Praatje van de voorzitter

Stukje van de voorzitter, oktober 2018

Het is een ruige periode geweest, met als dieptepunt het overlijden van een jeugdlid. De Algemene Ledenvergadering is om die reden drie weken doorgeschoven en zal op maandagavond 19 november plaatsvinden. Alle leden (actieve leden, rustende leden, ereleden en leden van verdienste) zijn van harte uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen.

Aanpassingen website
De webmasters zijn continu bezig om de website gebruiksvriendelijker te maken. Recent zijn een aantal beleidsstukken op de website geplaatst, zoals Grensoverschrijdend gedrag en de AVG. Ook is de pagina van 100 jaar SV Terwolde volledig aangepakt. Informatie is nu beter te vinden en alles is weer up-to-date.

Vertrouwens Contact Persoon
Ook de informatie met betrekking tot de Vertrouwens Contact Persoon, in de persoon van Ed Beugels, staat op de website. Deze informatie is te vinden via ‘club info/veilig sportklimaat’. Een vertrouwenscontactpersoon is een eerste aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft met ongewenst gedrag. Dit kan ongewenst gedrag zijn waar je zelf mee te maken hebt. Het kan ook ongewenst gedrag zijn dat je gezien hebt, of waar je van gehoord hebt. Ed stelt zich op de website voor en geeft aan hoe hij te bereiken is. Afgelopen jaar is er ÚÚn keer gebruik gemaakt van de Vertrouwens Contract Persoon.

Vrijwilligers gezocht
We zijn op korte termijn op zoek naar:

• Een kantinedienst planner: tot de winterstop worden de kantinediensten op donderdagavond en zondagochtend en – middag door Anneke en Yvonne ingepland. Vanaf de winterstop zijn we op zoek naar iemand die dit van de dames wil overnemen.
  • Kantinedienstdraaiers voor zondagochtend of -middag.
  • Een vrijwilligersco÷rdinator: tijdens de Algemene Ledenvergadering vorig jaar hebben we ons vrijwilligersbeleid gelanceerd. Tot op heden zoeken we nog steeds een vrijwilliger die dit wil co÷rdineren.
  • Leden voor de sponsorcommissie: we zijn op zoek naar leden van de sponsorcommissie. Vind jij het leuk om contacten met de huidige sponsoren te onderhouden en nieuwe sponsorcontracten af te sluiten, dan is deze functie passend voor jou.
Zie de website voor alle openstaande functies en taken. Mocht je interesse hebben of iets anders voor de vereniging willen doen, dan kan je dit kenbaar maken bij het dagelijks bestuur.