7 maart 2017

Stukje van de voorzitter

Alle sporten zijn weer volledig opgestart. De voetbalvelden lagen er begin van dit jaar regelmatig uit. Gelukkig hebben verschillende trainers van de mogelijkheid gebruik gemaakt om de training in de zaal te geven. Hierdoor konden de teams zich toch goed voorbereiden op de competitie die weer is gestart.

Salland Actie
Dit jaar hebben we met de Salland Verzekeringen actie € 1.530,- opgehaald. Wederom een prachtig bedrag! Eind februari is Lisa Borst van Salland Verzekeringen bij ons langs geweest om de cheque en een volledig gevulde EHBO tas te overhandigen. Salland Verzekeringen denkt al weer na over een vervolg op deze actie. Mochten jullie leuke actie-ideeŽn hebben, dan hoort Salland Verzekeringen dit graag. IdeeŽn kunnen met het dagelijks bestuur of Wim Lueks gedeeld worden.

Websitecommissie
De websitecommissie heeft er een nieuw lid bij. Gert Jan Spijkerboer versterkt de commissie waarin Gerrit Berends, Wim Lueks en Harry Kamphuis reeds zitting nemen. Gert Jan zal zich bezig houden met informatie plaatsen vanuit de afdeling voetbal. Wim zal zich meer op ‘algemene’ verenigingsinformatie gaan richten, net als Harry. Gerrit is aanspreekpunt voor dans- en volleybalzaken.

Informatie wordt niet ‘van zelf’ op de website of in de krant geplaatst. Het is belangrijk dat wij als leden informatie aanleveren bij de websitecommissie. De commissie zorgt er vervolgens voor dat artikelen/informatie/foto’s geplaatst worden.

Zumba volwassenen
Helaas stoppen de zumba lessen voor volwassenen per 01-04-2017. Het aantal deelnemers nam zodanig af, dat we dit niet langer konden voortzetten.

Volleyballers gezocht
Momenteel heeft de afdeling volleybal nog 2 teams, een recreanten mix en een dames Nevobo. De bezetting voor beide is zeer mager. Dames 1 wil volgend jaar graag door en is op zoek naar nieuwe speelsters. Mocht je het volleybal spel kennen en het kriebelt om dit weer te gaan doen, meld je dan bij Gerrit Berends. De training wordt gegeven door Joke MŲlder.