Zaterdag 08-04-2017

Bosspel Gr. 6-8

Een heerlijke middag fietsen roven in het bos! Fietsbanden in de bomen, een zadel onder het blad en een hoop fanatieke kids.

Wie het eerst alle onderdelen jat en vervolgens de fiets in elkaar heeft, heeft gewonnen. Dat was duidelijk team Afzetlint! Al was team Hesjes er BIJNA!

Wij hebben genoten en hopen natuurlijk jullie ook.
Tot de volgende ronde!

LET OP: Denk eraan dat je thuis checkt op teken!

Zaterdag 17-12-2016

Kerstkoekjes, kerstmuziek, chocomelk en het warme kerstgevoel vloog door de kantine van SV Terwolde

We hebben veel mooie kerstbakjes gezien en zelfs vandaag al mogen bezorgen in het dorp samen met een aantal kids!

We willen graag wat mensen bedanken:
AOC Twello voor de nodige materialen, John van Eijk kwam kerst / kindermuziek draaien met zijn mooie orgel en Marion van Werven heeft veel kinderen mooi geschminkt!

Ons fotoalbum staat online op onze FB pagina.
Wij hopen dat iedereen heeft genoten en wij wensen jullie alvast een fijne vakantie, gezellige kerstdagen en een goed uiteinde!
Tot volgend jaar!

Zaterdag 26-11-2016

Het is avond en wij moesten op zoek naar een moordenaar. Jack the Ripper om precies te zijn.
Elk groepje maakt een wandeltocht door Terwolde en bezoekt 7 posten: een barman die ons verteld wat er aan de hand is, 2 dronken zombies waarmee we hebben gedanst, de meisjes van de nacht, een heks en wat dacht je van het gekkenhuis dat we moesten bezoeken!
Bij elke post een verhaal en een aanwijzing naar deze Jack the Ripper.
Eenmaal terug in de kantine praten we na over de tocht en bekijken we de aanwijzingen. De posten uit het dorp verzamelen zich ook en gaan naast elkaar staan. Wij moeten Jack aanwijzen. Wie had gedacht dat de barman van post 1 Jack was!
Kids bedankt! Ouders bedankt voor het wachten achteraf!
Wij hebben genoten van de spanning en hopelijk jullie ook!
Ons fotoalbum staat online op onze Facebook pagina (jeugdbestuur.terwolde).
Veel foto's zijn er niet gemaakt, maar toch even een kleine indruk.

Zaterdag 19-12-2015

Kerstactiviteit

Wij hebben ons vanmiddag weer enorm vermaakt! Mooie kerstbakjes, fijne kerstmuziek, mooie schmink, enthousiaste kids en mensen in het dorp blij mogen maken met wat creaties.
De foto's van deze gezellige dag volgen nog.

Wij wensen iedereen een gezellige en fijne kerst en een hele goede jaarwisseling!

Groetjes Jeugdbestuur

Aankomende activiteit

Kerst HO-HO-HO!
Sinterklaas is nog in ons land, maar wij zijn al druk bezig met onze volgende activiteit dat alles te maken heeft met Kerst.
Ook dit jaar willen wij weer kerstbakjes maken met alle kids die mee willen doen.
Dit zal plaatsvinden in de kantine van SV Terwolde op zaterdagmiddag 19 december van 14:00-16:00. (13:45 aanwezig zijn.)
Met Kerst denk je aan samen zijn, plezier hebben en gezelligheid, vandaar dat ook kinderen die niet lid zijn van sportvereniging van harte welkom zijn.
Voor leden is deze dag €1,-. Voor niet-leden is het €2,-.
Wij hebben er in ieder geval al zin in!
-Opgeven kan via onze mail.

Vrijdag 27-11-2015

Drugssmokkel Gr. 5-8
Afgelopen vrijdagavond hebben wij drugs gesmokkeld. Ja, je leest het goed!
Tijdens onze avondactiviteit voor gr. 6 t/m. 8 hebben wij een route gelopen door Terwolde met 5 verschillende soorten drugs, verstopt in onze broekzakken of jassen. Met wat geluk en creatieve verstop plekken is elk groepje weer heel en enthousiast terug gekeerd bij de kantine. Helaas wel met wat minder smokkelwaar door de politie (JB leiding) in het dorp..
Wij hebben genoten en hopen jullie ook!

Zaterdag 31-10-2015

Vossenjacht gr. 3-5
Zaterdagmiddag hebben we een griezelige, maar erg leuke Vossenjacht gehad door hartje Terwolde. Dat allemaal onder het genot van het lekkere herfst zonnetje. Niet alleen de vossen waren angstaanjagend, maar ook de kinderen waren super eng en enthousiast.
Halloween disco gr. 6-VO 2
Griezelen op de maat van de muziek, je verdiepen in je monster rol en lekker gek doen: dat doe je tijdens een Halloween disco. Eerst hebben we 's middags al een enge Vossenjacht beleefd en vervolgens de avond afgesloten met een feestje. Iedereen bedankt voor deze stapavond! Wij hebben genoten van de outfits, de muziek en bovenal het plezier tijdens Halloween.
De fotoalbums van deze activiteiten staan inmiddels online op onze Facebook pagina.