UIT LIEFDE VOOR DE CLUB!

Doe mee aan de Grote Clubactie !

Waarom is uw hulp en die van de kinderen zo belangrijk voor onze sportvereniging?
Het idee is eigenlijk heel simpel. U en uw kinderen verkopen loten en van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas! Denkt u zich eens in wat wij als vereniging hiermee kunnen doen? Voor veel mensen is dat niet duidelijk.

Met de opbrengst kunnen wij binnen de vereniging investeren in nieuwe materialen voor onze jeugd. Denk daarbij aan nieuwe (voet-)ballen, speciale ballenvangers voor de keepers en wat denkt u van kleding of attributen voor onze dansafdeling. Alles kost geld en voor niets gaat de zon op.

SV Terwolde heeft er bewust voor gekozen om een lage contributie te hanteren en hiermee het lidmaatschap laagdrempelig te houden. In tegenstelling tot veel verenigingen om ons heen liggen de kwartaalcontributies vele euro’s lager en dat willen wij graag zo houden. Daarom zijn acties als deze zo belangrijk. Dus aan u/jullie de vraag: help ons en de kinderen om zoveel mogelijk loten te verkopen, zodat wij hiermee onze faciliteiten op een hoog niveau kunnen houden.
Alvast bedankt namens alle leden van SV Terwolde

Hoe werkt het?
De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de
SV Terwolde.

De SV Terwolde heeft ervoor gekozen om de jeugdleden met een verkoopboekje rond te laten gaan en de start van deze actie is 16 september a.s. De kopers geven een machtiging af voor een eenmalige automatische incasso die door de Grote Clubactie wordt ge´ncasseerd. De loten kopers krijgen hun lotnummer te zien op het bankafschrift. Bovendien maken loten kopers kans op fantastisch prijzen. De trekking vindt plaats op 13 december. De hoofdprijs is een bedrag ad € 100.000,00.

Online verkoop ook vanaf 16 september 2017

Via onderstaande link is het mogelijk om online loten te bestellen en af te rekenen. klik OP:

Prijzen 2017:

Sportboxx cadeaubon t.w.v. € 50,-
361e - 600e
Topbloemen cadeaubon t.w.v. € 25,-

Prijzen op eindcijfers 2017:

Laatste 6 cijfers Geldprijs t.w.v. € 400,-

Laatste 5 cijfers Geldprijs t.w.v. € 200,-