Opbrengst grote Clubactie 2016

De periode van actief loten verkopen is weer achter de rug. De kinderen en onze coordinator Monique Witteveen hebben weer goed hun best gedaan.

Ook dit jaar weer een mooie opbrengst: €  2.835,18

De kinderen (Eska Kleiboer 71 loten, Marescha Nijkamp, Laura de Weerd, Frey Zweers, Danielle de Winter en Mandy Lubberts), die de meeste loten hebben verkocht, zijn op woensdagmiddag naar de ballenbak van de Scherpenhof geweest. Aansluitend konden zij genieten van een bakje patat bij Bestaria de Zoete Inval. dit alles werd mogelijk gemaakt, door SV Terwolde, Succesparken, Bestaria de Zoete inval en TDZ Installatie. Sponsoren allemaal bedankt.

Opbrengst grote Clubactie 2015

Het invoeren van de Grote Club actie loten is ten einde.

Dit is toch een hele mooie opbrengst: € 2110,74 euro

De opbrengst zal gebruikt gaan worden voor het 100 jarig bestaan van onze sportvereniging in 2019. Zodat we de jeugd dan een spetterend programma kunnen aanbieden. Volgend jaar zullen wij dan ook zeker weer mee gaan doen met onze club.

Frey Zweers heeft de meeste lootjes verkocht.

Hij heeft namens de sportvereniging een prijs uitgereikt gekregen voor de beste verkoper van onze club.

Op woensdag 23 december 2015 zijn de 10 verkopers, die de meeste loten hebben verkocht naar een workshop IJsmaken geweest bij ZAZA in Twello. Deze workshop is beschikbaar gesteld door Freddo Zweers.