13 september 2016

Wat geniet ik van de mooi gevulde bloembakken op ons sportpark. Prachtig! Ik heb hier verscheidene mensen over horen praten.

Een ander onderwerp waar veel over gesproken is afgelopen maand: waar zijn onze voetballen gebleven? Het afgelopen sportjaar zijn veel ballen ‘zoek’ geraakt, zowel trainingsballen als wedstrijdballen. Daarom de oproep aan een ieder: heb je nog één of meerdere ballen van de club thuis liggen, neem deze mee terug naar de club.

Voor de trainers geldt: als je het veld opgaat met een ‘x’ aantal ballen, zorg je ervoor dat je met dezelfde hoeveelheid ballen het veld verlaat. Als er een bal naar één van de omliggende weilanden wordt geschoten, dan geeft de trainer dit door aan Gerrit, zodat hij deze de dag erna kan ophalen. Als een bal tijdens de wedstrijd wordt weggeschopt, haalt iemand van het team die bal direct weer op. Als dit niet direct wordt gedaan, wordt de bal vergeten en raken we ze kwijt.
Als uitspelende teams een ballennet meenemen, dan wordt deze voor vertrek opgehaald bij de vereniging en na de wedstrijd weer teruggebracht. Het klinkt allemaal logisch, maar…………..

Een wedstrijdbal voor de senioren kost al snel richting de € 100,-. Het is onacceptabel dat ballen zo makkelijk ‘zoek’ raken en vervangen moeten worden!

Acties die binnenkort starten
Monique Witteveen is alweer volop aan de slag met de voorbereidingen van de Grote Clubactie, die vanaf oktober zal lopen. Wat was de Grote Clubactie ook alweer? Verenigingen mogen voor
€ 3,- per stuk loten verkopen. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder
€ 100.000,-. Verdere informatie volgt binnenkort.

Ook de Salland Verzekeringen Clubactie begint de komende maanden. Salland Zorgverzekeringen en SV Terwolde hebben sinds een aantal jaren een mooie samenwerking. Daarmee profiteren onze leden van een aantrekkelijke korting van 7% op de zorgpremie en onze club ‘scoort’ een mooi bedrag voor in de clubkas.

Mocht u willen overstappen van zorgverzekeraar, kijkt u dan ook naar de mogelijkheden van Salland Zorgverzekeringen. Als u overstapt naar Salland Zorgverzekeringen en kiest voor de clubcollectiviteit, dan ontvangt u 7% korting op uw zorgpremie en de club ontvangt € 50,- per premiebetaler.
Bent u al verzekerd bij Salland Verzekeringen, maar maakt u nog geen gebruik van de clubcollectiviteit? Meldt u dan aan voor de collectiviteit. U krijgt 7% korting op uw premie en de club ‘verdient’ € 10,- per premiebetaler.
Bent u reeds via de clubcollectiviteit verzekerd bij Salland Verzekeringen, dan blijft u 7% korting op uw premie ontvangen. De club ontvangt € 10,- per premiebetaler.

Algemene Ledenvergadering
Op maandag 31 oktober is onze Algemene Ledenvergadering. Noteer de datum vast in uw agenda. De uitnodiging volgt deze maand.