Praatje van de voorzitter

Stukje van de voorzitter, augustus 2018

Terug van vakantie, weer thuis in Terwolde……. Hoe zal de tuin erbij liggen? In heel Europa is er de afgelopen maand (bijna) geen regen gevallen, zo ook in Nederland. Groen sappig gras is deze zomer erg schaars… Bij thuiskomst hadden wij alleen nog gele sprietjes, er was geen groen te ontdekken. Ook in de regionale krant stond een artikel over de grasvelden bij amateur-voetbalverenigingen…… Het was dood, viel niks mee te beginnen. Wat een verademing is het dan als je langs SV Terwolde rijdt en ziet dat de sportvelden gewoon groen zijn……. Niet een beetje groen, maar écht groen! Heren, mijn complimenten. Zo zie je maar dat grasonderhoud een vak apart is wat niet iedereen kan.

Go Ahead Eagles
Trots kan teruggekeken worden op het trainingskamp van Go Ahead Eagles bij SV Terwolde. Complimenten voor de Go Ahead Eagles commissie en de vele vrijwilligers die het trainingskamp en de organisatie rondom de gespeelde wedstrijden in Terwolde tot zo’n succes hebben gebracht. Zie de tweets van Wim Lueks op de website; prachtige woorden voor het gastvrije SV Terwolde…….

Terwolde 1
Terwijl iedereen nog geniet van de vakantie, is het eerste elftal van Terwolde al weer aan het trainen. Aanstaande zondag is de eerste oefenwedstrijd tegen VV Heerde. Op 2 september beginnen de bekerwedstrijden en op 23 september start de competitie.

Start nieuwe sportseizoen
Binnenkort beginnen de trainingen weer. Via de app of mail wordt u op korte termijn door de train(st)er (van uw kind) geïnformeerd wanneer de eerste training plaatsvindt. Houdt u de app, mail en de website hiervoor goed in de gaten!

Vergaderingen Dagelijks Bestuur
Ook de leden van het dagelijks bestuur zijn terug van vakantie. Vanaf deze week zijn er weer spreekuren. Het Dagelijks Bestuur vergadert normaliter de eerste en de derde donderdag van de maand. Als u iets met ons wilt bespreken, bent u van harte welkom. Soms vindt het spreekuur door omstandigheden op een andere dag plaats. Het is daarom zinvol altijd even van te voren te checken wanneer het eerstkomende spreekuur is.

Namens het hoofdbestuur wens ik u allen een sportief en gezellig sportjaar toe.