8 januari 2018

Allereerst wens ik u, namens het bestuur, een gezond, gelukkig en sportief 2018 toe en nodig ik u uit voor de nieuwjaarsreceptie op zondag 14 januari van 13:00 tot 15:00 uur.

Overlijden Ferry Braamkolk
Helaas begon het jaar met de berichtgeving dat ons voetballid Ferry Braamkolk, na een kort ziekbed, op 30 december was overleden. Ferry voetbalde als middenvelder in Terwolde 3 en was tevens leider van dit team. Afgelopen donderdagavond was er gelegenheid om Josť, kinderen, (schoon-) ouders en verdere familieleden te condoleren. Daarna was de kantine opengesteld voor iedereen die daar behoefte aan had om steun bij elkaar te vinden. Afgelopen vrijdag werd Ferry begraven. Alle voetbalactiviteiten werden afgelopen week geannuleerd.
Wij wensen Josť, kinderen, familie en vrienden veel kracht en sterkte toe de komende tijd.

Verbouwing kantine
Momenteel wordt er door een aantal vrijwilligers druk gewerkt om de wc-unit in de kantine te verbouwen. De sloopwerkzaamheden zijn reeds afgerond. Om voor zo min mogelijk overlast in de kantine te zorgen, hebben de verbouwers plastic tussen de wc-tjes en de kantine gehangen. Hierdoor wordt voorkomen dat de kantine vol bouwstof ligt.

Ondertussen zitten de nieuwe tegels al tegen de muur aan. Binnenkort wordt het sanitair geplaatst.
Tijdens de verbouwing kunnen de wc-tjes van de kleedruimtes gebruikt worden.

Terwijl Gerrit en de andere vrijwilligers de wc-units aan het verbouwen waren, zorgde Tony van Intermontage ervoor dat het plafond in de kantine werd voorzien van geluidsabsorberend materiaal. De akoestiek in de kantine is hierdoor sterk verbeterd.

Jaarvergadering Vrienden van…
Eind december was de jaarvergadering van de ‘Vrienden van’, bestaande uit 70 leden en 9 bedrijven.
Afgelopen jaar hebben zij het volgende gerealiseerd, waarvoor wij hen zeer dankbaar zijn:
- Tv massageruimte is vernieuwd
- Realisatie statafels rondom de parasols
- Aangeschaft RVS buizen t.a.v. de parasols
- Aanschaf pinapparaat kantine
- Reparatie en vernieuwing van het audio systeem (zowel voor gebruik in de kantine als buiten)

Kaartmarathon
Afgelopen zaterdag werd de kaartmarathon voor de 30ste keer georganiseerd. Veertig mensen hadden zich hiervoor ingeschreven. Sjaak Verhaegh mocht de eerste prijs mee naar huis nemen.