Zaterdag 19-12-2015

Kerstactiviteit

Wij hebben ons vanmiddag weer enorm vermaakt! Mooie kerstbakjes, fijne kerstmuziek, mooie schmink, enthousiaste kids en mensen in het dorp blij mogen maken met wat creaties.
De foto's van deze gezellige dag volgen nog.

Wij wensen iedereen een gezellige en fijne kerst en een hele goede jaarwisseling!

Groetjes Jeugdbestuur

Aankomende activiteit

Kerst HO-HO-HO!
Sinterklaas is nog in ons land, maar wij zijn al druk bezig met onze volgende activiteit dat alles te maken heeft met Kerst.
Ook dit jaar willen wij weer kerstbakjes maken met alle kids die mee willen doen.
Dit zal plaatsvinden in de kantine van SV Terwolde op zaterdagmiddag 19 december van 14:00-16:00. (13:45 aanwezig zijn.)
Met Kerst denk je aan samen zijn, plezier hebben en gezelligheid, vandaar dat ook kinderen die niet lid zijn van sportvereniging van harte welkom zijn.
Voor leden is deze dag €1,-. Voor niet-leden is het €2,-.
Wij hebben er in ieder geval al zin in!
-Opgeven kan via onze mail.

Vrijdag 27-11-2015

Drugssmokkel Gr. 5-8
Afgelopen vrijdagavond hebben wij drugs gesmokkeld. Ja, je leest het goed!
Tijdens onze avondactiviteit voor gr. 6 t/m. 8 hebben wij een route gelopen door Terwolde met 5 verschillende soorten drugs, verstopt in onze broekzakken of jassen. Met wat geluk en creatieve verstop plekken is elk groepje weer heel en enthousiast terug gekeerd bij de kantine. Helaas wel met wat minder smokkelwaar door de politie (JB leiding) in het dorp..
Wij hebben genoten en hopen jullie ook!

Zaterdag 31-10-2015

Vossenjacht gr. 3-5
Zaterdagmiddag hebben we een griezelige, maar erg leuke Vossenjacht gehad door hartje Terwolde. Dat allemaal onder het genot van het lekkere herfst zonnetje. Niet alleen de vossen waren angstaanjagend, maar ook de kinderen waren super eng en enthousiast.
Halloween disco gr. 6-VO 2
Griezelen op de maat van de muziek, je verdiepen in je monster rol en lekker gek doen: dat doe je tijdens een Halloween disco. Eerst hebben we 's middags al een enge Vossenjacht beleefd en vervolgens de avond afgesloten met een feestje. Iedereen bedankt voor deze stapavond! Wij hebben genoten van de outfits, de muziek en bovenal het plezier tijdens Halloween.
De fotoalbums van deze activiteiten staan inmiddels online op onze Facebook pagina.