Salland Clubactie 2019

Bij Salland Zorgverzekeringen betaal je €106,90 per maand voor de basisverzekering.

Overstappen loont in 2019 meer dan de moeite aangezien Salland een veel lagere premie hanteert dan haar concurrenten.

Zo betaal je bij de grote verzekeraars circa € 120,00 tot € 125,00 per persoon per maand.

Stap dus nu over naar Salland Zorgverzekeringen en doe je dat via onze club? Dan krijg jij ook nog korting op de aanvullende en tandartsverzekering Ún je scoort een bedrag voor onze clubkas. Mooie win-win dus!

Overstappen is heel gemakkelijk en Salland zegt je huidige zorgverzekering op. Sluit je direct aan en stap over via www.salland.nl/svterwolde

Wil je eerst nog even kijken wie Salland is en waar ze voor staat? Kijk dan eens op www.salland.nl. Je kunt daar ook de verschillende pakketten met elkaar vergelijken, zodat je een verzekering kunt afsluiten die helemaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Via SV Terwolde profiteert u van:

- De beste Naturapolis van Nederland.
We hebben afspraken gemaakt met ruim 90% van alle zorgverleners in de regio Salland. U kunt dus naar de zorgverlener van uw keuze.

- Krijgt u 7% korting op de aanvullende en tandartsverzekeringen.

* De korting geldt voor alle leden van SV Terwolde en alle gezinsleden met hetzelfde woonadres. Kinderen tot 18 jaar maken gratis gebruik van de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders.

Natuurlijk kunnen ook leden die al bij Salland verzekerd zijn, overstappen naar de club collectiviteit van
SV Terwolde. Zij profiteren dan van dezelfde voordelen.

De voordelen voor de club:
€ 50 voor de club om vrij te besteden wanneer u als nieuwe Salland verzekerde instapt in de club collectiviteit.
€ 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde overstapt naar de club collectiviteit.
€ 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde via de club collectiviteit verzekerd blijft bij Salland Zorgverzekeringen.
Deze bedragen gelden voor alle premiebetalende leden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de club collectiviteit.

Korting op uw zorgpremie via SV Terwolde:
www.salland.nl/svterwolde collectiviteit nummer 1440

Mocht je persoonlijke informatie willen dan kun je ook contact opnemen met:

Wim Lueks, contactpersoon SV Terwolde Salland clubactie.

via whatsapp - 06-48368804

telefoonnummer 0571 - 29 22 93

==========================================

Hieronder de resultaten tot nu toe.

Resultaat 2018

Donderdag 15-2-2018 kwam Lisa Borst namens Salland verzekeringen
met een cheque met hierop de score voor 2018. Wederom een fantastisch
bedrag voor de SV Terwolde.

De SV Terwolde heeft nu in 5 jaar een totaalbedrag ad € 9.090,00 gescoord.

Resultaat 2017

Resultaat 2016

Uiteraard ontzettend blij en trots op ons resultaat, als relatief kleine club scoren we opnieuw een fantastisch mooi bedrag. Bij deze willen we dan ook alle leden die hier een bijdrage in hebben gehad hartelijk danken.

Resultaat 2015

Resultaat 2014

:.

Bas van der Linden van Salland Zorgverzekeringen: “We zijn trots op deze samenwerking met de SV Terwolde. Sportclubs zetten mensen letterlijk in beweging en dat is precies wat onze missie is. We zijn blij dat we met de Salland Clubactie het bewegen nog weer extra kunnen stimuleren en clubs kunnen ondersteunen.”