9 december 2016

We zitten alweer in de laatste maand van het jaar, bijna winterstop. Bij de jeugd zijn de laatste wedstrijden van dit jaar gespeeld en ook voor de senioren is het seizoen bijna voorbij.

Media aandacht
De afgelopen maand hebben we als SV Terwolde regelmatig in de krant gestaan (Stentor, Voorster Nieuws en Vaassens Weekblad); zo heeft Wim Lueks een stukje geschreven over de algemene ledenvergadering met een mooie foto van een aantal jubilarissen. Ook stonden we in de krant met onze energiebesparende maatregelen. Wij zijn de enige sportvereniging in de gemeente Voorst die dit al gerealiseerd heeft met rijkssubsidie. Tot op heden heeft alleen de scouting dit initiatief gevolgd.
Anno Nijhof was geïnterviewd als clubman en vrijwilliger bij SV Terwolde. En afgelopen week stond het eerste elftal in de krant. Een mooie foto en een goed verhaal: koppositie in 5G biedt hoop op historische promotie. SV Terwolde staat op de kaart!

Salland Verzekeringen Clubactie
De Salland Verzekeringen Clubactie is in volle gang. Salland Zorgverzekeringen en SV Terwolde hebben sinds een aantal jaren een mooie samenwerking. Daarmee profiteren onze leden van een aantrekkelijke korting van 7% op de zorgpremie en onze club ‘scoort’ een mooi bedrag voor in de clubkas.

Mocht u willen overstappen van zorgverzekeraar, kijkt u dan ook naar de mogelijkheden van Salland Zorgverzekeringen. Als u overstapt naar Salland Zorgverzekeringen en kiest voor de clubcollectiviteit, dan ontvangt u 7% korting op uw zorgpremie en de club ontvangt € 50,- per premiebetaler.
Bent u al verzekerd bij Salland Verzekeringen, maar maakt u nog geen gebruik van de clubcollectiviteit? Meldt u dan aan voor de collectiviteit. U krijgt 7% korting op uw premie en de club ‘verdient’ € 10,- per premiebetaler.
Bent u reeds via de clubcollectiviteit verzekerd bij Salland Verzekeringen, dan blijft u 7% korting op uw premie ontvangen. De club ontvangt € 10,- per premiebetaler.

Grote Club Actie
Dit jaar zijn er 1214 loten verkocht, fors meer dan vorig jaar. Dit jaar heeft Monique de ‘superloten’ geïntroduceerd: elftallen konden gezamenlijk een heel boekje afnemen. Alle seniorenteams hebben hieraan mee gedaan.
Van de kinderen heeft Eska Kleiboer de meeste loten verkocht, maarliefst 71 stuks. Woensdag 14 december worden de 6 kinderen, die de meeste loten hebben verkocht, in het zonnetje gezet. Monique heeft een leuk uitje voor hen geregeld.

Dansvoorstelling Klarenbeek
Medio november gaven de verschillende dansverenigingen van de gemeente Voorst een mooi optreden in Klarenbeek. Ook SV Terwolde, onder leiding van Marit Vogel, was goed vertegenwoordigd. Je kon zien dat alle groepen hun dansjes goed ingestudeerd hadden. Het was een mooie ochtend!

Griezeltocht
Eind november organiseerde het jeugdbestuur de spooktocht. Kinderen uit groep 6-8 mochten hieraan meedoen. In het donker en de mist werd een spannende tocht gemaakt, met griezelige elementen onderweg. Het was weer adembenemend….. Gelukkig konden de meeste kinderen ’s nachts toch lekker slapen.

Sinterklaas kapoentje
Op 5 december kwam Sinterklaas in Terwolde aan. Als SV Terwolde zijn we één van de partijen die dit mooie feest organiseren. Er werden dan ook veel bekende pieten gespot.

Kerstbakjes maken
Op zaterdag 17 december van 13:45 tot 16:00 uur gaat het jeugdbestuur kerstbakjes maken in de kantine. Leden, maar ook niet-leden, zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen. De kosten zijn EUR 1,- voor leden en EUR 2,- voor niet-leden. Als je mee wilt doen, geef je dan voor 11 december op. Het belooft weer een gezellige middag te worden.

Bijeenkomst kantine
Donderdag 12 januari, vanaf 20:00 uur, is er een bijeenkomst op het sportcomplex inzake het reilen en zeilen in onze kantine. Alle vrijwilligers die op zondag kantinedienst draaien worden hiervoor uitgenodigd. Tijdens deze avond worden thema’s zoals de sociale hygiëne, kantineregels, kantinerooster, assortiment, etc. besproken. Mocht u (nog) geen kantinedienst draaien maar ook input hebben voor deze bijeenkomst, dan bent u van harte welkom om mee te praten.

Nieuwjaarsreceptie
Noteert u zondag 15 januari van 13:00-15:00 uur vast in uw agenda. Want dan zal de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats vinden. Wij vinden het gezellig als u met ons het nieuwe jaar komt inluiden. Hopelijk tot dan!

Rest mij om u allen, ook namens alle bestuursleden, hele gezellige kerstdagen en alvast een goede jaarwisseling te wensen!