16 augustus 2016

Deze week is het voetbalseizoen begonnen. De eerste trainingen worden alweer gegeven. Je merkt dat nog niet iedereen terug is van vakantie, want sommige teams missen nog aardig wat voetballers bij de training. Voor diegenen die terug zijn: ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en er weer vol frisse moed tegenaan kunnen……. Veel plezier en succes gewenst dit nieuwe seizoen!

Nieuwe kantineco÷rdinator
Met de start van het seizoen begint ook de nieuwe kantineco÷rdinator, een functie die lange tijd niet was ingevuld. Dineke Siersma vervult deze rol vanaf heden. Als Dagelijks Bestuur zijn wij erg blij dat Dineke deze rol wil vervullen. Wat doet een kantineco÷rdinator zoal? Dineke gaat alle activiteiten rondom de kantine co÷rdineren. Zo zal zij regelmatig afstemming hebben met de inkopers en kantineplanner en ook (minstens) eens per jaar een bijeenkomst organiseren met (een aantal) vrijwilligers die kantinedienst draaien om bijvoorbeeld het assortiment, de prijzen, de aankleding, sociale hygiŰne, o.i.d. te bespreken. Mocht je leuke ideeŰn hebben of ergens tegenaan lopen met betrekking tot de kantine, dan kun je terecht bij Dineke.
Dineke, heel veel plezier en succes gewenst!

Roosters
Vorig seizoen kwamen er regelmatig geluiden dat informatie werd gemist: wie draaien er kantinedienst op zondag, wanneer zijn er vergaderingen in de kantine, wanneer wordt er schoongemaakt, etc. Deze geluiden hebben we serieus genomen en daarom zijn de volgende afspraken gemaakt:
- Het rooster van de kantinedienst op zondag hangt vanaf het begin van het seizoen op het prikbord in de kantine, ook als er nog diensten niet ingevuld zijn. Vanaf eind deze week hangt dit rooster er voor de wedstrijden die reeds bekend zijn.
- Het rooster van de kantinedienst op donderdagavond hangt vanaf deze week in de kantine. Vandaag (dinsdag) hebben de leiders van de seniorenelftallen het rooster ontvangen, met het verzoek deze onder hun voetballers te verspreiden.
- Vanaf deze week hangt er een ‘activiteitenoverzicht’ waarin de vergaderingen die bij mij bekend zijn en de schoonmaakschema’s zijn ingevuld. In de volgende Hoofdbestuursvergadering zullen we de verschillende disciplines binnen de sportvereniging vragen dit overzicht ook te gaan vullen. Op het prikbord hangt de huidige en de komende maand. De kantineco÷rdinator zorgt dat de juiste maanden hangen.

Start dansseizoen
Vrijdag 2 september beginnen de danslessen van Marit. Het dansseizoen begint met de warming-up voor de Ronde van Terwolde op zondag 28 augustus. Marit en haar dansleerlingen verzorgen de warming-up, zodat iedereen de wandel- of hardlooptocht goed kan beginnen. U komt toch ook kijken, aanmoedigen of meelopen? Inschrijven kan nog steeds……

Extra Go Ahead wedstrijd in Terwolde
Tijdens de zomervakantie heeft niet alles stil gelegen. Een groot aantal vrijwilligers hebben het trainingskamp en de oefenwedstrijden van GO Ahead geweldig georganiseerd en begeleid. Er werd zelfs een extra wedstrijd gespeeld, waardoor extra inkomsten gegenereerd werden. Dames en heren die zich deze weken hebben ingezet, bedankt voor deze organisatie!