Scoren met de Salland Clubactie!

Salland Zorgverzekeringen is trots op de mooie samenwerking met SV Terwolde.

De premie bij Salland zorgverzekeringen van de Basisverzekering is in 2018 verlaagd dit in tegenstelling tot andere zorgverzekeraars (premie 2018 € 101,50 per maand). Tevens blijven de premies van de aanvullende verzekeringen en de tandartsverzekeringen onveranderd in 2018. Een extra reden om over te stappen naar Salland via de club collectiviteit van SV Terwolde.

Via SV Terwolde profiteert u van:

- De beste Naturapolis van Nederland.
We hebben afspraken gemaakt met ruim 90% van alle zorgverleners in de regio Salland. U kunt dus naar de zorgverlener van uw keuze.

- Krijgt u 7% korting op de aanvullende en tandartsverzekeringen.

* De korting geldt voor alle leden van SV Terwolde en alle gezinsleden met hetzelfde woonadres. Kinderen tot 18 jaar maken gratis gebruik van de meest uitgebreide aanvullende en tandartsverzekering van de ouders.

Natuurlijk kunnen ook leden die al bij Salland verzekerd zijn, overstappen naar de club collectiviteit van SV Terwolde. Zij profiteren dan van dezelfde voordelen.

De voordelen voor de club:
€ 50 voor de club om vrij te besteden wanneer u als nieuwe Salland verzekerde instapt in de club collectiviteit.
€ 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde overstapt naar de club collectiviteit.
€ 10 voor de club om vrij te besteden wanneer u als bestaande Salland verzekerde via de club collectiviteit verzekerd blijft bij Salland Zorgverzekeringen.
Deze bedragen gelden voor alle premiebetalende leden die zich verzekeren of verzekerd blijven via de club collectiviteit.

Korting op uw zorgpremie via SV Terwolde

www.salland.nl/svterwolde  collectiviteit nummer 1440

Mocht je persoonlijke informatie willen dan kun je bellen met:

de klantenservice van Salland via (0570) - 68 74 84 of via   of

Je mag ook eventueel contact opnemen met Wim Lueks, contactpersoon SV Terwolde Salland clubactie.

via whatsapp -      06-48368804

telefoonnummer   0571 - 29 22 93

Samen gaan we in 2018 ook weer voor een mooi resultaat voor SV Terwolde.

Hieronder de resultaten van de afgelopen drie jaar.

Resultaat 2017

Resultaat 2016

Uiteraard ontzettend blij en trots op ons resultaat, als relatief kleine club scoren we opnieuw een fantastisch mooi bedrag. Bij deze willen we dan ook alle leden die hier een bijdrage in hebben gehad hartelijk danken.

Resultaat 2015

Resultaat 2014

:.

Bas van der Linden van Salland Zorgverzekeringen: “We zijn trots op deze samenwerking met de SV Terwolde. Sportclubs zetten mensen letterlijk in beweging en dat is precies wat onze missie is. We zijn blij dat we met de Salland Clubactie het bewegen nog weer extra kunnen stimuleren en clubs kunnen ondersteunen.”