S.V. Terwolde is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Heeft u interesse in vrijwilligerswerk voor deze prachtige vereniging, stuur dan een mail naar

We zijn op zoek naar:

2e voorzitter Dagelijks Bestuur
Je bent samen met de overige dagelijks bestuursleden verantwoordelijk voor het totale beleid van de omni sportvereniging en daarnaast de vervanger van de 1e voorzitter.

Vrijwilligers co÷rdinator
Je bent verantwoordelijk voor het werven van vrijwilligers voor de vele taken, daarnaast beschrijf je de functies qua inhoud en tijdsbesteding.

Planner bardiensten
Je bent verantwoordelijk voor het werven van leden die een bardienst willen draaien en je zorgt er voor dat iedereen weet wanneer hij/zij verwacht wordt in de kantine voor het draaien van een bardienst.

Barmedewerkers
Op vele momenten in de week willen we de kantine graag open doen. Vooral op zondag (ochtend- of middagdienst) hebben we een tekort aan vrijwilligers. Maar ook voor de andere avonden en tijdstippen kunnen we vrijwilligers gebruiken.

Voetbalscheidsrechters
Op zaterdag en zondag moeten er de nodige voetbalwedstrijden gefloten worden. Met name op de zondagmorgen wordt er gezocht extra scheidsrechters.

Schoonmaakmedewerkers
Twee a drie keer per jaar de kantine schoonmaken. Dit wordt gedaan in een ploeg van 4/5 mensen dat ongeveer 2 uur in beslag neemt. Zelf kun je aangeven wanneer je het beste uitkomt in de week.

Flexibele terreinwerkzaamheden
Er zijn telkens diverse projecten op ons terrein. Daarom is handig om mensen te kunnen benaderen die mee willen helpen. Schrijf je in!

Op termijn:

1e voorzitter Dagelijks Bestuur (oktober 2018)
Je bent samen met de overige dagelijks bestuursleden verantwoordelijk voor het totale beleid van de omni sportvereniging en daarnaast het eerste aanspreekpunt voor de algemene zaken.

Secretaris Dagelijks Bestuur (oktober 2019)
Je bent samen met de overige dagelijks bestuursleden verantwoordelijk voor het totale beleid van de omni sportvereniging en daarnaast de notulist bij vergadering, postadres, enz.

Mochten er leden of niet –leden zijn die zich op een andere wijze verdienstelijk willen maken voor onze vereniging dan juichen wij dit van harte toe. Ook zij kunnen zich melden bij het Dagelijks Bestuur, dit kan via de mail

Vele handen maken licht werk en samen komen we er wel!.