer leerzame avond, waar onze jeugdspelers uiteindelijk weer profijt van hebben. 

Heren en dames trainers, mede dankzij jullie hebben we een fantastische jeugd waar de club nog lang van kan genieten. Ga vooral zo door. 
27.01.2018 Verbouwing. Het einde is in zicht. De mannen hebben hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. 26.01.2018 Teambuilding met Huub Coenen. Eerste selectie van SV Terwolde heeft een teambuildingsavond van Huub Coenen gekregen. Huub is een bekende karikaturist en illustrator.Hij heeft onder andere de illustraties gemaakt bij de colums van de sportafdeling van de telegraaf.Ook is hij jaren lang voetbaltrainer geweest.Verder is hij ook de vader van Marloes Coenen,die wereldkampioen MMA is.(vechtsport).

Huub kreeg ondanks de rumoerige kantine op deze avond de spelers en technische staf helemaal mee in zijn verhaal.Op gepassioneerde wijze vertelde hij over verbindingen en groepsprocessen door middel van lijnen op A4 papiermet elkaar te verbinden.Tevens liet hij via een groot scherm zien hoe sommige processen werken binnen een team.

Namens SV Terwolde en de eerste selectie willen wij Huub bedanken voor deze enerverende avond!

22.01.2018 Storm bij SV Terwolde. Net als heel Nederland heeft ook Terwolde vorige week last gehad van de enorme wind. Niet alleen het trainingsveld lag bezaaid met takken maar ook in de vangnetten en het hekwerk hingen takken. Aangezien de trainingen waren afgelast hebben een aantal jongens van JO15-1 geholpen met puin ruimen. In totaal zijn er bijna 15 kruiwagens van het veld gehaald. Top gedaan jongens! Bedankt. 22.01.2018 Verbouwing. De verbouwing van de dames en heren toiletten begint vorm te krijgen. Er moet nog aardig wat werkt verzet worden maar het ziet er nu al mooi uit!13.01.2018 Persbericht SV Terwolde. SV Terwolde verlengt contract met Sneller en Hafkamp. 

SV Terwolde afdeling voetbal heeft de contracten met hoofdtrainer Harold Sneller en keeperstrainer Johnny Hafkamp met een seizoen verlengt. Sneller is nu aan zijn eerste seizoen bezig bij de SV Terwolde.


De samenwerking tussen spelers trainers en het technische hart van de club gaat erg goed. Sneller kwam van Nieuw Heeten en is een super fanatieke trainer die een goede kijk op het voetbal gebeuren heeft. Hij heeft een redelijke eerste seizoenshelft gedraaid met zijn team in de vierde klasse.Na de promotie van vorig seizoen is de vierde klasse helemaal nieuw voor de trainer en zijn team. SV Terwolde is blij en trots met de verdere samenwerking. Ondanks dat het eerste team een na laatste plek staat maken ze een positieve ontwikkeling door. De spelers, trainer en club in de vierde klasse te blijven. Met iets meer geluk hadden ze meer punten gehad.

Hafkamp is al jaren keeperstrainer bij SV Terwolde. Hij heeft al menig keeper bij SV Terwolde naar een hoger niveau gebracht. Hafkamp kent werkelijk alle ins en outs op het gebied van keepen. Hafkamp heeft ook nauwe contacten met Ajax, Schalke en Anderlecht over het keepers gebeuren, die hij weer deelt binnen onze club. Ook hier zijn we weer trots op een vervolg van de samenwerking.

SV Terwolde wenst beide trainers veel succes en vooral veel sportiviteit toe de komende anderhalf jaar!


02.01.18 Mededeling. Dit weekend hebben wij het verdrietige bericht gekregen dat Ferry Braamkolk is overleden. Uit respect voor zijn familie zullen er deze week geen activiteiten zijn. 

A.s. donderdagavond is na het condoleren (Welsum 19:00 uur - 19:30 uur) de kantine van SV Terwolde geopend voor diegene die nog even samen wil zijn.

Namens SV Terwolde wensen wij familie en vrienden heel veel sterkte toe.


28.11.17 Verbouwing. Een aantal vrijwilligers zijn weer druk bezig in ons clubgebouw! De dames en heren toiletten worden zeer grondig aangepakt. Heren, alvast bedankt voor jullie inzet! 
18.11.17 Afgelast. De wedstrijd Terwolde 1 - Nieuw Heeten 1 van zondag 19 november 14:00 uur is afgelast i.v.m. sterfgeval. Een lid van Nieuw Heeten is zaterdag overleden bij een noodlottig ongeval.


15.11.17 Wij zoeken teamgenoten! Wij zijn op zoek naar meiden tussen de 11 – 14 jaar oud om ons team te komen versterken. 

Ons meiden D team (MO13) is toe aan een nieuwe uitdaging. Wij willen het grote veld op, maar komen hiervoor helaas nog een paar meiden tekort.


Wij zijn een enthousiast team met fanatieke, leuke leidsters / trainsters. Wij kunnen onszelf zijn en hebben plezier in de sport. We respecteren elkaar en houden van lekker gek doen. Daarnaast kunnen wij ook nog eens goed voetballen en ontwikkelen wij onszelf graag. Heb jij interesse? Kom dan eens een kijkje nemen tijdens een van onze trainingen. Spreek onze trainster gerust aan of neem contact op. Wij trainen elke ma. & wo. 19:00-20:00 op het trainingsveld van SV Terwolde. Wie weet mogen wij jou verwelkomen in ons gezellige, fanatieke meidenteam! 


29.10.17 Intermontage bestaat 40 jaar. Namens de club willen we Intermontage van harte feliciteren met hun 40 jarig bestaan. www.intermontage.nl
28.10.17 Sponsorbord Ajax. Sinds kort hebben we er weer een mooi sponsorbord bij. Het eerder geplaatste sponsorbord van SV Terwolde " Vrienden van Feyenoord" heeft het een en ander losgemaakt bij andere initiatiefnemers/voetballiefhebbers.  Nu hebben we dus ook een mooi bord van SV Terwolde " Vrienden van Ajax". Hele goede initiatieven van voetballiefhebbers bij SV Terwolde. Heeft u ook interesse in om een sponsorbord te plaatsen? Kijk dan snel op deze link20.10.17 Geslaagde trainingsdag bij SV Terwolde. Met dank aan de organisatie van deze ontzettend leuke een leerzame middag. 


04.10.17 Trainingsclinic mini's en Pupillen SV Terwolde. Na het succes van afgelopen jaar organiseert SV Terwolde in de herfstvakantie weer een leuke en leerzame trainingsdag. Op woensdag 18-10-2017 ben je van harte welkom bij SV Terwolde. We beginnen om 10.00 uur met de training in leuke circuitvormen. Om 12.00 uur gaan we gezamelijk lunchen. Een heerlijke kop soep en een broodje worst geeft ons weer genoeg energie voor het middagprogramma. Rond 13.00 uur starten we weer en gaan we beginnen met diverse leuke partijtjes. Om 15.00 uur sluiten we deze gezellige en leerzame dag af en ontvang je nog een leuke herinnering. 

Heb je een broertje of zusje, neefje of nichtje, buurjongen of meisje, vriendje of vriendinnetje die je graag wil meenemen, geen probleem! Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen of mee te trainen bij SV Terwolde. Aanmelden kan via deze link, aanmelden onder vermelding van Trainingsmiddag 18-10. Geef dan even duidlijk door, je naam en leeftijd. 

Deze dag wordt aangeboden door SV Terwolde / Fruitkwekerij H. Klomp / Just 4 Keepers / TDZ installaties / Vrienden Van SV Terwolde. Wil je lid worden van "Vrienden Van SV Terwolde" en dit soort leuke en leerzame activiteiten ondersteunen? Kijk dan snel op VRIENDEN VAN17.09.17 Nieuwe spelvorm JO8 en JO9. Dit seizoen zijn we bij JO8 en JO9 begonnen met de nieuwe wedstrijdvorm 6 tegen 6. De trainers, leiders en scheidsrechters hebben hier inmiddels al een uitgebreide informatieavond mogen bijwonen. Via deze weg willen we ook de ouders wegwijs maken in deze nieuwe spelvorm. Onder de teaminformatie bij JO8 en JO9 hebben we een aantal linkjes geplaatst met diverse informatie.13.09.17 SV Terwolde VR1- VV Heerenveen VR2 A.s. zondag spelen de dames 1 van SV Terwolde tegen de dames 2 van VV Heerenveen. Zondag 17 september om 11.30 uur. Kom kijken! 


28.8.17 Fotowedstrijd SV Terwolde op reis "de groeten uit ............ De zomervakantie zit er voor de meeste mensen weer op en er wordt al volop getraind! We hebben een aantal leuke foto's binnengekregen. Als er nog mensen zijn met een vakantiefoto incl. "SV Terwolde sjaal", stuur hem dan nog snel in. Zou leuk zijn als we er wat meer hadden ;) Bekijk hier de inzendingen. fotowedstrijd


25.08.17 Seizoensaftrap SV Terwolde JO15-1 (C1). De jongens van JO15-1 zijn al weer fanatiek met de trainingen bezig geweest. Deze vrijdag stond er een extra avond ingepland “ de seizoensaftrap”. De jongens waren uitgenodigd om het komende seizoen te bespreken. Wie doet wat, waar, hoe en wat we mogen we van elkaar verwachten. Als team hebben we aardig wat doorgenomen en gaan we vol enthousiasme beginnen aan het seizoen. Na het teamoverleg was het tijd om wat leuks te doen. Als verrassing hadden de leiders van JO15-1 een aantal bubbelballen geregeld. In vier teams kon de strijd los barsten, aangemoedigd door de ouders. Kids, leiders en ouders hebben genoten van dit spektakel. 

 


19.08.17 Oefenwedstrijd SV Terwolde 1 Morgen speelt SV Terwolde 1 een oefenwedstrijd tegen Heerde 1. Om 14:00 begint de wedstrijd. De kantine gaat om 12:15 open zodat de liefhebber de wedstrijd Excelsior - Feyenoord kan komen kijken in ons gezellige clubgebouw. Tot morgen allemaal! 


13.08.17 SV Terwolde is er weer klaar voor. Het trainingsveld ligt er weer geweldig bij en is klaar voor de trainingsavonden.02.07.17 SV Terwolde bij de Frietmeester. SV Terwolde 1 bij de Frietmeester Leider Erik Vorderman en trainer Jeroen Veldwijk gaan volgend seizoen beide een nieuwe uitdaging aan. Beide heren mogen samen met het team terugkijken op een heel succesvol seizoen. SV Terwolde is zelfs voor het eerst in de historie van de club gepromoveerd naar de 4e klasse. Jeroen wordt de nieuwe hoofdtrainer bij SV Haarle. Erik en Erna zijn vanaf 1 juni jl. de trotse eigenaren van de Frietmeester aan de Smedenstraat 18 in Deventer. Om dit succesvolle seizoen gepast af te sluiten, zijn alle spelers uitgenodigd door frietmeester Erik om te komen genieten van heerlijke ambachtelijke friet bij de Frietmeester! De spelers van het 1e en de club SV Terwolde wensen Jeroen en Erik veel succes toe met hun nieuwe uitdaging.


  


24.06.17 Hebben jullie het al gezien! Sinds vorige week hebben we op het 1e en 2e veld nieuwe goals staan. Op veld 1 hebben ook nog eens compleet nieuwe vangnetten achter de goals gekregen en...... wat staat het mooi. De bestaande sponsorborden worden nog opnieuw gemonteerd en dan is ook veld 1 weer klaar voor het nieuwe seizoen. De goals en vangnetten zijn binnen een week geplaatst door een gespecialiseerd bedrijf onder toezicht van Gerrit Nieuwenhuis. Wat moeten we toch zonder onze vrijwilligers? Petje af! 22.06.17 In de column ‘Ed hoorde iets langs de zijlijn’. Sportouder wordt aangesproken. Lees hier meer........... 


21.06.17 Scheidsrechterscursus JO15-1. De jongens, meisje en leiders van JO15-1 zijn vandaag geslaagd voor de cursus pupillenscheidsrechter. Super gedaan allemaal. Lees hier meer en bekijk de foto's..............19.06.17 Heeft u het nieuwe sponsorbord al gezien? Na afloop van onze jaarvergadering op donderdag 15 juni hadden een aantal heren nog een verrassing voor de "Vrienden Van" SV Terwolde. Een groep trouwe Feyenoord kameraden hebben in het diepste geheim, maanden voorbereiding, gewerkt aan een passend cadeau voor de “Vrienden Van” SV Terwolde. Dit groepje Feyenoord fans wilde de inzet en liefde voor de club van de "Vrienden Van" SV Terwolde een hand toereiken. 

Albert Witteveen, Jan Willem Kleiboer en William Stempher hadden de eer om dit geweldige cadeau te mogen onthullen. Het groepje Feyenoord fans hadden van te voren niet kunnen bedenken dat dit cadeau zo goed ontvangen zou worden. De heren van “Vrienden Van SV Terwolde” waren toch lichtelijk aangeslagen van deze blijk van waardering. Ze hadden geen woorden voor deze daden maar aan hun gezichten was te zien dat ze er ontzettend blij mee waren. 

We hopen dat de mensen van “Vrienden Van” zich nog jaren hand in hand inzetten voor de club. Bedankt en CHAPEAU!  

Ook geïnteresseerd of wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn? Neem eens een kijkje op onze website en lees meer onder het kopje sponsoring. www.svterwolde.nl

Ieder jaar gaat er €150,00 naar de club en tot nu toe elk jaar €50,00 naar de “Vrienden Van”. Dit bedrag kan nog oplopen omdat er nog steeds mensen zijn die zich aanmelden om mee te doen. Voor €10,00 per jaar sponseren we het Feyenoord/ “Vrienden Van” bord. Aanmelden kan via Freddo (06-55385928). Dat er nog veel initiatieven mogen volgen! 


18.06.17 Sixday SV Terwolde 2017. SV Terwolde Sixday toernooi 2017 is weer een daverend succes geweest. Een geweldige dag met veel teams uit de regio. Er waren vriendenteams, familieteams, teams met de kleinste, damesteams en allemaal kwamen ze voor 1 ding, "voetballen". We hadden schitterend weer, het was heel gezellig en we hebben natuurlijk mooie wedstrijden gezien. Dankzij heel veel vrijwilligers, teams en fans een top dag in Terwolde. Tot volgend jaar mensen! 17.06.17 Seizoensafsluiting smurfen, mini's en JO9 t/m JO19. Het einde van het seizoen sluiten we bij SV Terwolde altijd af met ons jaarlijkse activiteit " De kinderden tegen de ouders". Ook dit jaar was het weer hartstikke gezellig. De kinderen en jongelui stonden weer te popelen om hun ouders in te maken met een mooi potje voetbal. Ook de ouders waren weer fanatiek bezig. Waarschijnlijk zijn er ook weer genoeg ouders die maandag met spierpijn of andere gebreken op hun werk verschijnen. Graag willen we de kinderen, jongelui, ouders, opa's en oma's en vrijwilligers bedanken voor deze geslaagde afsluiting. 17.06.17 Seizoensafsluiting SV Terwolde Dames 1. Gisteravond hebben wij onze seizoensafsluiting gehad. Spelletjes, gekkigheid en vooral veel gezelligheid. Ons seizoen zit er officieel op.We hebben een seizoen gehad met ups en downs, vooral vlak voor het einde, maar we laten ons niet zomaar op de kop zitten!Na de zomer starten wij in de 4de klasse.Nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen en nieuwe dingen leren. Dat mag ook wel na 3 jr. in de top 3, waar ook een kampioenschap bij heeft gezeten.Nog een nieuwtje: Ons team wordt vanaf volgend seizoen versterkt door Anouk en Sanne! Toppers! Onze Sil, die ons net als deze 2 dames uit de brand heeft geholpen het afgelopen seizoen gaat uitdagingen zoeken bij SV Colmschate MO19. Succes Sillie!We willen onze supporters nogmaals bedanken en hopelijk seizoen 17/18 weer langs te lijnen te vinden!16.06.17 Afsluiting seizoen van de (F1) JO9. Ze hebben twee geweldige seizoenen gevoetbald onder leiding van Marc Mölder, Michael Ruitenbach en trainer Jelmer Bellert met als hoogtepunt het kampioenschap. Ze nemen afscheid van Dylan Stormink, die helaas stopt met voetballen. Jestin Ruitenbach gaat naar Wijhe J09 en Marijn Mölder gaat naar Voorwaarts JO9. Wij wensen de kinderen heel veel plezier en succes. De andere spelers gaan allemaal over naar SV Terwolde JO11. Heel veel plezier! 16.06.17 Beëindiging bestuursfunctie afdeling voetbal. Tijdens de jaarvergadering van afgelopen donderdag werd bekend gemaakt dat Rutger van de Beek na 7 jaar stopt als secretaris van de afdeling voetbal. Met mooie woorden van de voorzitter Joost Boons werd Rutger bedankt voor zijn inzet. Hierbij overhandigde het bestuur hem een mooie bos bloemen en een leuk aandenken. De werkzaamheden van Rutger worden overgenomen door Cindy Kamphuis. Zij is per direct bereikbaar via . Rutger, namens de club nogmaals bedankt voor je inzet en wij wensen Cindy succes met haar nieuwe functie.13.06.17 In de column ‘Ed hoorde iets langs de zijlijn’. Ruzie op het Veld! Een paar weken terug maakten twee teamgenoten van Lees hier meer........... 


12.06.17 A.s. donderdag jaarvergadering afdeling voetbal. Op donderdag 15 juni a.s. houden we onze jaarlijkse vergadering van de afdeling voetbal. U bent van harte welkom in ons clubgebouw. We starten om 21:15. Tot donderdag allemaal! 

11.06.17 SV Terwolde voor het eerst in de geschiedenis naar 4e klasse. 


Afgelopen zondag had SV Terwolde nog een kans om te promoveren naar de 4e klasse. Na een teleurstellende 1e en 2e ronde in deze nacompetitie hadden de mannen uit Terwolde nog een kans. Op neutraal terrein (SV Hector in Goor) moesten ze het opnemen tegen de 4e klasser FC ’t Centrum uit Enschede. Het was een warme benauwde dag, geen ideale omstandigheden voor een wedstrijd waarbij de druk toch al hoog lag. Er waren weer veel fans uit Terwolde meegekomen om de mannen aan te moedigen. Om 14:00 uur begon de wedstrijd en de eerst 20 minuten was het aftasten. De bal ging van links naar rechts en het ging aardig gelijk op. Na 20 minuten komt er verandering in de wedstrijd en brengt Thomas Leurink de Terwolderen op een 1-0 voorsprong. Daarna probeert ’t Centrum druk te zetten en moet Dik Nieuwenhuis de bal nog uit het goal houden. In de 43 minuut zien we een mooie paas van Thomas Leurink op Jurrien Kamphuis, die de bal vervolgens vanuit een lastig hoek snoeihard in de korte hoek schiet. De 1e helft zit er dan op en SV Terwolde gaat met een 2-0 de kleedkamer in. De Tweede helft is dan nog maar 43 seconde aan de gang als Koen Appelo de bal alweer tussen de palen weet te schieten. Een hele snelle 3-0. Terwolde wordt sterker en ’t Centrum komt er niet goed uit. In de 50e minuut maakt Max van Gerrevink. Een schitterende actie, weet twee spelers achter zich te laten en legt vervolgens de bal breed op Robert … die hem er net niet in krijgt. 4 Minuten later een perfecte paas op Thmoas Leurink die nog maar een man voor zich heeft en de bal breed legt waardoor Rick Bredenoort de 4-0 op zijn naam kan schrijven. Een paar minuten later weten de mannen uit Enschede te scoren en is de stand 4-1. In de 67e minuut maakt Thomas Leurink de 5-1, doordat Rick Bredenoort de bal netjes afgeeft. ’t Centrum weet de stand uiteindelijk nog op 5-2 te krijgen, maar veel meer zat er niet meer in. SV Terwolde is voor het eerst van z’n bestaan gepromoveerd naar de 4 klasse. Een hele bijzondere prestatie waar de spelers, coach en de vele meegereisde fans enorm trots op zijn. SV Terwolde 1, van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie. 


11.06.17 SV Terwolde JO9-2. Gisteren hadden de jongens en meisjes van JO9-2 hun laatste toernooi. Ze hebben weer heerlijk gevoetbald en veel plezier gemaakt. Na het harde werken was het tijd voor een heerlijk frietje. Het seizoen is afgesloten en alle toppers gaan na de zomervakantie door met voetballen. Succes en veel plezier allemaal!10.06.17 SV Terwolde veteranen 2 seizoensafsluiting. Vandaag genieten de spelers, vrouwen en kinderen van SV Terwolde veteranen 2 van een welverdiende seizoensafsluiting. Het was een succesvol jaar die eindigde op de platte wagen. Nu lekker genieten van het mooie weer, een drankje en bbq. 
06.06.17 SV Terwolde kan nog steeds promoveren. A.s. Zondag 11.06.17 voetbalt SV Terwolde op neutraal terrein tegen de 4e klasser FC Het Centrum. Om 14:00 uur zal de beslissende wedstrijd beginnen en deze wordt gespeeld bij voetbalvereniging SV Hector in Goor. Komt allen kijken en onze mannen aanmoedigen. 

Adres:

Sportpark Het Doesgoor

Pluvierstraat 1-3

7471HM GOOR


02.06.17 Go Ahead Eagles start trainingsweken in Terwolde. Zoals elk jaar komen de mannen van Go Ahead Eagles de komende weken weer trainen op ons fantastische sportpark "De Woldermarck" Zie hier het complete programma...........23.05.17 32e Intermontage Jeugd Toernooi bij SV Terwolde. A.s. zaterdag 27-05-2017 staat er weer en geweldig toernooi gepland voor de J09 / J011 / J013 / M013. Om 9:00 uur starten de eerste J09 en J011 wedstrijden. De J013 en M013 starten om 13:33 uur. Een dag vol voetbalplezier. Tot zaterdag allemaal! 


20.05.17 In de column ‘Ed hoorde iets langs de zijlijn’. J011-1 Wensen hun tegenstander veel plezier voor de wedstrijd. Lees hier meer ...... 16.05.17 Nacompetitie SV Terwolde 1. De data voor de nacompetitie is bekend. Zet het alvast in je agenda en mis de wedstrijden niet.

  • 21.05.2017 WWNA - SV Terwolde 14:00 uur
  • 25.05.2017 SV Terwolde - WWNA 14:00 uur

Als ze winnen promoveren de heren naar de 4e klasse. Bij verlies spelen ze de volgende wedstrijden.

  • 28.05.2017 Haarle - SV Terwolde 14:00 uur
  • 05.06.2017 SV Terwolde - Haarle 14:00 uur

Als ze winnen promoveren de heren naar de 4e klasse. Bij verlies moeten ze nog een wedstrijd spelen. Als ze deze winnen promoveren ze alsnog naar de 4e klasse. 

  • 11.06.2017 SV Terwolde - .................. op neutraal terrein. 

14.05.17 Teamindeling seizoen 2017/2018 staat vanaf nu online.........

Bekijk hier de teamindeling09.05.17 Top seizoen SV Terwolde 1. SV Terwolde - Wesepe 0-4. Lees hier meer ........08.05.17 Twee toppers van SV Terwolde. Zondag was een dag met spanning en emoties, de laatste wedstrijd van deze competitie en SV Terwolde had nog een hele kleine kans om kampioen te worden. Maar voordat de wedstrijd tussen SV Terwolde - Wesepe begon, wilde de club nog twee bijzondere clubmannen bedanken voor hun succesvolle seizoenen en inzet. Trainer Jeroen Veldwijk en Leider Erik Vorderman stoppen na dit seizoen bij SV Terwolde. De voorzitter van SV Terwolde, Joost Boons, bedankte de twee met mooie en emotionele woorden en natuurlijk een bloemetje en een aandenken. Jeroen greep dit moment aan om de club te bedanken voor hun steun, maar vooral de spelers van het 1e waar hij zeer trots op is. Twee lichtingen jonge mannen met een geweldige inzet. Volgens Jeroen een heel hecht team met veel kwaliteiten. De club wenst Jeroen en Erik al het goede, succes en gezondheid toe. 
05.05.17 Live radioverslag. Verslaggever Stefan van Riel van sportprogramma Airplay Sport gaat een live verslag maken van de wedstrijd SV Terwolde 1 - Wesepe 1. SV Terwolde kan nog steeds kampioen worden als ze winnen van Wesepe en Sportclub Deventer 1 verliest van Go Ahead D.1. Kom dus kijken of luister naar Airplay Sport. Het sportprogramma is elke zondag van 14:00 - 17:00 uur op de radiozender FM 104.1 te horen. Ook is dit live verslag te volgen op Ziggo: Kanaal 45 | KPN: Kanaal 584. www.airplayradio.nl. Wij wensen jullie veel luisterplezier maar vergeet ook vooral niet te komen kijken! 24.04.17 SV Terwolde 1 kan periodekampioen worden. A.s zondag kan het 1e van SV Terwolde periodekampioen worden in Marienheem. Het zou toch geweldig zijn om hier met zoveel mogelijk toeschouwers naar toe te gaan om onze mannen aan te moedigen. 

Datum: 30.04.17

Tegenstander: Marienheem 1

Lokatie: Sportpark 't Aspel

Adres: De Heemen 5 MARIENHEEM

Tijd: 14:00 uur

Tot zondag allemaal en succes SV Terwolde 1. 


23.04.17 SV Terwolde VE2 Kampioen. Vandaag zijn de heren van de veteranen kampioen geworden. Ze hadden 1 opdracht, winnen van SHE. Met nog 5 wedstrijden te gaan is het kampioenschap vandaag beslist. SV Terwolde won met 11-1 van SHE. 

Veteranen 2, van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap. 
19.04.17 SV Terwolde VE2 Kampioen????. Met nog 6 wedstrijden te gaan kunnen de veteranen a.s. zondag (23-04-2017) al kampioen worden. Wat een geweldige prestatie van onze veteranen. Robur et Velocitas staat op de 2e plaats met 14 punten achterstand en een wedstrijd meer gespeeld. De veteranen van Terwolde 2 kunnen het kampioenschap niet meer uit handen geven als ze aanstaande zondag winnen van SHE! 

Voor de liefhebbers nog even de statistieken van SV Terwolde VE2 op een rijtje: 20 gespeeld / 20 gewonnen / 60 punten / 139 doelpunten voor / 26 doelpunten tegen. Een rijtje waar menig speler uit de Eredivisie jaloers op is. 

Hoe leuk zou het zijn als we met grote getale de mannen van VE2 komen aanmoedigen. Kom gezellig met je team, familie of vrienden genieten van deze kampioenswedstrijd. Spandoeken zijn natuurlijk toegestaan! 

De wedstrijd tegen SHE (uit Hall) begint om 9:30 uur. De koffie staat klaar en de entree is gratis! 

Tot zondag allemaal en succes SV Terwolde VE2.

Waarschijnlijk zijn de SV Terwolde sjaals dan ook weer voorradig en te koop voor maar €10,-. Deze moet je hebben.........


12.04.17 SV Terwolde te sterk voor SDOL. Lees meer


06.04.17 SV Terwolde Sjaal. Ter ere van ons 100-jarige jubileum "nu verkrijgbaar" een echte SV Terwolde sjaal voor maar......... Lees meer

05.04.17 Six Day SV Terwolde. Zondag 18 juni 2017 vindt het jaarlijkse Six Day toernooi weer plaats op ons fraaie sportcomplex "De Woldermarck" te Terwolde. Geef je snel op. Lees meer


02.04.17 SV Terwolde zonder punten naar huis. Met de streekderby tegen VenL nog in het achterhoofd gingen de mannen vol vertrouwen naar Sportpark Raalte. SV Terwolde, die op een mooie tweede plaatst staat, moest het afgelopen zondag opnemen tegen de nummer 3 op de ranglijst. Lees meer


29.03.17 De pamperboys en girls? We gaan weer van start!!! De meeste oudere kinderen en de ouders kennen de naam Pamperboys en girls vast en zeker nog. Pamper klinkt voor de ouders natuurlijk wel leuk maar de kinderen vonden dit wat minder cool. Er is dus een nieuwe naam bedacht. Ook benieuwd???  Lees meer 26.03.17 SV Terwolde is baas in eigen huis (5-1). Vandaag vond de streekderby plaats tussen SV Terwolde en VenL op sportcomplex “De Woldermarck” in Terwolde. Het is een zondag geworden die we niet snel zullen vergeten. Lees meer


24.03.17 Facebook Wist je al dat we een eigen Facebook pagina hebben!?? Blijf op de hoogte van alle activiteiten, nieuws, etc. Kijk snel en volg ons op: SV TERWOLDE


13.03.17 Streekderby A.s. zondag 26-03 is het weer zover. De streekderby tussen SV Terwolde en VenL. Zet deze dag alvast in u agenda want we gaan er een leuke en gezellige middag van maken. Om 12:30 beginnen we met een vriendschappelijke wedstrijd tussen de jeugd van SV Terwolde JO11 - VenL JO11. In de tussentijd zal onze top DJ voor de sfeer zorgen en volgens de weersvoorspelling wordt het een zonnige dag. Een drankje op ons ruime terras zit er dus dik in! Om 14:00 uur gaan we over tot de derby van het jaar! Tot zondag allemaal!  

 


 

 

 

 

 

zoeken
onze sponsoren