dans

"Moments of Movements"

Ter ere van het 5-jarige jubileum van Marit Dans deden we mee met de voorstelling “Moments of Movements” op 24 juni j.l. in MFA de Heerd in Heerde. Vanaf 11.00 uur stond deze dag in het teken van dansen. Opmaken, haar doen, danskleding aantrekken om daarna mee te mogen dansen met onze 5 groepen van SV Terwolde in de 2 shows. Na de middagvoorstelling gingen we gezellig samen met alle leerlingen en hulpmoeders patat eten wat we aangeboden kregen van de vereniging. Om 19.00 uur begon de avondvoorstelling waar we nog een keer mochten knallen met al onze groepen. Het was een geweldige dag waar met veel enthousiasme gedanst werd, een feestje waar we trots op terug kunnen kijken met z’n allen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

MaritDans bestaat alweer 5 jaar.

Als 5 jarig meisje begon ik, net als heel veel andere jongens en meisjes met dansen. 15 Jaar later kwam mijn droom uit en ben ik afgestudeerd als dansdocente. Op 16 mei 2012 begon een andere droom, mijn eigen bedrijf "MaritDans" Het is nu alweer 5 jaar geleden en ik mag met trots zeggen dat dit avontuur zeer geslaagd is! En daarom vind ik het tijd voor een feestje met alle leerlingen. Dit ga ik vieren met een voorstelling gedanst door alle leerlingen.

De voorstelling zal in samenwerking zijn met:

• Cultuurplein Noord Veluwe
  • Sv Dio Beemte
  • ’s Heerenbroek MaritDans
  • Sv Terwolde

Op zaterdag 24 juni 2017 zal de voorstelling plaats vinden in MFA De Heerd, te Heerde. Om 18.45 tot 19.00 uur gaat de zaal open voor publiek. De voorstelling is van 19.00 tot 21.00 uur.

Iedereen is van harte welkom!

Groeten,

MaritDans

Dancin’ Voorst

Zoals jullie vast al wel gehoord hebben organiseren S.V. Twello, S.V. Voorwaarts, S.V. Terwolde, S.C. Klarenbeek, S.V. Wilp, G.V. Voorst en D.I.O. Beemte
op zondag 22 november 2015 voor de eerste keer een gezamenlijke dansvoorstelling: Dancin’ Voorst!

Waar: Sporthal de Zuiderlaan, aan de Zuiderlaan 5, 7391 TZ Twello

Tijd: 13.00 uur: binnenkomst deelnemers: 13.30 uur: zaal open voor publiek / 14.00 uur: start voorstelling / 17.00 uur: einde voorstelling.

Kaartverkoop: In verband met de veiligheid voor zowel de deelnemers als het publiek zit er een limiet aan het aantal personen dat tegelijkertijd aanwezig mag zijn in de sporthal.
Om deze reden hebben wij besloten om de beschikbare kaarten voor te verkopen in de lessen voorafgaand aan de voorstelling.
Vanaf 26 oktober kunt u hiervoor terecht bij de leiding/het bestuur van de vereniging waarbij uw zoon/dochter danst.
De prijzen zijn als volgt (graag gepast betalen): Prijzen: t/m 12 jaar €0,50 vanaf 13 jaar €2,00

Om niemand teleur te hoeven stellen en om er voor te zorgen dat er van iedere deelnemer iemand op de tribune zit, zijn er per deelnemer maximaal twee kaarten beschikbaar. Dit kunnen twee volwassenen zijn of één volwassene met één kind. Wanneer u meer kaarten wilt hebben, dan kunt u dit aangeven bij de leiding/het bestuur van de vereniging waar uw zoon/dochter danst.
U wordt dan op een wachtlijst geplaatst en wanneer er kaarten over zijn kunt u deze alsnog kopen. De overgebleven kaarten zullen verkocht worden aan de deur, maar vol = vol.
Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.