oktober 2017

De Vrienden van Terwolde hebben onlangs een mobiel pinautomaat aangeschaft zodat betalen met de bankpas in het clubhuis nu een feit is.

mei 2017

De eerste investering door de Vrienden van Terwolde voor dit jaar is gedaan. Het fraaie terras is uitgebreid met een drietal grote parasols. Vakkundig geplaatst door de eigen technische dienst en vervolgens van sta tafels voorzien dankzij Hein Krijgsman. Nu hopen op mooi zomerweer en ze flink inwijdden.

De Vrienden van Terwolde hebben de eerste investering voor de club gedaan.

Zo is er onlangs een grote TV aangeschaft en zijn alle kabels en snoertjes direct
door het bestuur vakkundig aangesloten en het resultaat mag er zijn. De club is een grote informatiebron rijker want op de TV worden de namen van de huidige leden van de Vrienden van Terwolde aan het grote publiek getoond en tevens staan er suggesties op voor verdere investeringen voor de toekomst.

SV Terwolde is “alive en kicking” en om dit levend te houden is zoal bekend de “Vrienden van Terwolde” opgericht en dit is een groot succes gebleken. Zo heeft men onlangs een zevental zitbanken geschonken aan de club. Deze schenking was de tweede actie van de Vrienden van Terwolde want de club had al een nieuwe tv in ontvangst mogen nemen. Deze zitbanken zijn gesitueerd bij het trainingsveld zodat ouders en andere belangstellenden de verrichtingen van hun kroost van nabij kunnen volgen. De banken zijn professioneel vervaardigd door: Hein Krijgsman van Krijgsman kleinbouw & onderhoud te Welsum. Hij heeft dit gedaan met clubliefde waarvoor alle dank van leden en bestuur.

Onlangs zijn er nieuwe zitbanken geplaatst rondom het 1e en 2e veld. Tevens is er een nieuwe geluidsinstallatie aangeschaft voor de club.

In mei 2015 is er een tafelvoetbal aangeschaft voor in het clubhuis.